Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Cnm benim bitanesin Annem bunların hepsini biliyo dediğin gibi abartarak anlattım ama tık yok. Zaten zar zor kabul etmeye başlamıştı hooop 3 senelik çabam gitti başa döndük. Yarın buluşuruz diyorum ama evden ne diye izin alıpta çıkıcam barıştık dediğimde kesin annemle kavga edicez bi süre dışarı çıkma yasağı alıcam. Klasik zaten. Neyse en azından yarın için başka bişey uydurup çıkayım da bi süre buluşamayız belki garantiye alayım işimi.

bence de önce bi buluşun küslüğün ardından görüşemediniz şöyle uzun soluklu hasret giderin sevin sevilin gezin tozun ohh ne güzel maşallah hep böyle kalın annen çok sıkıntı çıkarırsa hafta içi bi şekilde ayarlayıp görüşürsünüz belki canım öğlen işten izin alıp mesela

Oruç var kuzum ya oruçluyken buluşmayız konuşmaya halimiz olmuyo. Yarın akşam iftar yaparız diye düşünüyorum. Ama burda ezanda 9da okunuyo. Çok geç zaten 11e kadar iznim oluyo. Bişey anlamadan geçicek gece. Neyse buna da şükür

olsun kuzum zaman çabucak geçse de o anı değerlendirin iyice ben şimdi çıkıyorum kuzum güzel bi hafta sonu geçirmemiz dileğiyle

uyuyan güzeller ben geldimmmm eylül kız sırf meraktan kalktım yataktan ama yazmamışsın sürprizi kulağını çekicem hee gel yaz naptınız

Son düzenleme:
Kızlarrr Ben geldimmmm

Dün harika bir gündüüü , sevdiceğimle tüm günn beraberdikk herşey öyle güzeldi ki ilk defa böyle güzel şeyler konuştu , sözler verdiii

Sürprizim düşündüğümüz şey değildiii ama çook güzeldi o kadar sevindim kii bana kooocaman bir buket çiçek yaptırmışş üstünde de uğur böcekli yapışkanlar vardııı :107:

Bu arada beklediğim şeyi tahmin ettiğini ama ona daha zamanı olduğunu vakti gelince en güzel şekilde teklifini yapacağını söyledii yazdıklarınızı da okudum beni düşünmeniz merak etmeniz beni çok mutlu etti kızlar hepinize çok teşekkür ederimm

O kadar çok şey konuştuk kii tüm hatalarını farkına vardığını beni ne kadar kırdığını gördüğünü yanlışlar yaptğını anladığını söyledi artık ben nasıl istersem herşeyin öyle olacağını beni kaybetmek istemediğini benimle ömrünü geçirmek istediğini söyledi , onun için ne kadar değerli olduğumu beni mutlu etmek için uğraşacağını anlattı sözler verdi artık hiiç kötü şeyler söylemiycek üzmiycek inşallahhh

Son düzenleyen: Moderatör:

heheheyyyyyyyyyyyt yakaladım seni bebek
çok sevindim canım güzel bi gün geçirmenize inşallah verdiği bütün sözleri tutar

ee biraz da detay ver bebek naptınız iftarı beraber mi yaptınız

çok sevndm canım inşallah dediklerini yapar :)

hosbulduuk :) iyiyim sen nasılsıın :))

iyiyim tşkler kendni tanıtır mısn ?

heheheyyyyyyyyyyyt yakaladım seni bebek
çok sevindim canım güzel bi gün geçirmenize inşallah verdiği bütün sözleri tutar

ee biraz da detay ver bebek naptınız iftarı beraber mi yaptınız

aminn canımm inşallah bende çok mutluyummm

3 gibi falan buluştuk iftarı beraber yaptık gezdik konuştuk, geleceğimizle ilgili konuştukk :123: , herşey öyle güzeldi kii kadar saat nasıl geçti anlamadım , evimiz için çeyizler bile baktık avm de

çiçeğimle resim çekilip hemen koydum faceye ablası da ömür boyu devamı gelir inşallah yazdı

bir daha anca bayramda görüşebilicez o yüzden doya doya tadını çıkarttık inşallah hep böyle olurr

Son düzenleyen: Moderatör:
çok sevndm canım inşallah dediklerini yapar :)

iyiyim tşkler kendni tanıtır mısn ?

ben bahtsız bi üniversite öğrencisiyim :))) 20 yasımdayım :)) vee üniversitede bölümü bıraktım tekrar sınava girdim :) suan tercihlerimi yaptım bekliyorum :) bekarımm :) ama seneye evlenecegim sanırsam :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…