Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

taksit iyidir yaa yavaş yavaş öderimm yaaa kızlarr yemek takımı , kahvaltı takımı falan almak istiyorum daa çok mu erken olur o zamana kadar çok mu modası geçerr :97::97:

Sürekli yeni yeni modeller çıkıyo.
daha 3 yıl var diyosun.
Pişman olma ihtimalin yüksek.
Biraz daha bekle bence.
Modası geçmicek bişeyler al.
Nevresim takımı falan?

selam canlar
3 gündür sevdicegim bizdeydi hiç nete girmedım
nasılsınız bakalım neler olup bitiyo buralarda
pembiş gelinim hasret bitti artık hep böyle mutlu olun inşalalh hazırlar ne alemde

ohh iyi çok okuyorum burdan cadı görümceleri benimki de öyle değil çok şükür zaten küçük daha

Sürekli yeni yeni modeller çıkıyo.
daha 3 yıl var diyosun.
Pişman olma ihtimalin yüksek.
Biraz daha bekle bence.
Modası geçmicek bişeyler al.
Nevresim takımı falan?
o zaman da herşeyin modası geçmiş oluyo nevresim takımlarının da herşeyin yenisi çıkıyo yetişemem ki benn
çeyiz namına hiç bişeyim yokk , üç beş parça küçük şeyler varr asıl şeylerin hiç birini almadım ne bileyim herkes çeyizini daha hiç bir şey yokken almış gördükçe diyorum enee benım bişeycik yokk evlenince yenilerim bend eolmaz mı kiii
senin var mı bir şeyler canımm
:

aynen canımm bende burda okuyup okuyup sevgilime soruyorum ya böyle olursa ya şöyle olursa diyee o da nerden aklına gelıyo böyle şeyler diyo , seni ne kadar benimsemişler seviyolar görmüyo musun diyoo bende olsun bellı olmaz bu işler diyorum

onları bir çırpıda alırsın canımm ama karar vermesi zor iştee

Son düzenleyen: Moderatör:

nevresimin geçmez bee. bi kaç gecelik ve seramik tencere setim dışında bi iğnem bile yok.
ekim itibariyle çeyiz av.başlarım artık.

bende 24 yasindayim azerbaycandayim burda okudum ve evlendim esimin isi burda oldugu icin simdilik burdayiz :)
hımm ne güzel ne kadar zamandır evlisiniz , nasıl geçiyor zamanın
nevresimin geçmez bee. bi kaç gecelik ve seramik tencere setim dışında bi iğnem bile yok.
ekim itibariyle çeyiz av.başlarım artık.

nevresimde de yeni modeller çıkıyo yaa hımm benim tencere setim bile yokk sadece baharat takımım , keyif tepsim , dondurmalıklarım ve bir kaç çamaşırr başlasam iyi olucakk anca öderim 3 yılda zatenn
Niye özellikle ekim kızz

valla sen blirsin

ablamın düğünü eylül dee.o varken ben bişy alamam.evde koycak yer kalmadı zaten

1.5 yildir evliyim oturarak geciyor zamanim cocuk istiyorum bende nasip bakalim ne olucak sen ne isle ugrasiyorsun

forumu uzun yıllardır uzaktan takp ediyordum taki evlenip şehir dışında hiç tanımadığım bir yerde yaşamaya başlayana kadar... aranıza geldim.. :)

ben 6 sene önce yemek seti,kahvaltı seti,tencere seti ve çatal bıçak seti aldım canım begenerek aldım hala daha begenıyorum canım yinede tabiki sana kalmış bişey tabi evli degilim bekarım henüz o aşamaya gelemedik daha sevdıcekle:)

6 sene önce mi ne yaptın kızz modellerini gösterir misin bana cnaım merak ettim internetren bulabilirsen , bende çook hevesliyim ama annem de erken diyo hevesim kırılıyo sanki ne olucak alalım diyorum evlenşnce inşallah olmadı yenilerim ne var yanii almak istiyorumm

bizde önümüzdeki yaza söz nişan diyoduk ama planlar değişti gibi uzadı biraz daha ne olucak bilmiyorum hayırlısı :97:

gel canım hoşgeldin nasılsın neler yapıyosun
teşekkür ederim canım yalnızlık dışında herşey yolunda gidiyor yeni bir şehir yeni insanlar alışmak oldukça zor işin kötü tarafı görüşebileceğim hiç kimse yok çevremde apartman çoğu yaşlı ee kimseyide tanımadığım için yeni insanlar tanımak pek mümkün olmuyo anlıyacağın oldukça sıkılıyorum :) ne dolmuşum nergis içimi döktüm bi nasılsın yazdın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…