- 31 Ocak 2013
- 16.229
- 1.860
-
- Konu Sahibi prospectingkit
- #22.321
sağol canımm amin inşallahh güzel günler görücez artıkk
bilmem ama kredi kartına taksit imkanları da çok güzell , bende http://www.altincicadde.com/ bakıyorum neler var nelerryeni kahvaltı takımları çıkmış çok beğendimmm istiyorummm
Biraz önceki site daha iyi.
taksitle almam ben ya .
Diriinkkk nakit
sağol canımm amin inşallahh güzel günler görücez artıkk
bilmem ama kredi kartına taksit imkanları da çok güzell , bende http://www.altincicadde.com/ bakıyorum neler var nelerryeni kahvaltı takımları çıkmış çok beğendimmm istiyorummm
taksit iyidir yaa yavaş yavaş öderimm yaaa kızlarr yemek takımı , kahvaltı takımı falan almak istiyorum daa çok mu erken olur o zamana kadar çok mu modası geçerr :97::97:
pembiş gelinim hasret bitti artık hep böyle mutlu olun inşalalh hazırlar ne alemdeselam canlar
3 gündür sevdicegim bizdeydi hiç nete girmedım
nasılsınız bakalım neler olup bitiyo buralarda
ohh iyi çok okuyorum burdan cadı görümceleri
Hee aşkıma dedim zaten şöyle pastalar börekler döktüreyim ki hamarat sansıniki ablası var ikiside iyiler çok , ne zaman gitsem baya yakın davranırlar annesi de öyle , hatta ben faceye çiçekle resmimi koyunca ablası ömür boyu devamı gelir inşallah falan yazdııı ama çok heyecanlıyım bir an önce gelsinlerr
ailemden uzak olma düşüncesini mümkün olduğunca uzak tutmaya çalışıyorum çünkü sonra üzülüyorum annemle ağlayıp duruyoruzteşekkür ederim canım:107::107: istanbul gelini olucam kısmetse ama çeyizin tümünü nasıl götürücem kara kara düşünüyorum güya buradan fazla bi şey almıcaktım şimdiden bi sürü şey olmuş.
kızlarrrrrrr küçük ev aletlerimi internetten alsam direk istanbula göndersem sorun yaşar mıyım acaba? yani elektronikte internete güvenebilir miyim?
İstanbul gelinimi olucan anammmm gel gel bizim buralara İstanbul hangi semmtttt ?:) Peki şimdi nerde yaşıyosun ki? Senin için Zor olucaktır ailenden uzak umarım istanbula çok uzak bir yerde değildir tatlım... neyse ki nişanlımdan yana sıkıntı ok istediğim zaman gidip gelicem annemlere
çok uzak kaldın bebek hele lunna bugün hiç gelmedi bileGenel muhasebeye gitcem patronu bekliyorum canım.
Sen naspıyosun bakalım
Fotoğrafı gördümMaaşallah.
Okudum demin yazdıklarını. İnşallah verdiği sözlerin arkasında durur
Eyvah eyvah.Allah kolaylık versin canım.
