- 9 Mart 2012
- 63
- 0
- Konu Sahibi prospectingkit
- #22.301
cvb yok muuuu kimse yokkk muuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bak bakalımmmm ayyyhhh teşekkür ederimmdu bi bakim şu siteye küçük papatya seni
Günaydın millet.
Eki Görüntüle 755412
du bi bakim şu siteye küçük papatya seni
iyiyim tatlım allaha şükür kusura bakma yazını yeni gördüm siz baya anlaşmışssınız kızlar biraz sönük kaldım konulara
Kızzz sen beni duydun muuu ramazandan sonra annesi ablalarıyla oturmaya gelicekler bizee :96:
HADİ BAKALIM Bİ DE SENİ GÖRELİM KV YE DÖKTÜRÜRKEN ayhh yine caps look çalışıyodum bebek ondan şimdiden düşün bakalım ne hazırlık yapıcaksın nasıl ikramlar yapıcaksın ablası nasıl iyi mi sana karşı ?
teşekkür ederim canım:107::107: istanbul gelini olucam kısmetse ama çeyizin tümünü nasıl götürücem kara kara düşünüyorum güya buradan fazla bi şey almıcaktım şimdiden bi sürü şey olmuş.
kızlarrrrrrr küçük ev aletlerimi internetten alsam direk istanbula göndersem sorun yaşar mıyım acaba? yani elektronikte internete güvenebilir miyim?
İstanbul gelinimi olucan anammmm gel gel bizim buralara İstanbul hangi semmtttt ? :) Peki şimdi nerde yaşıyosun ki? Senin için Zor olucaktır ailenden uzak umarım istanbula çok uzak bir yerde değildir tatlım...
ohh ne güzell bizde istiyoruz öyleeeselam canlar
3 gündür sevdicegim bizdeydi hiç nete girmedım
nasılsınız bakalım neler olup bitiyo buralarda
hos buldum iyim ya siz :)
Genel muhasebeye gitcem patronu bekliyorum canım.Merhaba yeni gelenlerrr hoşgeldinizzz nasılsınız bakalımmmm
günaydınnnn napıyosun tatlımmmmm
Eyvah eyvah.Allah kolaylık versin canım.boncuğummm günaydın ben sahur bile yapamadım bugün :26::26: akşamı nasıl edicem bakalım
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn boncuğummmmm. nasılsınnn
Önemli değil canım ne demek.. Amannn be canım sağolsun kızlarla muhabbete karışıyorum hepsi çok sıcaklar.. Tabi işlerden bazen yetişemiyorum onlara ama olsun =)=)=)
ohh ne güzell bizde istiyoruz öyleee
iyiyim canım ne olsun inşallah mutlu olucaz artıkkk sen nasılsın
bende iyiyim 22 yaşındayım istanbuldyım çalışıyorum senn
Genel muhasebeye gitcem patronu bekliyorum canım.
Sen naspıyosun bakalım
Fotoğrafı gördüm Maaşallah.
Okudum demin yazdıklarını. İnşallah verdiği sözlerin arkasında durur
[/B][/FONT]
Sağol tatlımm aminn inşallah hep böyle giderr
beğenseydin ya kızzz resmimii
Bende çalışıyorum ne yapayım bir yandan yemek takımlarına bakıyorumm :126:
sağol canımm amin inşallahh güzel günler görücez artıkkinşallah canm bnm
aranız düzelmiş anladıgım kadarıyla cok sevindim
inşallah bi daha üzülmezsin tatlım
Tosbaya verdiğin siteye bakıyorum şuan
Hakkaten uygun şeyler var