- 24 Ağustos 2012
- 6.057
- 334
- 34
-
- Konu Sahibi prospectingkit
- #22.181
aynen hee hepimiz bu çocuk sevmiyo kızı diye düşündük yani hali tavrı hep öyleydi ama çok şükür aklı başına geldi inşallah bundan sonra hiç üzmez eylülomuuu
iyi olmuş canım kanın hareket etsin accıkbeğendim cnm bnde benmkileri
sadece bi tanesi beklediğim gibi olmadı o da artk oluversn dedm uğraşamam geri göndermeyle falan evde giyerm
çıktım dün kız evden iyi geldi valla birazcık kendime geldim
Öyle denediğin gelinlikleri anlatınca A tipi fln straplez değil ama askılı gibi alıcaksın sandım. Senden fikir alma hayallerim suya düşmüştü. Neyse sevindimBende benimkiyle alışverişe çıkmaktan nefret ediyorum. Sırf kapalı diye saçma saçma şeyleri gösteriyo bna.
iyi olmuş canım kanın hareket etsin accık
yok kız rüyamda görürüm ben o şekil gelinlikleri ancatam kol daha iyi gibi geldi bana ama ona sonra karar vericem. benim gelinliğin etek uçlarından güpür geçmeli bi kere sonra A tipi gelinlik çok kabarık olmadığı için uzun bi duvak kullanıcam duvakta sadece kenarlarından fransız güpürü geçicek gelinliğin üst kısmı da işte biraz daha hareketli olacak ve kollar yapılacak son olarak olcek bitcek inşallah aynen geldi ya buraya avm ye gittik film falan izledikten sonra gel dedi alışveriş yapıcaz neyse dedim hadi yapalım bari gösteriyo dizime kadar elbise gösteriyo bunu pantolon üzerine giy diye neyse dedim yok ben bi şey istemiyorum almıyalım olmaz alıcaz baktı ben kıyafetlerde pek hoşnut değilim iyi dedi gel babet alalım sana öyle yırttım
Ummadık taş baş yarar diye boşuna dememişler. Çocuğun sarsılıp kendine gelmesi gerekiyomuş. Bundan sonra daha güzel olacak inş
iyi olmuş canım kanın hareket etsin accık
yok kız rüyamda görürüm ben o şekil gelinlikleri ancatam kol daha iyi gibi geldi bana ama ona sonra karar vericem. benim gelinliğin etek uçlarından güpür geçmeli bi kere sonra A tipi gelinlik çok kabarık olmadığı için uzun bi duvak kullanıcam duvakta sadece kenarlarından fransız güpürü geçicek gelinliğin üst kısmı da işte biraz daha hareketli olacak ve kollar yapılacak son olarak olcek bitcek inşallah aynen geldi ya buraya avm ye gittik film falan izledikten sonra gel dedi alışveriş yapıcaz neyse dedim hadi yapalım bari gösteriyo dizime kadar elbise gösteriyo bunu pantolon üzerine giy diye neyse dedim yok ben bi şey istemiyorum almıyalım olmaz alıcaz baktı ben kıyafetlerde pek hoşnut değilim iyi dedi gel babet alalım sana öyle yırttım
dimi yaa eylül accık geri adım attı aklı başına geldi kızlar hepimze der solsun cidden var böyle bi şey kaçan kovalanır arkadaş
evlenene kadar sabret diyorum sonra zaten tesettür düşünüyorum canım. ama şimdi çok değişik oluyo kafa açık bana tesettür giyim alıp giydirme peşinde olmuyo yani. ayrıca tesettüre girince pantolon üzerine elbise giymem ki gayet şık güzel kıyafetler var.ayy sninkide çok fena kızzz evlenince de giydirmicek herhalde sna diz boyunda elbise falan bu ne kıskançlık be
Aynı konu geçen gün bizde de oldu. Diyorum ki kendime tunik bulamıyorum güzel model yok. Olanlarda dize kadar geliyo zaten kısa boyluyum. Bana diyo ki elbise olsa onu giyerdin pantolonla niye giymiyosun sen yok musun senAnlamıyo işte yakışır mı yakışmaz mı. Ben dizlerime kadar tunik nasıl giyeyim g.ttn bacaklı gibi olucam iyice
Kaçan kovalanır ama bi süre sonra insanı yorar. Nereye kadar taktiklerle gidiceksin ki. Hadi taktikle yola getirdin bi zmn sonra normale dönmyceği ne mağlum.