Benm şimdiden karnım gurulduyo
İyiym hamdolsun sen nasılsın morincimcimöyle ama allahtan daha karnım guruldamadı sadece su olsa eyiydi
bitmiyo ama hepsi güzel heyecanlar bunların özellikle gelinlik kısmı çok zevkliymişaynen öyle benim kına düğün gibi olucak onun için daha hiç bakamadım şöyle güzel bi kınalık renk konusunda da kararsızım hafta sonu kız kardeşim ve bi arkadaşımla gidip bakıcaz onun heyecanı var şimdi. ben biraz daha ağırdan aldım gelinlik işini yeni başladım ama gelinliğe karar vermem çok zaman almadı temmuz 20 sini bekliyorum katalogtan beğendiğim model gelicek ona göre başlıcaz inşallah. ama ben bu arada yine başka yerlere bakmaya devam ediyorum kafamı karıştırmak istemiyorum ama yine içim rahat etsin en beğendiğim olsun benim gelinliğimonun dışında temmuz sonu istanbula gidip evin mobilyasını perdesini halısını seçicez nişanlımla hazırlıklar bitmiyo biliyosun
Bitermii hiç yaa.Kaba işleri hallettik asıl detaylar yoruyor.Ayakkabısıdır takısıdır çiçeğidir.Kına hele.Kına taçları,kına hediyeleri,kendi tasarladığım kitap ayracı dağatacağım. , birde dansözüm var tabi:))
Bende bu haftadan itibaren ewi yerleştirmeye başlayacağım inşşlh.Çok güzel duygular bi o kadarda telaşlı.:)))
Ama allah ewlenene yardım eder.Nasıl geçti zaman anlamadım.Bayramdan sonra cok az zamanımız var.şimdi 1.5 saat aram var alışverişe çıkıyorum günlük çkb seti almam lazım hala bornoza karar veremedim taç mı özdilek mi bi de baharat takımım kaldı. baharat takımları hep aynı hiç hoşuma gitmedi aramadayım. benim çok bi şeyim kalamdı alacak ama gözüm mü doymuyo anlamadım onuda alıyım bunu da alıyım derken birikti bi sürü şey bizim arabaya hayatta sığmaz babam mecbur başka bi çare düşünücek haberi yok daha istanbuldan alırız gidince diyo ama ben bekleyemem son ana kadar
pembiş gelinim hasret bitti artık hep böyle mutlu olun inşalalh hazırlar ne alemde
ohh iyi çok okuyorum burdan cadı görümceleribenimki de öyle değil çok şükür zaten küçük daha
ailemden uzak olma düşüncesini mümkün olduğunca uzak tutmaya çalışıyorum çünkü sonra üzülüyorum annemle ağlayıp duruyoruzneyse ki nişanlımdan yana sıkıntı ok istediğim zaman gidip gelicem annemlere
çok uzak kaldın bebek hele lunna bugün hiç gelmedi bileöyle ama allahtan daha karnım guruldamadı sadece su olsa eyiydi
eskisi gibi gelemiyorum zaten
saat 1 den snra dışarı cıkcam, susuzluktan ölcem , böhüüü
lanet gitsin, hiç gidesim yoooookkkkk
o zaman da herşeyin modası geçmiş oluyo nevresim takımlarının da herşeyin yenisi çıkıyo yetişemem ki bennSürekli yeni yeni modeller çıkıyo.
daha 3 yıl var diyosun.
Pişman olma ihtimalin yüksek.
Biraz daha bekle bence.
Modası geçmicek bişeyler al.
Nevresim takımı falan?
ohh iyi çok okuyorum burdan cadı görümceleribenimki de öyle değil çok şükür zaten küçük daha
bitmiyo ama hepsi güzel heyecanlar bunların özellikle gelinlik kısmı çok zevkliymişşimdi 1.5 saat aram var alışverişe çıkıyorum günlük çkb seti almam lazım hala bornoza karar veremedim taç mı özdilek mi bi de baharat takımım kaldı. baharat takımları hep aynı hiç hoşuma gitmedi aramadayım. benim çok bi şeyim kalamdı alacak ama gözüm mü doymuyo anlamadım onuda alıyım bunu da alıyım derken birikti bi sürü şey bizim arabaya hayatta sığmaz babam mecbur başka bi çare düşünücek haberi yok daha istanbuldan alırız gidince diyo ama ben bekleyemem son ana kadar
pembiş gelinim hasret bitti artık hep böyle mutlu olun inşalalh hazırlar ne alemde
ailemden uzak olma düşüncesini mümkün olduğunca uzak tutmaya çalışıyorum çünkü sonra üzülüyorum annemle ağlayıp duruyoruzneyse ki nişanlımdan yana sıkıntı ok istediğim zaman gidip gelicem annemlere
