- 5 Nisan 2013
- 540
- 183
- Konu Sahibi prospectingkit
- #22.261
Günaydın canlarımmmm :))) nabersinizz ballarımm bnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyim kuzucum sadece bugün sahura kalkamadım ezan okununca uyandım niyet ettim uyudum tekrar bakalım bugün nasıl geçicek annemler evde yok 2 gündür kız kardeşimde malum gününde tutmuyo şimdi, bende alarm çalmış kapatmışım geri uyumuşum kaldım öyle
Ne yapıyımm mutlu mutlu bakınıyorumm birazdan resim atacağım sizeee
sen napıyosun tatlımmm
eylüüüüüüüüüüüüüüüüüüüll
canım çokkk sevindim yaaa
maşallah
iyi bakalım inşallah akıllanırda bundan sonra birdaha üzmez seniiiiiiiiiiiii
Günaydın canlarımmmm :))) nabersinizz ballarımm bnm
iyiyim kuzucum sadece bugün sahura kalkamadım ezan okununca uyandım niyet ettim uyudum tekrar bakalım bugün nasıl geçicek annemler evde yok 2 gündür kız kardeşimde malum gününde tutmuyo şimdi, bende alarm çalmış kapatmışım geri uyumuşum kaldım öyle
:
teşekkür ederim canım:107::107: istanbul gelini olucam kısmetse ama çeyizin tümünü nasıl götürücem kara kara düşünüyorum güya buradan fazla bi şey almıcaktım şimdiden bi sürü şey olmuş.
kızlarrrrrrr küçük ev aletlerimi internetten alsam direk istanbula göndersem sorun yaşar mıyım acaba? yani elektronikte internete güvenebilir miyim?
aynen öyle fıstığım darısı tüm sevenlerin başına inşalalh dün çok güzel bi haber aldım üni.den bi arkadaşım mesaj attı farklı bölümlerdeydik ama komşuyduk. tee o zamanlardan onunda beraber olduğu bi çocuk vardı onlarda bizim gibi eylülde evleniyomuş bizden bi hafta sonra ikimizin ilişkisini çok benzetirdim, mutlu oldum haberi alınca bugün gelinliğini göstericek bana
sağoll tatlımmm inşallahh benimde en büyük isteğim buu
inşallah bir daha böyle şeyler yaşanmaazz , sen napıyosun kuzummm
düğündaşım hoş geldin, naber? hazırlıklar nasıl gidiyo
inşallah canımmmmmmmmm
napayım ben bütün haftasonunu evde geçirdim
morincim sen naptın buluştunuz mu? senden de güzel haber duymak istiyorum
günaydın şekerim seni sormalı sen nasılsın bakalım ?
Hımm bende dün bütün gün yattım uyudumm dinlendim güzelce
Dayın vefat etmişti dimi başın sağolsun canım , seninki ne dedi buluşmayı ertelemek zorunda kalınca
Bu arada bizz güzell kararlarr aldıkkk :123:
iyiyim tatlım allaha şükür kusura bakma yazını yeni gördüm siz baya anlaşmışssınız kızlar biraz sönük kaldım konulara
yok kuzum biz buluşmadıkkk
benim annemin dayısı vefat etti annem perşembe gecesi sinopa gitti pazar akşamı döndü... bende babam evde ona yemek hazırlamam lazım e iftardan sonrada geç olur çıkamam babam izin vermez diye söyledim.. ufak bi atıştık yine.. aslında daha ılımlı davransa pazar annem iftardan önce geldi çıkabilirdim ama karşılıklı olarak tripleştik yine
en son bende görüşmeyelim gerek yok dedim
oda iyi sen bilirsin dedi
ve kapandı :s
sanırım biz artık gerçekten bitiyoruz ya
bizi hiç sorma canım
bitti artık o iş olmaz daha
siz ne kararlar aldınız bakayım ?
=morincim]kübra nasılsın
sen almanyadaydın değil mi?
arkadaş edindinmi oralardan?[
yok canım almanyayla alakam bile yok ki ben istanbuldayım iyiyim çok sizler
hmm ben yanlış hatırladım ozaman sanırım
bende iyiyim çok sağol . ozaman biz seninle tanışmadık sanırım bu haftasonu bayağı yeni kişiler katılmış aramıza
hımm niye öyle oldu ki canım son olsa bile bir görüşün ama o yine başlar buluşalım demeye , aslında sizde buluşsanız yüzyüze gelseinz o da düzelicek belki ,tüm sorunlar çözülücek
daha hiç atmadı mı sonra mesaj falan
Bizde geleceğimiz hakkında uzun uzun konuştuk canım bazı kararlar aldıkk , benim annem ailesini tanıyo ya dün dedi iftara yada oturmaya gelsinler bize bir gün annesi ablalarıyla falan , bende söyledim sevdiceğime o da annesine söyledi ramazandan sonra uygun bir zamanda geliriz tabi demişş ayy çok heyecanlandım bennn
ben geçen hafta katıldım aranıza canım evet tanışmadık morincim neler yapıyosunuz nerde yaşıyosun biraz anlatırmısın ben 25 yaşındayım istanbul ümraniye oturuyorum bi şirkette asistanlıkk yapıyorum canım
yok kuzum görüşmek falan istemiyorum. boşver bizi ...((
çok iyi etmişsiniz j-konuşmak alzım bunları çoks evindim senin adına canım .. iyi ramazandan sonra gelsinler ozamanda artık araya bir resmiyet girsin ne güzel