Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

yok kuzum görüşmek falan istemiyorum. boşver bizi ...((

çok iyi etmişsiniz j-konuşmak alzım bunları çoks evindim senin adına canım .. iyi ramazandan sonra gelsinler ozamanda artık araya bir resmiyet girsin ne güzel :KK1:

inşallah canım yaa bakalım ama yeni planlara göre bizim evlilik baya sürecek gibii en azından 3 yıl var yanii nasıl sabrederim bilmiyorum :KK14:ama sonrasında rahat etmemiz için böyle olması gerekiyo (denize gitmeyip hep yanımda olabilmesi içinn :21:)
bakalım yaa uzunn uzunn süreçler var önümüzdee :18: ama bize gelmeleri güzell olurr hem anneler kaynaşır birazz :KK23:

Son düzenleyen: Moderatör:
aaa tühh canımm baya zorlanırsın ama bu akşam alarmını kur güzelcee :KK23:resim attım sana görmedin miii :KK24::KK24:

Bu sefamerve yi şikayet edicem kızlar kışlık gömlek içinn :KK19:
dur bi bakım mailim açık değildi yeni kumrular diyorum size ikinci baharınız olsun genç yaşınızda:KK53::KK53:

canımm öncelikle elektronik eyada sakın internetten alışveriş yapma derim ... ben bi ara bi teknoloji mağazasında çalışmştım
internetten satışlarda genelde hasar görmüş ve onarılmış yada kutusu zarar görmüş vs ürünler gönderiliyor

ah canım yaaa min inşallahhhhhh
ya ne güzellll kadere bak ilişkinizin benzediği gibi evlenme tarihlerinizde benzedi:KK1::KK1:
ilişkiyi bukadar uzun süreli yaşayabilmenin sırlarını banada verin yaaa:26::KK1::KK1::KK1:
ayy bunu söylediğin iyi oldu tatlım valla kolaylık olur diye internetten alır eve gönderirim direkt diyodum ama şimdi vazgeçtim :KK1::KK1:

Sorma tospamm Çok yoğunum.Gelin buketim tacım gelinlik kınalık derken aldı başını gidiyor.Bi yandan arabası ,fotoğrafcısı çok yogunuz valla ya :))) senin nasıl gidiyor? Tahmin ediyorum aynı gün aynı teleşlar:))) :KK9:
aynen öyle benim kına düğün gibi olucak onun için daha hiç bakamadım şöyle güzel bi kınalık renk konusunda da kararsızım hafta sonu kız kardeşim ve bi arkadaşımla gidip bakıcaz onun heyecanı var şimdi. ben biraz daha ağırdan aldım gelinlik işini yeni başladım ama gelinliğe karar vermem çok zaman almadı temmuz 20 sini bekliyorum katalogtan beğendiğim model gelicek ona göre başlıcaz inşallah. ama ben bu arada yine başka yerlere bakmaya devam ediyorum kafamı karıştırmak istemiyorum ama yine içim rahat etsin en beğendiğim olsun benim gelinliğim:KK16::KK16: onun dışında temmuz sonu istanbula gidip evin mobilyasını perdesini halısını seçicez nişanlımla hazırlıklar bitmiyo biliyosun:KK1::KK1:

yok kuzum biz buluşmadıkkk

benim annemin dayısı vefat etti annem perşembe gecesi sinopa gitti pazar akşamı döndü... bende babam evde ona yemek hazırlamam lazım e iftardan sonrada geç olur çıkamam babam izin vermez diye söyledim.. ufak bi atıştık yine.. aslında daha ılımlı davransa pazar annem iftardan önce geldi çıkabilirdim ama karşılıklı olarak tripleştik yine
en son bende görüşmeyelim gerek yok dedim
oda iyi sen bilirsin dedi
ve kapandı :s
sanırım biz artık gerçekten bitiyoruz ya :KK25:
başınız sağ olsun canım allah rahmet eylesin. aslında hatalı o bunun bilincine varıp onun alttan alamsı gerekirken trip yapıyo bi de olmamış hiç:KK50: tekrar arayacak seni eminim ama sen ne cevap verirsin bilemiyorum sanırım o an ki hissiyatına bağlı olcak. inşallah en doğru kararı verirsin be kuzum:KK14:

ben geçen hafta katıldım aranıza canım evet tanışmadık morincim neler yapıyosunuz nerde yaşıyosun biraz anlatırmısın ben 25 yaşındayım istanbul ümraniye oturuyorum bi şirkette asistanlıkk yapıyorum canım
:KK1::KK1: ben de oraya gelin gidicem kiyyyy:KK12::KK12:

inşallah canım yaa bakalım ama yeni planlara göre bizim evlilik baya sürecek gibii en azından 3 yıl var yanii nasıl sabrederim bilmiyorum :KK14:ama sonrasında rahat etmemiz için böyle olması gerekiyo (denize gitmeyip hep yanımda olabilmesi içinn :21:)
bakalım yaa uzunn uzunn süreçler var önümüzdee :18: ama bize gelmeleri güzell olurr hem anneler kaynaşır birazz :KK23:

olsun canım beklenen gün çabuk gelirmiş
siz birbirinizi üzmeyin ogünleride görürsünüz inşallah

olsun canım beklenen gün çabuk gelirmiş
siz birbirinizi üzmeyin ogünleride görürsünüz inşallah

