HİÇ ANLAMIYORUM!!

of kızlar ben mi hatalıyım anlamadım cuma günü 27 tane kırmızı gül göndermişti bana aşkım canım hayatım demeler falan ( seviliyiz ya ):KK62:
pazartesi trabzona gitti yarın dönüyor
dün çocuklarının yanında konuşmayalım dedim tamam dedi aksam bir dk konuştuk bu arada çocuklar yanında değildi kendisi trabzonda otelde kalıyor şuan
aksam aradığımda hayırdır canım diye mesaj attı daha sonra kendi aradı
şimdi ise saat kaç oldu aramadı beni şimdi ben aradım kahvaltı yapıyorum dedi
açıkcası bende yeni yıl hediyesi aldım kendisine kargoya verdim muhtemelen cuma günü elinde olur
sizce gidişat ne neler oluyor hediyeyi gerimi alsam kargodan bilemedim ama çok sinirliyim şuan görüşlerinize ihtiyacım var:mad::mad::mad:

bunda dert edilecek ne var ki anlamadım.İşi bitsin arıcaktır yani sinirlenmeye ne gerek var ?ADAM üzerine düşeni yapmış 27 gül almış kalbinizi okşamış güzel sözler sarfetmiş.Demmekki musait bir anı hala olmamış,onun için dert etmeyin bekleyin.

ufff..ben 5 yillik esimi gunde 1 kere ariyorum hatta bazen onu bile unutuyorum..gun icinde aradi aramadi takintisina girdigimi de hic hatirlamiyorum..boyle herseyi guldur guldur tuketmeyin sakin sakin..gulu napicam demissiniz de,bence adamcagiz gayet incelik etmis.esim beni sevindirmek icin cikolata getirir bazen bigun ben napiim bu cikolatayi demedim :KK45: affetmedim yedim valla,sizde gulleri kurutun hatirasi olur. :KK52:

ama bana dediki oğlum ayrılırken çok ağladı diye ama sonra içmeye gitti arkadaşlarıyla
dün akşam ne olduğu konusunda içim rahat değil açıkcası bekar adam sonuçta ayrıca neden benden bukadar uzaklaştı çünkü hava alanında beni aramıştı uçaktan indikten sonrada konuştuk

yani şuraya yazdıklarımızı bile anlamamak icin diretiyorken o adamın yapacagı bir acıklama varsa dahi kusura bakmayın anlayacagınızı sanmıyorum.

canı sıkılmıstır, konusmak istememistir, arkadaslarıyla kafasını dagıtmak istemistir vs vs.
sizin icin gecerli nedenler degilse bitirirsiniz.
biz burada ne desek bos... iliskiyi yasayan siz ikinizsiniz sonucta.

sonuçtan sizi haberdar etmek istedim bit psikolog arkadaşımla görüştüm konuyu bu arada neredeyse 48 saattir sevgilim dediğim insanla konuşmadık aramadı tabi bnde aramadım
psikologun söylediklerini aktarıyorum :
luine ortada bir ilişki yokki en son nezaman konuştunuz
birde şunu düşün en yakın kız arkadaşınla nekadar konuştun nezaman konuştun ?
siz şuan çatı kenarında ilerliyorsunuz her an düşebilirsiniz bugün değil yarın belki bir hafta sonra
sen kendinide sorguluyorsun nerede hata yaptım diye peki o şuan ne yapıyor ?
durum aynen şu evlisin ama kocan eve gelmiyor ne yapardın bunu düşün bi istersen
ve düşündüm gerçekten haklı insan bazen bulunduğu durum içerisinde ne yapacağını bilemez
bende bilemedim
size sordum ama tepki aldım aptal muamelesi gördüm şimdi birazda siz düşünün derim .

sonuçtan sizi haberdar etmek istedim bit psikolog arkadaşımla görüştüm konuyu bu arada neredeyse 48 saattir sevgilim dediğim insanla konuşmadık aramadı tabi bnde aramadım
psikologun söylediklerini aktarıyorum :
luine ortada bir ilişki yokki en son nezaman konuştunuz
birde şunu düşün en yakın kız arkadaşınla nekadar konuştun nezaman konuştun ?
siz şuan çatı kenarında ilerliyorsunuz her an düşebilirsiniz bugün değil yarın belki bir hafta sonra
sen kendinide sorguluyorsun nerede hata yaptım diye peki o şuan ne yapıyor ?
durum aynen şu evlisin ama kocan eve gelmiyor ne yapardın bunu düşün bi istersen
ve düşündüm gerçekten haklı insan bazen bulunduğu durum içerisinde ne yapacağını bilemez
bende bilemedim
size sordum ama tepki aldım aptal muamelesi gördüm şimdi birazda siz düşünün derim .
Kendisi size bir arkadas yorumu yapmis yalniz. Zira hicbir psikolog fikir vermez, sunu yap demez, yapma demez, seninki bi iliski degil o senin icin ne yapiyor falan demez. Belirteyim istedim.

Back
X