HİÇ ANLAMIYORUM!!

Evet, ilk mesajınızdan bunu anlıyorum.

Bana 27 tane kırmızı gül gönderdi diyorsunuz sonra da işte beni yeterince aramadı vs. Her dakika sizi aramak, jestler yapmak, hayatının merkezine koymak zorunda mı? Bakın yapmış bir güzellik, hediye göndermiş, neden hep daha da fazlası lazım? Siz öyle mi yapıyorsunuz? Kahvaltı için beni aramadı demişsiniz e siz arayın? Neden sürekli karşı taraftan bir şeyler bekliyorsunuz?

Başka konularınızın da olduğu yazıyor üstte bilmiyorum sadece bu konuya istinaden yazdım bunları.
yani normalde her sabah ben onu arıyorum bu sabah çalışmadığı için o beni arar diye düşündüm çünkü çalışırken çok yoğun olduğu için en azından bugün arar dedim ama yokkk

Bu aramama durumlari sadece trabzondayken mi boyle,yoksa normaldede mi genelde o aramaz siz ararsiniz..eger genelde boyleyse,seviyorsaniz onu,ve aramadigi surelerde yanlis birsey yapmadigindan eminseniz bu sekilde kabul edeceksiniz..birde surekli arayan sizseniz belki skiliyordur,belki sizin aramanizdan firsat bile bulamiyordur sizi aramak icin,sizi merak etmesi,sesinizi ozlemesi icin firsat yaratin bence.
yani sürekli konuşmak sesini duymak istiyorum ben normalde her sabah onu ararım ggünaydın demek için bu sabahta çalışmıyor nede olsa çocuklarda yanında değil diye bekledim ama boşuna aradım kahvaltı yapıyormus cocukları akşam 5 de bıraktı annelerine o saatten beri benim zorlamamla sadece 1 defa konuştuk

Hemen neden kestirip atıyorsunuz adamın çocukları varmış gayet normal yapmayın böyle sık boğaz etmeyin bu konu yüzden hediyenizi de geri felan almayın kargodan iki gün önce güller gönderen adam bir anda neden 180 derece dönsün ki bekleyin :KK51:

Bu aramama durumlari sadece trabzondayken mi boyle,yoksa normaldede mi genelde o aramaz siz ararsiniz..eger genelde boyleyse,seviyorsaniz onu,ve aramadigi surelerde yanlis birsey yapmadigindan eminseniz bu sekilde kabul edeceksiniz..birde surekli arayan sizseniz belki skiliyordur,belki sizin aramanizdan firsat bile bulamiyordur sizi aramak icin,sizi merak etmesi,sesinizi ozlemesi icin firsat yaratin bence.
İstanbuldayken normalde arar canım napıyosun diyee bazende beni hiç aramadın der bende yoğun olduğun için rahatsız etmemek için aramadm dediğimde olsun sen ara derdi

Bir önceki konunuzdan hatırladım sizi okumuştum ama yorum yapmamıştım..
Şimdiden böyle kafaya takıyosanız evliliğinizde daha çok zorlanırsınız bence..
Ne biliyim çocukların sizinle kan bağı yok sonuçta en ufak bişeyde bile analık olduğun için kabak başına patlar gibime geliyor.. Çok sıkıntı çekersin çook..
İyi düşün taşın derim..

Aranızda yaş farkı mı var sanki?
Öyle çok nokta atışı yapamıcam ama var gibi sanki, diy mi?

Şimdi şöyle, olaya biraz boşanmış çocuklu adam açısından bakmak lazım. Siz bekar açıdan bakıyorsunuz.
Hayatını yarıda kesmiş, fakat o ardında bıraktığı hayattan kalma yadigarları olan insanlar, kurdukları yeni hayatları o 'yadigarlara' ihanet gibi hissederler ister istemez. Bunun bilincinde, sürekli bu duyguyla yaşarlar, fakat normal zamanlarda 'hayat devam ediyor' diyerek bu duyguyu bastırırlar.
Muhtemelen çocuklarının yanına gittiğinde çocuklarına karşı içten içe bir vicdan azabı duymasına neden olan bu "yeni birini bulmuş olma" hissi çok su yüzüne çıkıyordur, ve oradayken size daha az yazıyordur, arıyordur vs.
İnsani derecede normal bunlar. Sadece bilin, herhangi birşey yapmayın siz bu konuda. O kendi içinde yaşayacak.

cocuklarıyla gorustukten sonra aramasını beklemeniz bence normal.

ancak aramıyorsa hemen sevgisizligie yormak yerine, "ne oldu da canı sıkıldı acaba? " diye dusunup sıkbagz etmez, aradıgı ilk anda da sebebini anlamaya calısırdım.

sundugu nedenler beni ikna etmiyorsa iliskiyi gozden gecirir, ya biraz zaman tanır ya da o anda bitirirdim.

biraz daha sakin olmanızı tavsiye ederim...
devam etmenizin nedeni de 27gul olmasın.