çok uzak kaldın bebek hele lunna bugün hiç gelmedi bileöyle ama allahtan daha karnım guruldamadı sadece su olsa eyiydi
bitmiyo ama hepsi güzel heyecanlar bunların özellikle gelinlik kısmı çok zevkliymişşimdi 1.5 saat aram var alışverişe çıkıyorum günlük çkb seti almam lazım hala bornoza karar veremedim taç mı özdilek mi bi de baharat takımım kaldı. baharat takımları hep aynı hiç hoşuma gitmedi aramadayım. benim çok bi şeyim kalamdı alacak ama gözüm mü doymuyo anlamadım onuda alıyım bunu da alıyım derken birikti bi sürü şey bizim arabaya hayatta sığmaz babam mecbur başka bi çare düşünücek haberi yok daha istanbuldan alırız gidince diyo ama ben bekleyemem son ana kadar
evet canım cok şükür ya
ne cekmişim ben bu hasretlikten
simdi bi gün bile gecince özlüyorum nasıl sabretmişim diyorum bazen
hazırlıklar hızla devam ediyor tatlım
haftasonu arkadaslarımız vardı misafir balayına gelmişler bize de ugradılar onları görünce bi kez daha heveslendim
2 ay cabuk gecsinn
ohh ne güzell bizde istiyoruz öyleee
iyiyim canım ne olsun inşallah mutlu olucaz artıkkk sen nasılsın
bende iyiyim 22 yaşındayım istanbuldyım çalışıyorum senn
o zaman da herşeyin modası geçmiş oluyo nevresim takımlarının da herşeyin yenisi çıkıyo yetişemem ki benn
çeyiz namına hiç bişeyim yokk , üç beş parça küçük şeyler varr asıl şeylerin hiç birini almadım ne bileyim herkes çeyizini daha hiç bir şey yokken almış gördükçe diyorum enee benım bişeycik yokkevlenince yenilerim bend eolmaz mı kiii
senin var mı bir şeyler canımm:
aynen canımm bende burda okuyup okuyup sevgilime soruyorum ya böyle olursa ya şöyle olursa diyee o da nerden aklına gelıyo böyle şeyler diyo , seni ne kadar benimsemişler seviyolar görmüyo musun diyoo bende olsun bellı olmaz bu işler diyorum
onları bir çırpıda alırsın canımm ama karar vermesi zor iştee
hımm ne güzel ne kadar zamandır evlisiniz , nasıl geçiyor zamanınbende 24 yasindayim azerbaycandayim burda okudum ve evlendim esimin isi burda oldugu icin simdilik burdayiz :)
nevresimin geçmez bee.bi kaç gecelik ve seramik tencere setim dışında bi iğnem bile yok.
ekim itibariyle çeyiz av.başlarım artık.
hımm ne güzel ne kadar zamandır evlisiniz , nasıl geçiyor zamanın
nevresimde de yeni modeller çıkıyo yaahımm benim tencere setim bile yokk sadece baharat takımım , keyif tepsim , dondurmalıklarım ve bir kaç çamaşırr başlasam iyi olucakk anca öderim 3 yılda zatenn
Niye özellikle ekim kızz
valla sen blirsin
ablamın düğünü eylül dee.o varken ben bişy alamam.evde koycak yer kalmadı zaten
nevresimde de yeni modeller çıkıyo yaahımm benim tencere setim bile yokk sadece baharat takımım , keyif tepsim , dondurmalıklarım ve bir kaç çamaşırr başlasam iyi olucakk anca öderim 3 yılda zatenn
Niye özellikle ekim kızz
1.5 yildir evliyim oturarak geciyor zamanim cocuk istiyorum bende nasip bakalim ne olucak sen ne isle ugrasiyorsun
Niye özellikle ekim kızz
forumu uzun yıllardır uzaktan takp ediyordum taki evlenip şehir dışında hiç tanımadığım bir yerde yaşamaya başlayana kadar... aranıza geldim.. :)
6 sene önce mi ne yaptın kızzben 6 sene önce yemek seti,kahvaltı seti,tencere seti ve çatal bıçak seti aldım canım begenerek aldım hala daha begenıyorum canım yinede tabiki sana kalmış bişey tabi evli degilim bekarım henüz o aşamaya gelemedik daha sevdıcekle:)
teşekkür ederim canım yalnızlık dışında herşey yolunda gidiyor yeni bir şehir yeni insanlar alışmak oldukça zor işin kötü tarafı görüşebileceğim hiç kimse yok çevremde apartman çoğu yaşlı ee kimseyide tanımadığım için yeni insanlar tanımak pek mümkün olmuyo anlıyacağın oldukça sıkılıyorum :) ne dolmuşum nergis içimi döktüm bi nasılsın yazdın :))gel canım hoşgeldin nasılsın neler yapıyosun