Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzz:)

alıntılama için bildirim gelmeye başlamışşşş. çok iyi olmuş:KK9::KK9::KK9::KK9:

ayyy nasıl heycanlımısın 2 ay varrmış düğüneee.. :KK52:

heyecan olmaz mı:KK16::KK16: hazırlıkları iyice hızlandırdık böyle bi telaş onu alayım bunu almam lazım derken daha bi heyecan bastırıyo:21::21: şimdi en büyük heyecanım gelinlik heyecanım. benim kına bi de düğün gibi olucak başka bi şehre gelin gideceğim için böylesi daha uygun olur dedik:KK12::KK12:

heyecan olmaz mı:KK16::KK16: hazırlıkları iyice hızlandırdık böyle bi telaş onu alayım bunu almam lazım derken daha bi heyecan bastırıyo:21::21: şimdi en büyük heyecanım gelinlik heyecanım. benim kına bi de düğün gibi olucak başka bi şehre gelin gideceğim için böylesi daha uygun olur dedik:KK12::KK12:
Allah kolaylık versin canım.. Nerede yaşıyorsun nereye gelin gidiceksin? Bakk daha çok heycanlandım heee =)

incimm incimmm morincimm günaydın balumm:KK54: iyi olmuş ama pıt pıt yanıyo orada bildirim bakmaya üşeniyorum zaten hep burdayım ki bana bildirim gerekmiyodu:KK53::KK53:

tospaaaaaam son İKİ ay heee:KK16::KK16::KK8: tospaaaaamızıda gelin ediyoruz yaaaa:21::21::21::KK16::KK16:
ya burası için değil bende hep buradayım ama arada baka konulara birşey yazıyorum ya oralardan cevp verenler oluyor ben bi iki hafta sonra farkediyordum falan o açıdan iyi olmuş benim için:KK1::KK1:

Kızlarrr Ben geldimmmm :21::21:

Dün harika bir gündüüü , sevdiceğimle tüm günn beraberdikk herşey öyle güzeldi ki ilk defa böyle güzel şeyler konuştu , sözler verdiii :KK16:

Sürprizim düşündüğümüz şey değildiii ama çook güzeldi o kadar sevindim kii bana kooocaman bir buket çiçek yaptırmışş üstünde de uğur böcekli yapışkanlar vardııı :107::KK16::KK16:

Bu arada beklediğim şeyi tahmin ettiğini ama ona daha zamanı olduğunu vakti gelince en güzel şekilde teklifini yapacağını söyledii :21: yazdıklarınızı da okudum beni düşünmeniz merak etmeniz beni çok mutlu etti kızlar hepinize çok teşekkür ederimm :KK19::KK19:

O kadar çok şey konuştuk kii tüm hatalarını farkına vardığını beni ne kadar kırdığını gördüğünü yanlışlar yaptğını anladığını söyledi artık ben nasıl istersem herşeyin öyle olacağını beni kaybetmek istemediğini benimle ömrünü geçirmek istediğini söyledi , onun için ne kadar değerli olduğumu beni mutlu etmek için uğraşacağını anlattı sözler verdi artık hiiç kötü şeyler söylemiycek üzmiycek inşallahhh :nazar::KK16::KK16:

eylüüüüüüüüüüüüüüüüüüüll

canım çokkk sevindim yaaa:KK16:
maşallah
iyi bakalım inşallah akıllanırda bundan sonra birdaha üzmez seniiiiiiiiiiiii:KK20::KK1::KK1::KK1:

Allah kolaylık versin canım.. Nerede yaşıyorsun nereye gelin gidiceksin? Bakk daha çok heycanlandım heee =)
teşekkür ederim canım:107::107: istanbul gelini olucam kısmetse ama çeyizin tümünü nasıl götürücem kara kara düşünüyorum güya buradan fazla bi şey almıcaktım şimdiden bi sürü şey olmuş.

kızlarrrrrrr küçük ev aletlerimi internetten alsam direk istanbula göndersem sorun yaşar mıyım acaba? yani elektronikte internete güvenebilir miyim?

tospaaaaaam son İKİ ay heee:KK16::KK16::KK8: tospaaaaamızıda gelin ediyoruz yaaaa:21::21::21::KK16::KK16:
ya burası için değil bende hep buradayım ama arada baka konulara birşey yazıyorum ya oralardan cevp verenler oluyor ben bi iki hafta sonra farkediyordum falan o açıdan iyi olmuş benim için:KK1::KK1:

aynen öyle fıstığım darısı tüm sevenlerin başına inşalalh:KK16::KK16: dün çok güzel bi haber aldım üni.den bi arkadaşım mesaj attı farklı bölümlerdeydik ama komşuyduk. tee o zamanlardan onunda beraber olduğu bi çocuk vardı onlarda bizim gibi eylülde evleniyomuş bizden bi hafta sonra:KK16: ikimizin ilişkisini çok benzetirdim, mutlu oldum haberi alınca bugün gelinliğini göstericek bana:21::21:

eylüüüüüüüüüüüüüüüüüüüll

canım çokkk sevindim yaaa:KK16:
maşallah
iyi bakalım inşallah akıllanırda bundan sonra birdaha üzmez seniiiiiiiiiiiii:KK20::KK1::KK1::KK1:

sağoll tatlımmm inşallahh benimde en büyük isteğim buu:KK16:

inşallah bir daha böyle şeyler yaşanmaazz , sen napıyosun kuzummm :KK19:

X