Aranızda yaş farkı mı var sanki?
Öyle çok nokta atışı yapamıcam ama var gibi sanki, diy mi?

Şimdi şöyle, olaya biraz boşanmış çocuklu adam açısından bakmak lazım. Siz bekar açıdan bakıyorsunuz.
Hayatını yarıda kesmiş, fakat o ardında bıraktığı hayattan kalma yadigarları olan insanlar, kurdukları yeni hayatları o 'yadigarlara' ihanet gibi hissederler ister istemez. Bunun bilincinde, sürekli bu duyguyla yaşarlar, fakat normal zamanlarda 'hayat devam ediyor' diyerek bu duyguyu bastırırlar.
Muhtemelen çocuklarının yanına gittiğinde çocuklarına karşı içten içe bir vicdan azabı duymasına neden olan bu "yeni birini bulmuş olma" hissi çok su yüzüne çıkıyordur, ve oradayken size daha az yazıyordur, arıyordur vs.
İnsani derecede normal bunlar. Sadece bilin, herhangi birşey yapmayın siz bu konuda. O kendi içinde yaşayacak.
haklısın galiba

cocuklarıyla gorustukten sonra aramasını beklemeniz bence normal.

ancak aramıyorsa hemen sevgisizligie yormak yerine, "ne oldu da canı sıkıldı acaba? " diye dusunup sıkbagz etmez, aradıgı ilk anda da sebebini anlamaya calısırdım.

sundugu nedenler beni ikna etmiyorsa iliskiyi gozden gecirir, ya biraz zaman tanır ya da o anda bitirirdim.

biraz daha sakin olmanızı tavsiye ederim...
devam etmenizin nedeni de 27gul olmasın.
yani ben çalışırken bile bir elim telefonda bir elim klavyede onunla konuşuyorum zaman yok diye bahane yok saatlercemi konuşuyoruz 2 dk ayırmak çokmu zor haksızmıyım sonra ne yapayım ben 27 gülü

yani ben çalışırken bile bir elim telefonda bir elim klavyede onunla konuşuyorum zaman yok diye bahane yok saatlercemi konuşuyoruz 2 dk ayırmak çokmu zor haksızmıyım sonra ne yapayım ben 27 gülü
27 gülümü beğenmiyorsunuz.
erkekler çok telefonla konuşmaktan hoşlanmazlar. çocuk değil koca adam. elinde tel. ikide bir sizimi arayacak

Adam coluk cocuk sahibi, görmüs gecirmis durulmus, ama bi hata yapmis gitmis kendine liseli bi sevgili yapmis... Neyse onun sorunu ceksin simdi ergen triplerinizi...:ssz:

of kızlar ben mi hatalıyım anlamadım cuma günü 27 tane kırmızı gül göndermişti bana aşkım canım hayatım demeler falan ( seviliyiz ya ):KK62:
pazartesi trabzona gitti yarın dönüyor
dün çocuklarının yanında konuşmayalım dedim tamam dedi aksam bir dk konuştuk bu arada çocuklar yanında değildi kendisi trabzonda otelde kalıyor şuan
aksam aradığımda hayırdır canım diye mesaj attı daha sonra kendi aradı
şimdi ise saat kaç oldu aramadı beni şimdi ben aradım kahvaltı yapıyorum dedi
açıkcası bende yeni yıl hediyesi aldım kendisine kargoya verdim muhtemelen cuma günü elinde olur
sizce gidişat ne neler oluyor hediyeyi gerimi alsam kargodan bilemedim ama çok sinirliyim şuan görüşlerinize ihtiyacım var:mad::mad::mad:
Yani şu konunuzda gördüğüm tek derde yorum yazmam gerekirse,evet kargonuz çıkmadan geri alın. Çünkü kargo trabzona gittiğinde sevgiliniz başka ilde olacak.

Ek olarak bence kendi denginiz biriyle birlikte olun,sanırım sizin ilk evliliğiniz olacak?

"zamanı yoktur" yazmamıstım ki... :KK64:

bu soruyu ona sorun bakalım.
verdigi yanıta gore de iliskiniz icin bir karar verirsiniz sanırım.

Yani şu konunuzda gördüğüm tek derde yorum yazmam gerekirse,evet kargonuz çıkmadan geri alın. Çünkü kargo trabzona gittiğinde sevgiliniz başka ilde olacak.

Ek olarak bence kendi denginiz biriyle birlikte olun,sanırım sizin ilk evliliğiniz olacak?
o tarihte olacağı ile gönderdim zaten onda sorun yok

"zamanı yoktur" yazmamıstım ki... :KK64:

bu soruyu ona sorun bakalım.
verdigi yanıta gore de iliskiniz icin bir karar verirsiniz sanırım.
ama bana dediki oğlum ayrılırken çok ağladı diye ama sonra içmeye gitti arkadaşlarıyla
dün akşam ne olduğu konusunda içim rahat değil açıkcası bekar adam sonuçta ayrıca neden benden bukadar uzaklaştı çünkü hava alanında beni aramıştı uçaktan indikten sonrada konuştuk

Back
X