- 1 Mart 2013
- 17.211
- 323
-
- Konu Sahibi prospectingkit
- #22.241
evet canım
çok sanslısın yaa bende bu sene benimkinin unisine gitcem yanyana olcak bölümlerimiz :))))
günaydın şekerim seni sormalı sen nasılsın bakalım ?günaydın kızçeler nasılsınız :)
günaydınnnnnnn bonibonlarım nirdesiniz bakam
son 2 ayyyyyyyyyy
ayyy nasıl heycanlımısın 2 ay varrmış düğüneee..
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzz:)
alıntılama için bildirim gelmeye başlamışşşş. çok iyi olmuş
Günaydınnnn şekerlerrr :131::131:
Nasılsınız bakalımmm
Allah kolaylık versin canım.. Nerede yaşıyorsun nereye gelin gidiceksin? Bakk daha çok heycanlandım heee =)heyecan olmaz mıhazırlıkları iyice hızlandırdık böyle bi telaş onu alayım bunu almam lazım derken daha bi heyecan bastırıyo şimdi en büyük heyecanım gelinlik heyecanım. benim kına bi de düğün gibi olucak başka bi şehre gelin gideceğim için böylesi daha uygun olur dedik
selam kızlaaar :) bende aranıza katılmak istedim :)
incimm incimmm morincimm günaydın balummiyi olmuş ama pıt pıt yanıyo orada bildirim bakmaya üşeniyorum zaten hep burdayım ki bana bildirim gerekmiyodu
günaydın aşk böcükü seni napıyosun bakım
Kızlarrr Ben geldimmmm
Dün harika bir gündüüü , sevdiceğimle tüm günn beraberdikk herşey öyle güzeldi ki ilk defa böyle güzel şeyler konuştu , sözler verdiii
Sürprizim düşündüğümüz şey değildiii ama çook güzeldi o kadar sevindim kii bana kooocaman bir buket çiçek yaptırmışş üstünde de uğur böcekli yapışkanlar vardııı :107:
Bu arada beklediğim şeyi tahmin ettiğini ama ona daha zamanı olduğunu vakti gelince en güzel şekilde teklifini yapacağını söylediiyazdıklarınızı da okudum beni düşünmeniz merak etmeniz beni çok mutlu etti kızlar hepinize çok teşekkür ederimm
O kadar çok şey konuştuk kii tüm hatalarını farkına vardığını beni ne kadar kırdığını gördüğünü yanlışlar yaptğını anladığını söyledi artık ben nasıl istersem herşeyin öyle olacağını beni kaybetmek istemediğini benimle ömrünü geçirmek istediğini söyledi , onun için ne kadar değerli olduğumu beni mutlu etmek için uğraşacağını anlattı sözler verdi artık hiiç kötü şeyler söylemiycek üzmiycek inşallahhh
teşekkür ederim canım:107::107: istanbul gelini olucam kısmetse ama çeyizin tümünü nasıl götürücem kara kara düşünüyorum güya buradan fazla bi şey almıcaktım şimdiden bi sürü şey olmuş.Allah kolaylık versin canım.. Nerede yaşıyorsun nereye gelin gidiceksin? Bakk daha çok heycanlandım heee =)
tospaaaaaam son İKİ ay heeetospaaaaamızıda gelin ediyoruz yaaaa
ya burası için değil bende hep buradayım ama arada baka konulara birşey yazıyorum ya oralardan cevp verenler oluyor ben bi iki hafta sonra farkediyordum falan o açıdan iyi olmuş benim için
eylüüüüüüüüüüüüüüüüüüüll
canım çokkk sevindim yaaa
maşallah
iyi bakalım inşallah akıllanırda bundan sonra birdaha üzmez seniiiiiiiiiiiii