inşallah canım bakalımm ama ben hiç sabredemiyorum bir an önce söz yapalım diyorum ama hiçç :63:

bugün biraz çeyiz bakacağım bir heves geldii tekrardann :KK9::KK6:

dur bi bakım mailim açık değildi yeni kumrular diyorum size ikinci baharınız olsun genç yaşınızda:KK53::KK53:

ayy bunu söylediğin iyi oldu tatlım valla kolaylık olur diye internetten alır eve gönderirim direkt diyodum ama şimdi vazgeçtim :KK1::KK1:

aynen öyle benim kına düğün gibi olucak onun için daha hiç bakamadım şöyle güzel bi kınalık renk konusunda da kararsızım hafta sonu kız kardeşim ve bi arkadaşımla gidip bakıcaz onun heyecanı var şimdi. ben biraz daha ağırdan aldım gelinlik işini yeni başladım ama gelinliğe karar vermem çok zaman almadı temmuz 20 sini bekliyorum katalogtan beğendiğim model gelicek ona göre başlıcaz inşallah. ama ben bu arada yine başka yerlere bakmaya devam ediyorum kafamı karıştırmak istemiyorum ama yine içim rahat etsin en beğendiğim olsun benim gelinliğim:KK16::KK16: onun dışında temmuz sonu istanbula gidip evin mobilyasını perdesini halısını seçicez nişanlımla hazırlıklar bitmiyo biliyosun:KK1::KK1:

başınız sağ olsun canım allah rahmet eylesin. aslında hatalı o bunun bilincine varıp onun alttan alamsı gerekirken trip yapıyo bi de olmamış hiç:KK50: tekrar arayacak seni eminim ama sen ne cevap verirsin bilemiyorum sanırım o an ki hissiyatına bağlı olcak. inşallah en doğru kararı verirsin be kuzum:KK14:

canım nereye tam olarak gelin geliceksin yakınsa grş inşallah çokta gzl olur

bakk hadi çabukk :KK1: evett ilişkimiz için yeni bir başlangıç yeni sayfaaa :KK76::KK16:

niyee yaaa internetten alınır bence ben güveniyorumm , biz eve internetten blender seti , şarjlı süpürge , vantilatör , telefon , bende anneler gününde de anneme türk kahvesi makinesi aldım , hiiç birinde sorun yaşamadık ve normalden indirimli aldıkk :126:

yok cnm alma netten

amin cnm sağolasın

evet canım
şuan için hiç bilmiyorum bakalım hayırlsıı artık ya :s

Günaydın millet. :KK3:

$1013463_598470830197315_614762908_n.jpg :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

canım nereye tam olarak gelin geliceksin yakınsa grş inşallah çokta gzl olur
şerifalide yaşıycaz canım sen neresindesin ?

bakk hadi çabukk :KK1: evett ilişkimiz için yeni bir başlangıç yeni sayfaaa :KK76::KK16:

niyee yaaa internetten alınır bence ben güveniyorumm , biz eve internetten blender seti , şarjlı süpürge , vantilatör , telefon , bende anneler gününde de anneme türk kahvesi makinesi aldım , hiiç birinde sorun yaşamadık ve normalden indirimli aldıkk :126:
eylülommm gördüm maşallah hep böyle kalın inşallah:KK16::KK16: çiçeklerde benim bi zamanalr aldığım ilk çiçeklere benziyo yine papatya ve güllerle süslüydü:KK16::KK16:
ne bilim canım ya şimdi morimcim öyle diyince içime kurt düştü:44: sen de memnunuz diyosun iyice şaşırdım. bende işte dedim blender seti, şarjlı süpürge, ütü, ütü masası gibi şeyleri direkt adrese gönderirdim. ama bi nişanlımla konuşıyım bakalım belki gelince beraber gider alırız ama işte onlarla da zaman kaybetmek istemiyorum zaten çok işimiz olacak:KK14:

yok cnm alma netten

amin cnm sağolasın

evet canım
şuan için hiç bilmiyorum bakalım hayırlsıı artık ya :s
amin canım hayırlısı olur inşallah:KK31:

şerifalide yaşıycaz canım sen neresindesin ?

eylülommm gördüm maşallah hep böyle kalın inşallah:KK16::KK16: çiçeklerde benim bi zamanalr aldığım ilk çiçeklere benziyo yine papatya ve güllerle süslüydü:KK16::KK16:
ne bilim canım ya şimdi morimcim öyle diyince içime kurt düştü:44: sen de memnunuz diyosun iyice şaşırdım. bende işte dedim blender seti, şarjlı süpürge, ütü, ütü masası gibi şeyleri direkt adrese gönderirdim. ama bi nişanlımla konuşıyım bakalım belki gelince beraber gider alırız ama işte onlarla da zaman kaybetmek istemiyorum zaten çok işimiz olacak:KK14:

sağol canımm aminn inşallahhh :nazar::KK16::KK16: evett bana papatya mı diyosun yani dedimm benimki de evet küçük papatyasın dedii :KK1::KK16:

Hızlı ve Hesaplı Alışveriş - hızlıal.com genelde burdan alıyoruz canım teslimatta sorun yaşanmıyo , fiyat olarakta iyi , ama tabi yine de araştırırsın direk adrese göndermek hem kolay olurdu senin içinn :KK14:

Son düzenleyen: Moderatör:
X