Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

inşallah canım yaa bakalım ama yeni planlara göre bizim evlilik baya sürecek gibii en azından 3 yıl var yanii nasıl sabrederim bilmiyorum ama sonrasında rahat etmemiz için böyle olması gerekiyo (denize gitmeyip hep yanımda olabilmesi içinn )
bakalım yaa uzunn uzunn süreçler var önümüzdee :18: ama bize gelmeleri güzell olurr hem anneler kaynaşır birazz

Son düzenleyen: Moderatör:
aaa tühh canımm baya zorlanırsın ama bu akşam alarmını kur güzelcee resim attım sana görmedin miii

Bu sefamerve yi şikayet edicem kızlar kışlık gömlek içinn
dur bi bakım mailim açık değildi yeni kumrular diyorum size ikinci baharınız olsun genç yaşınızda

ayy bunu söylediğin iyi oldu tatlım valla kolaylık olur diye internetten alır eve gönderirim direkt diyodum ama şimdi vazgeçtim

aynen öyle benim kına düğün gibi olucak onun için daha hiç bakamadım şöyle güzel bi kınalık renk konusunda da kararsızım hafta sonu kız kardeşim ve bi arkadaşımla gidip bakıcaz onun heyecanı var şimdi. ben biraz daha ağırdan aldım gelinlik işini yeni başladım ama gelinliğe karar vermem çok zaman almadı temmuz 20 sini bekliyorum katalogtan beğendiğim model gelicek ona göre başlıcaz inşallah. ama ben bu arada yine başka yerlere bakmaya devam ediyorum kafamı karıştırmak istemiyorum ama yine içim rahat etsin en beğendiğim olsun benim gelinliğim onun dışında temmuz sonu istanbula gidip evin mobilyasını perdesini halısını seçicez nişanlımla hazırlıklar bitmiyo biliyosun

başınız sağ olsun canım allah rahmet eylesin. aslında hatalı o bunun bilincine varıp onun alttan alamsı gerekirken trip yapıyo bi de olmamış hiç tekrar arayacak seni eminim ama sen ne cevap verirsin bilemiyorum sanırım o an ki hissiyatına bağlı olcak. inşallah en doğru kararı verirsin be kuzum

ben de oraya gelin gidicem kiyyyy

olsun canım beklenen gün çabuk gelirmiş
siz birbirinizi üzmeyin ogünleride görürsünüz inşallah

olsun canım beklenen gün çabuk gelirmiş
siz birbirinizi üzmeyin ogünleride görürsünüz inşallah

inşallah canım bakalımm ama ben hiç sabredemiyorum bir an önce söz yapalım diyorum ama hiçç

bugün biraz çeyiz bakacağım bir heves geldii tekrardann

canım nereye tam olarak gelin geliceksin yakınsa grş inşallah çokta gzl olur

bakk hadi çabukk evett ilişkimiz için yeni bir başlangıç yeni sayfaaa

niyee yaaa internetten alınır bence ben güveniyorumm , biz eve internetten blender seti , şarjlı süpürge , vantilatör , telefon , bende anneler gününde de anneme türk kahvesi makinesi aldım , hiiç birinde sorun yaşamadık ve normalden indirimli aldıkk :126:

yok cnm alma netten

amin cnm sağolasın

evet canım
şuan için hiç bilmiyorum bakalım hayırlsıı artık ya :s

canım nereye tam olarak gelin geliceksin yakınsa grş inşallah çokta gzl olur
şerifalide yaşıycaz canım sen neresindesin ?

eylülommm gördüm maşallah hep böyle kalın inşallah çiçeklerde benim bi zamanalr aldığım ilk çiçeklere benziyo yine papatya ve güllerle süslüydü
ne bilim canım ya şimdi morimcim öyle diyince içime kurt düştü:44: sen de memnunuz diyosun iyice şaşırdım. bende işte dedim blender seti, şarjlı süpürge, ütü, ütü masası gibi şeyleri direkt adrese gönderirdim. ama bi nişanlımla konuşıyım bakalım belki gelince beraber gider alırız ama işte onlarla da zaman kaybetmek istemiyorum zaten çok işimiz olacak

yok cnm alma netten

amin cnm sağolasın

evet canım
şuan için hiç bilmiyorum bakalım hayırlsıı artık ya :s
amin canım hayırlısı olur inşallah

sağol canımm aminn inşallahhh evett bana papatya mı diyosun yani dedimm benimki de evet küçük papatyasın dedii

Hızlı ve Hesaplı Alışveriş - hızlıal.com genelde burdan alıyoruz canım teslimatta sorun yaşanmıyo , fiyat olarakta iyi , ama tabi yine de araştırırsın direk adrese göndermek hem kolay olurdu senin içinn

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…