Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Ne yapıyımm mutlu mutlu bakınıyorumm birazdan resim atacağım sizeee

sen napıyosun tatlımmm
iyiyim kuzucum sadece bugün sahura kalkamadım ezan okununca uyandım niyet ettim uyudum tekrar bakalım bugün nasıl geçicek annemler evde yok 2 gündür kız kardeşimde malum gününde tutmuyo şimdi, bende alarm çalmış kapatmışım geri uyumuşum kaldım öyle

eylüüüüüüüüüüüüüüüüüüüll

canım çokkk sevindim yaaa
maşallah
iyi bakalım inşallah akıllanırda bundan sonra birdaha üzmez seniiiiiiiiiiiii

morincim sen naptın buluştunuz mu? senden de güzel haber duymak istiyorum

aaa tühh canımm baya zorlanırsın ama bu akşam alarmını kur güzelcee resim attım sana görmedin miii

Bu sefamerve yi şikayet edicem kızlar kışlık gömlek içinn

canımm öncelikle elektronik eyada sakın internetten alışveriş yapma derim ... ben bi ara bi teknoloji mağazasında çalışmştım
internetten satışlarda genelde hasar görmüş ve onarılmış yada kutusu zarar görmüş vs ürünler gönderiliyor

ah canım yaaa min inşallahhhhhh
ya ne güzellll kadere bak ilişkinizin benzediği gibi evlenme tarihlerinizde benzedi
ilişkiyi bukadar uzun süreli yaşayabilmenin sırlarını banada verin yaaa:26:

inşallah canımmmmmmmmm

napayım ben bütün haftasonunu evde geçirdim

Hımm bende dün bütün gün yattım uyudumm dinlendim güzelce

Dayın vefat etmişti dimi başın sağolsun canım , seninki ne dedi buluşmayı ertelemek zorunda kalınca

Bu arada bizz güzell kararlarr aldıkkk :123:

yok kuzum biz buluşmadıkkk

benim annemin dayısı vefat etti annem perşembe gecesi sinopa gitti pazar akşamı döndü... bende babam evde ona yemek hazırlamam lazım e iftardan sonrada geç olur çıkamam babam izin vermez diye söyledim.. ufak bi atıştık yine.. aslında daha ılımlı davransa pazar annem iftardan önce geldi çıkabilirdim ama karşılıklı olarak tripleştik yine
en son bende görüşmeyelim gerek yok dedim
oda iyi sen bilirsin dedi
ve kapandı :s
sanırım biz artık gerçekten bitiyoruz ya

bizi hiç sorma canım

bitti artık o iş olmaz daha

siz ne kararlar aldınız bakayım ?

=morincim]kübra nasılsın

sen almanyadaydın değil mi?
arkadaş edindinmi oralardan?[

yok canım almanyayla alakam bile yok ki ben istanbuldayım iyiyim çok sizler

bizi hiç sorma canım

bitti artık o iş olmaz daha

siz ne kararlar aldınız bakayım ?

hımm niye öyle oldu ki canım son olsa bile bir görüşün ama o yine başlar buluşalım demeye , aslında sizde buluşsanız yüzyüze gelseinz o da düzelicek belki ,tüm sorunlar çözülücek
daha hiç atmadı mı sonra mesaj falan

Bizde geleceğimiz hakkında uzun uzun konuştuk canım bazı kararlar aldıkk , benim annem ailesini tanıyo ya dün dedi iftara yada oturmaya gelsinler bize bir gün annesi ablalarıyla falan , bende söyledim sevdiceğime o da annesine söyledi ramazandan sonra uygun bir zamanda geliriz tabi demişş ayy çok heyecanlandım bennn

=morincim]kübra nasılsın

sen almanyadaydın değil mi?
arkadaş edindinmi oralardan?[

yok canım almanyayla alakam bile yok ki ben istanbuldayım iyiyim çok sizler

hmm ben yanlış hatırladım ozaman sanırım
bende iyiyim çok sağol . ozaman biz seninle tanışmadık sanırım bu haftasonu bayağı yeni kişiler katılmış aramıza

kızlaarrr merhaba ben üye olalı bi kaç ay oldu ama hala kimseyi tanımıyorum :) ben 19 yaşındayım öğrenciyim şimdi hem staj yapıyorum hem çalışıyorum yani stajım bitince eleman olarak çalışıcam :) kızlar benim hiç sevgilim olmadııı. teklifler olduu ama ben kabul etmedim istediğim tarzda biri karşıma çıkmadı böyle işte benim hayatım :)

hmm ben yanlış hatırladım ozaman sanırım
bende iyiyim çok sağol . ozaman biz seninle tanışmadık sanırım bu haftasonu bayağı yeni kişiler katılmış aramıza

ben geçen hafta katıldım aranıza canım evet tanışmadık morincim neler yapıyosunuz nerde yaşıyosun biraz anlatırmısın ben 25 yaşındayım istanbul ümraniye oturuyorum bi şirkette asistanlıkk yapıyorum canım

yok kuzum görüşmek falan istemiyorum. boşver bizi ...((

çok iyi etmişsiniz j-konuşmak alzım bunları çoks evindim senin adına canım .. iyi ramazandan sonra gelsinler ozamanda artık araya bir resmiyet girsin ne güzel

hoşgeldin ozamannnn kübra :)
bende istanbulda yaşıyorum 25 yaşındayım ve bende asistanlık yapıyorum :):):)

bunlar çok güzel şeyler allah tamamını erdirsin inşallah bizde 1yıldır beraberiz sevdicegimle bakalım bayramdan sonra ablası nişanlanıcak hayırlısıyla sonra bize sıra gelr düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…