- 1 Mart 2013
- 17.211
- 323
-
- Konu Sahibi prospectingkit
- #22.221
aminn canımm inşallah bende çok mutluyummm
3 gibi falan buluştuk iftarı beraber yaptık gezdik konuştuk, geleceğimizle ilgili konuştukk :123: , herşey öyle güzeldi kiikadar saat nasıl geçti anlamadım , evimiz için çeyizler bile baktık avm de
çiçeğimle resim çekilip hemen koydum faceyeablası da ömür boyu devamı gelir inşallah yazdı
bir daha anca bayramda görüşebilicez o yüzden doya doya tadını çıkarttık inşallah hep böyle olurr
ben bahtsız bi üniversite öğrencisiyim :))) 20 yasımdayım :)) vee üniversitede bölümü bıraktım tekrar sınava girdim :) suan tercihlerimi yaptım bekliyorum :) bekarımm :) ama seneye evlenecegim sanırsam :)))
buraya da koysana
bn hiç görmedm seni sadece arkadşlar diye profilinde albüm yap
mail adresini yaz özelden resmi göndereyim canım albüme koymıyım şimdii
teşekkür ederim canım inşallah dediklerini yaparrr
bnde 23 yaşındaym okuyorum turizm
neden bahtsızsın
bölümü mü sevmedin ?
hmm demen var birisi hayatnda allah tamamını erdirsin
Almanca ögretmenligi okuyodum 2.sınıftan bıraktm :s cok sarstı beni hatalı tercihle gitmstim ..ama şimdi istedgim bolum geliyo cok sukur :) turizm rehberligi de dusunmustum :) eveet :) 3 yıl olacak benim durum farklı :) erkek arkadasım yabancı :)
mail kullanmıyorm ki cnm skype kullanıyorm neyse yarn boncuktan fln bi şeklde görürüm bn sni
yabancıyı nerden bldun kız
olsun bak istediğin bölüm geliyosa ne mutlu
ailen kabul ediyor mu yabancı damat
annem kabul ettti bileebende gülebildim sonunda bizim okulda okuyo kendisi babam da yabancı oldugu icin sorun cıkarmaz diye umuyorum o yurt dısında oldugu icin tanısmadılar henuz :))
ilginçmiş tatlm
anlaşabliyo msn
benden iyi konusuyo turkceyi masallah
hadi ya
iyiymişşş büyük mü snden ?
23 yasında :) seneye okulu bitiyo iş buldgum an basıcam nikahı diyo
hadi hayırlısı olsn tatlm
türkiyede yaşıcaksınz herhalde ?
evet sanırım yani işi nerede olursatabii benim okulum 5 sene olcak bu sene hazırlık var ..
Kızlar dün bir de tam hazırlanırken Sefamerve den aldıklarım geldi hemen giydim pembeliyiama resmen kandırmışlar şikayet edicem , o aldığım gömlek varya kızlar bildiğin kışlık kapkalın gömleği yaz sezonu bölümünde satılıyolar çok sinir oldum o kadar kalın ki kışın giyilir
ee tabiki snin okul bitene kdar mecbur burda olcaksnz eğer nikah kıyarsanız
aynen canım :))) senin varmı erkek arkadasın :))
evet bizimde ekimde 3. yılımız dolucak inşallahhh