- 24 Ağustos 2012
- 6.057
- 334
- 34
-
- Konu Sahibi prospectingkit
- #22.201
canım istedikleri kadar olmaz desinler bi süre sonra senin ne kadar istediğini fark edince geri adım atıyorlar sen yavaş yavaş annene söyle barıştığınızı hatta gönlünü almak için neler neler yaptığını abartarak anlat. annesi bile aradı çok kızmış beni üzdüğü için falan de mesela. annen bunlar karşısında yumuşar elbet ama bi daha seni üzerse annenden önce ben atlarım edirneye hop ordayımmm
Cnm benim bitanesinAnnem bunların hepsini biliyo dediğin gibi abartarak anlattım ama tık yok. Zaten zar zor kabul etmeye başlamıştı hooop 3 senelik çabam gitti başa döndük. Yarın buluşuruz diyorum ama evden ne diye izin alıpta çıkıcam barıştık dediğimde kesin annemle kavga edicez bi süre dışarı çıkma yasağı alıcam. Klasik zaten. Neyse en azından yarın için başka bişey uydurup çıkayım da bi süre buluşamayız belki garantiye alayım işimi.
bence de önce bi buluşun küslüğün ardından görüşemediniz şöyle uzun soluklu hasret giderin sevin sevilin gezin tozun ohh ne güzel maşallah hep böyle kalınannen çok sıkıntı çıkarırsa hafta içi bi şekilde ayarlayıp görüşürsünüz belki canım öğlen işten izin alıp mesela
Oruç var kuzum ya oruçluyken buluşmayız konuşmaya halimiz olmuyo. Yarın akşam iftar yaparız diye düşünüyorum. Ama burda ezanda 9da okunuyo. Çok geç zaten 11e kadar iznim oluyo. Bişey anlamadan geçicek gece. Neyse buna da şükür
olsun kuzum zaman çabucak geçse de o anı değerlendirin iyiceben şimdi çıkıyorum kuzum güzel bi hafta sonu geçirmemiz dileğiyle
9:)Ciddi misin? Merkezden mi belki de tanıyorumdur. Sende geliyomusun Edirne'ye
Yok canım Uzunköprü.. İstanbul da yaşıyo ben edirneye geldim ablam Trakya üni. okudu 4 yıl =)
aaa ben uzunköprüde okuudum ünw.. :)))
Slm kizlar ya bise sorcam ozelden msj gelmis ama cvplayamiyom;( ben bu 50 msji nasil doldurcam sohbet edelimde dolsun bari
selam kızlaaar :) bende aranıza katılmak istedim :)
merhabaaaa
hoşgeldn nasılsın
Kızlarrr Ben geldimmmm
Dün harika bir gündüüü , sevdiceğimle tüm günn beraberdikk herşey öyle güzeldi ki ilk defa böyle güzel şeyler konuştu , sözler verdiii
Sürprizim düşündüğümüz şey değildiii ama çook güzeldi o kadar sevindim kii bana kooocaman bir buket çiçek yaptırmışş üstünde de uğur böcekli yapışkanlar vardııı :107:
Bu arada beklediğim şeyi tahmin ettiğini ama ona daha zamanı olduğunu vakti gelince en güzel şekilde teklifini yapacağını söylediiyazdıklarınızı da okudum beni düşünmeniz merak etmeniz beni çok mutlu etti kızlar hepinize çok teşekkür ederimm
O kadar çok şey konuştuk kii tüm hatalarını farkına vardığını beni ne kadar kırdığını gördüğünü yanlışlar yaptğını anladığını söyledi artık ben nasıl istersem herşeyin öyle olacağını beni kaybetmek istemediğini benimle ömrünü geçirmek istediğini söyledi , onun için ne kadar değerli olduğumu beni mutlu etmek için uğraşacağını anlattı sözler verdi artık hiiç kötü şeyler söylemiycek üzmiycek inşallahhh
Kızlarrr Ben geldimmmm
Dün harika bir gündüüü , sevdiceğimle tüm günn beraberdikk herşey öyle güzeldi ki ilk defa böyle güzel şeyler konuştu , sözler verdiii
Sürprizim düşündüğümüz şey değildiii ama çook güzeldi o kadar sevindim kii bana kooocaman bir buket çiçek yaptırmışş üstünde de uğur böcekli yapışkanlar vardııı :107:
Bu arada beklediğim şeyi tahmin ettiğini ama ona daha zamanı olduğunu vakti gelince en güzel şekilde teklifini yapacağını söylediiyazdıklarınızı da okudum beni düşünmeniz merak etmeniz beni çok mutlu etti kızlar hepinize çok teşekkür ederimm
O kadar çok şey konuştuk kii tüm hatalarını farkına vardığını beni ne kadar kırdığını gördüğünü yanlışlar yaptğını anladığını söyledi artık ben nasıl istersem herşeyin öyle olacağını beni kaybetmek istemediğini benimle ömrünü geçirmek istediğini söyledi , onun için ne kadar değerli olduğumu beni mutlu etmek için uğraşacağını anlattı sözler verdi artık hiiç kötü şeyler söylemiycek üzmiycek inşallahhh
hosbulduuk :) iyiyim sen nasılsıın :))
kız şimdi sen aşk böcüğü misali dolanıyosundur negzelben de sıkıldım evde otur otur zaman geçmiyo kızlarda yok bugün
heheheyyyyyyyyyyyt yakaladım seni bebek
çok sevindim canım güzel bi gün geçirmenizeinşallah verdiği bütün sözleri tutar
ee biraz da detay ver bebeknaptınız iftarı beraber mi yaptınız
çok sevndm canım inşallah dediklerini yapar :)
iyiyim tşkler kendni tanıtır mısn ?