evlenene kadar sabret diyorum sonra zaten tesettür düşünüyorum canım. ama şimdi çok değişik oluyo kafa açık bana tesettür giyim alıp giydirme peşinde olmuyo yani. ayrıca tesettüre girince pantolon üzerine elbise giymem ki gayet şık güzel kıyafetler var.
allahım ya aynenyeter ki örtsün yakışır mı yakışmaz mı önemli değil kız bazen benimki uçuyo en güzeli çarşaf altına ne istersen giy diyo ama o kadar uzun boylu değil. sonra benim yüzüm düşer tamam sen nasıl istersen karışmıcam ben senin iyiliğin için seni uyarırım uygulamak istersen uygularsın der ama dayanamaz yine konuşur karışır
o da doğru tatlım ama işte işin ayarını tuturmak bütün mesele. bak bizim ilişkide belli bi taraf hep alttan alır diye bi şey yok bazen o ilk adımı atar bazen ben. benim sıkıntım hatamı kabullenmekte güçlük çekiyorum biraz inatçıyım galiba o yüzden çoğu zaman hatalı olduğum halde ilk adımı nişanlım atmıştır. kız bazen özür dilerim diyebiliyorum hatamı kabul edip bu sefer nişanlım da diyo ki ben özür dilerim hayatım. sen niye özür diliyosun ki derim sen özür dileyince benimde özür dileyesim geliyo dero kadar alçak gönüllü gönlünü sevdiğim benimm
evlenene kadar sabret diyorum sonra zaten tesettür düşünüyorum canım. ama şimdi çok değişik oluyo kafa açık bana tesettür giyim alıp giydirme peşinde olmuyo yani. ayrıca tesettüre girince pantolon üzerine elbise giymem ki gayet şık güzel kıyafetler var.
allahım ya aynenyeter ki örtsün yakışır mı yakışmaz mı önemli değil kız bazen benimki uçuyo en güzeli çarşaf altına ne istersen giy diyo ama o kadar uzun boylu değil. sonra benim yüzüm düşer tamam sen nasıl istersen karışmıcam ben senin iyiliğin için seni uyarırım uygulamak istersen uygularsın der ama dayanamaz yine konuşur karışır
Şimdi böyle davranıyosa evlenince kim bilir nasıl karışır kuzum ya. Gerçe ben bi taraftan evlenince kıskançlığı azalır diye teselli ediyorum kendimi. Sonuçta her yere birlikte gidiceksiniz fln. Ay inş düşündüğüm gibi olur. Bu kıskançlık insanın ömründen ömür götürüyo. Evdekiler ne diyo kapanma işine karşı çıkıyolar mı?
Maşallah diyeyim nişanlının huyu çok hoşuma gitti tatlım gurur yapıp böbürlenmiyo. Ne mutlu sna. Sende öyle çok üzme çocuğu cadılık yapma
kuzum nişanlımın tek isteği tesettürü benimsemem onun dışında oraya gitme bunu yapma şunla konuşma gibi bi tavrı yok hiçbi zaman. gez dolaş hobi edin kendine çalışma evinle çocuklarımızla ilgilen başka bi şey istemem. hatta ev hanımlığı başlı başına büyük sorumluluk der hep. "ben geçimimiz için gereken parayı kazanıcam sen de evimizin idaresini elinde tutacaksın" der.
aslında benim ailem tesettürlü değil ama bana bırakmış durumdalar. nişanlım öyle konuşur istediğini dile getirir ama bunu ben istiyorum diye yapma gerçekten içinden geldiği zaman yap der yoksa olmaz hakkıyla yapabileceğine inanıyorsan tesettüre gir değilse hiç bulaşma der. mesela ben diyorum pantolon tunik giymeye devam edeyim başımı örtüyim yok diyo böyle kal daha iyi pantolonla baş örtüsünü bir kullanacaksan.
kuzum nişanlımın tek isteği tesettürü benimsemem onun dışında oraya gitme bunu yapma şunla konuşma gibi bi tavrı yok hiçbi zaman. gez dolaş hobi edin kendine çalışma evinle çocuklarımızla ilgilen başka bi şey istemem. hatta ev hanımlığı başlı başına büyük sorumluluk der hep. "ben geçimimiz için gereken parayı kazanıcam sen de evimizin idaresini elinde tutacaksın" der.
