Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

iyiyim tatlım allaha şükür kusura bakma yazını yeni gördüm siz baya anlaşmışssınız kızlar biraz sönük kaldım konulara:KK43:

Önemli değil canım ne demek.. Amannn be canım sağolsun kızlarla muhabbete karışıyorum hepsi çok sıcaklar.. Tabi işlerden bazen yetişemiyorum onlara ama olsun =)=)=)

Kızzz sen beni duydun muuu ramazandan sonra annesi ablalarıyla oturmaya gelicekler bizee :KK61::96:

HADİ BAKALIM Bİ DE SENİ GÖRELİM KV YE DÖKTÜRÜRKEN ayhh yine caps look çalışıyodum bebek ondan:KK51::KK51: şimdiden düşün bakalım ne hazırlık yapıcaksın nasıl ikramlar yapıcaksın:KK53::KK53: ablası nasıl iyi mi sana karşı ?

HADİ BAKALIM Bİ DE SENİ GÖRELİM KV YE DÖKTÜRÜRKEN ayhh yine caps look çalışıyodum bebek ondan:KK51::KK51: şimdiden düşün bakalım ne hazırlık yapıcaksın nasıl ikramlar yapıcaksın:KK53::KK53: ablası nasıl iyi mi sana karşı ?

Hee aşkıma dedim zaten şöyle pastalar börekler döktüreyim ki hamarat sansın :KK23::KK23: iki ablası var ikiside iyiler çok , ne zaman gitsem baya yakın davranırlar annesi de öyle , hatta ben faceye çiçekle resmimi koyunca ablası ömür boyu devamı gelir inşallah falan yazdııı :KK52: ama çok heyecanlıyım bir an önce gelsinlerr :KK76:

teşekkür ederim canım:107::107: istanbul gelini olucam kısmetse ama çeyizin tümünü nasıl götürücem kara kara düşünüyorum güya buradan fazla bi şey almıcaktım şimdiden bi sürü şey olmuş.

kızlarrrrrrr küçük ev aletlerimi internetten alsam direk istanbula göndersem sorun yaşar mıyım acaba? yani elektronikte internete güvenebilir miyim?

İstanbul gelinimi olucan anammmm gel gel bizim buralara İstanbul hangi semmtttt ?:KK1: :) Peki şimdi nerde yaşıyosun ki? Senin için Zor olucaktır ailenden uzak umarım istanbula çok uzak bir yerde değildir tatlım...

Merhaba yeni gelenlerrr :KK3: hoşgeldinizzz nasılsınız bakalımmmm :KK23:

günaydınnnn napıyosun tatlımmmmm :21:
Genel muhasebeye gitcem patronu bekliyorum canım.
Sen naspıyosun bakalım
Fotoğrafı gördüm :KK12: Maaşallah.

Okudum demin yazdıklarını. İnşallah verdiği sözlerin arkasında durur :KK16:

boncuğummm günaydın ben sahur bile yapamadım bugün :26::26: akşamı nasıl edicem bakalım:KK14::KK14:
Eyvah eyvah.Allah kolaylık versin canım.
Benm şimdiden karnım gurulduyo :KK53:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn boncuğummmmm. nasılsınnn

İyiym hamdolsun sen nasılsın morincimcim:KK16:

aynen öyle benim kına düğün gibi olucak onun için daha hiç bakamadım şöyle güzel bi kınalık renk konusunda da kararsızım hafta sonu kız kardeşim ve bi arkadaşımla gidip bakıcaz onun heyecanı var şimdi. ben biraz daha ağırdan aldım gelinlik işini yeni başladım ama gelinliğe karar vermem çok zaman almadı temmuz 20 sini bekliyorum katalogtan beğendiğim model gelicek ona göre başlıcaz inşallah. ama ben bu arada yine başka yerlere bakmaya devam ediyorum kafamı karıştırmak istemiyorum ama yine içim rahat etsin en beğendiğim olsun benim gelinliğim:KK16::KK16: onun dışında temmuz sonu istanbula gidip evin mobilyasını perdesini halısını seçicez nişanlımla hazırlıklar bitmiyo biliyosun:KK1::KK1:

Bitermii hiç yaa.Kaba işleri hallettik asıl detaylar yoruyor.Ayakkabısıdır takısıdır çiçeğidir.Kına hele.Kına taçları,kına hediyeleri,kendi tasarladığım kitap ayracı dağatacağım. , birde dansözüm var tabi:))
Bende bu haftadan itibaren ewi yerleştirmeye başlayacağım inşşlh.Çok güzel duygular bi o kadarda telaşlı.:)))
Ama allah ewlenene yardım eder.Nasıl geçti zaman anlamadım.Bayramdan sonra cok az zamanımız var.

Önemli değil canım ne demek.. Amannn be canım sağolsun kızlarla muhabbete karışıyorum hepsi çok sıcaklar.. Tabi işlerden bazen yetişemiyorum onlara ama olsun =)=)=)

evett canım biz çalışıyoruz mecbur işlere bitirmeye çalışıyorum sorun yaşamamak için sen neler yapıyosun

Genel muhasebeye gitcem patronu bekliyorum canım.
Sen naspıyosun bakalım
Fotoğrafı gördüm :KK12: Maaşallah.

Okudum demin yazdıklarını. İnşallah verdiği sözlerin arkasında durur :KK16:

[/B][/FONT]

Sağol tatlımm aminn inşallah hep böyle giderr :nazar::KK16:
beğenseydin ya kızzz resmimii :KK1::KK23:
Bende çalışıyorum ne yapayım bir yandan yemek takımlarına bakıyorumm :126:

inşallah canm bnm
aranız düzelmiş anladıgım kadarıyla cok sevindim :KK34:
inşallah bi daha üzülmezsin tatlım :KK23:
sağol canımm amin inşallahh güzel günler görücez artıkk :nazar::KK16:

Tosbaya verdiğin siteye bakıyorum şuan :KK53:
Hakkaten uygun şeyler var
Kapı da ödeme yok ama :KK19:

bilmem ama kredi kartına taksit imkanları da çok güzell , bende http://www.altincicadde.com/ bakıyorum neler var nelerr :KK51: yeni kahvaltı takımları çıkmış çok beğendimmm istiyorummm :KK23::21:

X