aslında benim ailem tesettürlü değil ama bana bırakmış durumdalar. nişanlım öyle konuşur istediğini dile getirir ama bunu ben istiyorum diye yapma gerçekten içinden geldiği zaman yap der yoksa olmaz hakkıyla yapabileceğine inanıyorsan tesettüre gir değilse hiç bulaşma der. mesela ben diyorum pantolon tunik giymeye devam edeyim başımı örtüyim yok diyo böyle kal daha iyi pantolonla baş örtüsünü bir kullanacaksan.
beni aldatmasın kedi gibi minnoş olurum ki zatenama allah göstermesin öyle bi şey olursa korksun benden cem yılmazın esprisini gerçeğe uygulayabilirim akşam yatarken kes malum bölgeyi sonra gel pisi pisi pisi
ama tunik zaten kapatıyor pantolonu arkadan kuzum e benm bi ablam var hep öyle tunik pantolon ve şal bağlıyo başına bn onu tanıdım tanıyalı kapalı yani güzel de duruyor pantolonla tunik öyle kötü durmuyo ki :26:
ben de beğeniyorum ve öyle giyinmeyi düşünüyorum zaten canım ama nişanlım pantolona takık onu da ben halledicem zaten şimdi ikimizde üstelemiyoruz çok zamanı gelsin diye bekliyorumama tunik zaten kapatıyor pantolonu arkadan kuzum e benm bi ablam var hep öyle tunik pantolon ve şal bağlıyo başına bn onu tanıdım tanıyalı kapalı yani güzel de duruyor pantolonla tunik öyle kötü durmuyo ki :26:
ayy kötü olmuş annenlerin öyle demesi ama bi şekilde ikna olurlar yani sevgilinin gelip kendini afettirmesi lazım bence hiç sonunu düşünmeden hareket ederler ya böyle kendi kafalarına göreBenim sevgilimde tesettür konusunu şimdiye kadar hiç dile getirmedi ama kapanırsam havalara uçucağına eminm. Ama annem sevgilimin bu tarz bi düşüncesi olduğunu bildiği için kapanırsan seni bu semte bile sokmam, istemeye geldiklerinde ilk lunnanın kıyafeti değişmycek diye şart koşucam deyip duruyo sinir ediyo beni. İşi gücü terslik çıkarayımda ne olursa olsunZaten barıştığımızı hala söyleyemedim. Dün sordu arıyo msj atıyo konuşuyoruz ama barışmadık dedim. O şansını kaybetti bi daha asla olmaz babanda öyle diyo, hiç konuşma da boşuna umutlandırma dedi ya. Peki enim umutlarım ne olucak hiç fikir soran yok
kökten çözümhahahahhh çok iyi fikir bak gör bi daha yapabiliyomu yapamazzzzzzzzzzzzzz
Bende tunikle pantolonu şalı beğeniyorum. Her an klasik giyinemezsin ki. Spor giyinmen gereken zmnlarda olacak. O zmn da etek pardesü fln olmaz herhalde:26:
ben de beğeniyorum ve öyle giyinmeyi düşünüyorum zaten canım ama nişanlım pantolona takık onu da ben halledicem zaten şimdi ikimizde üstelemiyoruz çok zamanı gelsin diye bekliyorum
ayy kötü olmuş annenlerin öyle demesi ama bi şekilde ikna olurlar yani sevgilinin gelip kendini afettirmesi lazım bence hiç sonunu düşünmeden hareket ederler ya böyle kendi kafalarına görebi yerde annenle baban haklı canım çok gereksiz hareketler yaptı öyle evin oralara gelip kendince mesaj vermeye çalışması falan ama halledilir canım pişman olmuş üzüntüsünden ne yapacağını bilememiş falan diye önce anneyi halledersin sonra babaya geçersin
kökten çözüm
bizimki pantolona alerjisi olanlardan canım ama ben üstesinden gelirim
Kızım senden korkulur halledersin valla güvenim tam.
Benimde aklıma geldi en azından annemi arasın konuşsun özür dilesin sonra duruma göre babamla konuşsun diye ama biliyosun benimkiler en başından sıcak bakmıyolardı. Şimdi annemler için bulunmaz fırsat oldu. Beni işlemeye soğutmaya çalışıyo barıştığımızı duyunca ne tepki vericek bakalım