HİÇ ANLAMIYORUM!!

storm_angell

popüler üye :)
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
1.397
665
113
38
of kızlar ben mi hatalıyım anlamadım cuma günü 27 tane kırmızı gül göndermişti bana aşkım canım hayatım demeler falan ( seviliyiz ya ):KK62:
pazartesi trabzona gitti yarın dönüyor
dün çocuklarının yanında konuşmayalım dedim tamam dedi aksam bir dk konuştuk bu arada çocuklar yanında değildi kendisi trabzonda otelde kalıyor şuan
aksam aradığımda hayırdır canım diye mesaj attı daha sonra kendi aradı
şimdi ise saat kaç oldu aramadı beni şimdi ben aradım kahvaltı yapıyorum dedi
açıkcası bende yeni yıl hediyesi aldım kendisine kargoya verdim muhtemelen cuma günü elinde olur
sizce gidişat ne neler oluyor hediyeyi gerimi alsam kargodan bilemedim ama çok sinirliyim şuan görüşlerinize ihtiyacım var:mad::mad::mad:

Boşanmış çocuklu biri sanırım bu şahıs..
İşleri vardır.. heran müsait olamaz ki insan
Yol yorgunluğu, çocuklarla görüşmesi...
Durumunuzu bilmediğim için normalde bu yorumu yaparım ben...

Sakin olun..
adam 24 saat elinde telefonla gezecek değil ki..
Bazen bende tüm gün arayamıyorum arayıncada bakamıyorum..
Lütfen erkeklere sarmaktan daha önemli bir iş edinin..

Evet siz hatalısınız. Hatta her an aranmak, hatırlanmak, hayatın ve ilginin odağı olmak isteyen ama bunun karşılığını vermeyen/veremeyen sadece bencilce isteyen bütün insanlar hatalı.

Ay akşam görüşmüssün şimdi aramadı diye dertleniyorsun. Bacım dert mi arıyon kendine? Arar arar üzülme bulmuş bekar kızı bırakmaz kolay kolay..

Bundan önceki konunuza baktım. Hatta yorumda yazmıştım ben
Bence sizin işiniz zor. İyice tartıp düşünün kapılmayın..

Evet siz hatalısınız. Hatta her an aranmak, hatırlanmak, hayatın ve ilginin odağı olmak isteyen ama bunun karşılığını vermeyen/veremeyen sadece bencilce isteyen bütün insanlar hatalı.
benmi bencilim hayatım sence benim onunla konuşmak istememin sebebi ne olabilir can sıkıntısımı ?

of kızlar ben mi hatalıyım anlamadım cuma günü 27 tane kırmızı gül göndermişti bana aşkım canım hayatım demeler falan ( seviliyiz ya ):KK62:
pazartesi trabzona gitti yarın dönüyor
dün çocuklarının yanında konuşmayalım dedim tamam dedi aksam bir dk konuştuk bu arada çocuklar yanında değildi kendisi trabzonda otelde kalıyor şuan
aksam aradığımda hayırdır canım diye mesaj attı daha sonra kendi aradı
şimdi ise saat kaç oldu aramadı beni şimdi ben aradım kahvaltı yapıyorum dedi
açıkcası bende yeni yıl hediyesi aldım kendisine kargoya verdim muhtemelen cuma günü elinde olur
sizce gidişat ne neler oluyor hediyeyi gerimi alsam kargodan bilemedim ama çok sinirliyim şuan görüşlerinize ihtiyacım var:mad::mad::mad:

abartıyor gibi geldiniz

çocuklar için trabzona gidipte.. 5 te içmeye gitmek hiçte normal değil..
Sen kaç yaşındasın... bu adam baya yalamış yutmuş biri olabilir. Kandırabilir böyle insanlar.
Her ihtimali düşün..:KK12:

Surekli surekli telefonda konusulmaz ki.birde cocuklarin yanindaymis,otelde bile kalsa muhtemelen oraya cocuklari icin gidiyordur,her an yaninda olablirler.sizde onlarin yaninda konusmayalim demisiniz.oda aramamis..heralde siz cocuklar yokken niye aramadi diye skinti yapiyorsunuz ama,bu adamin kendine gore ihtiyaclarida vardir heralde,yeme icme,gezme,alisveris gibi.arayamamasi normal.sonuc itibariyle nerde oldugu ve ne yaptigini bilip,o guvenle aramadignda skinti yapmamaniz lazim.yapiyorsaniz iliskinizi sorgulayin,gercekten guveniyormuyum,inaniyormuyum diye.

benmi bencilim hayatım sence benim onunla konuşmak istememin sebebi ne olabilir can sıkıntısımı ?

Evet, ilk mesajınızdan bunu anlıyorum.

Bana 27 tane kırmızı gül gönderdi diyorsunuz sonra da işte beni yeterince aramadı vs. Her dakika sizi aramak, jestler yapmak, hayatının merkezine koymak zorunda mı? Bakın yapmış bir güzellik, hediye göndermiş, neden hep daha da fazlası lazım? Siz öyle mi yapıyorsunuz? Kahvaltı için beni aramadı demişsiniz e siz arayın? Neden sürekli karşı taraftan bir şeyler bekliyorsunuz?

Başka konularınızın da olduğu yazıyor üstte bilmiyorum sadece bu konuya istinaden yazdım bunları.

Surekli surekli telefonda konusulmaz ki.birde cocuklarin yanindaymis,otelde bile kalsa muhtemelen oraya cocuklari icin gidiyordur,her an yaninda olablirler.sizde onlarin yaninda konusmayalim demisiniz.oda aramamis..heralde siz cocuklar yokken niye aramadi diye skinti yapiyorsunuz ama,bu adamin kendine gore ihtiyaclarida vardir heralde,yeme icme,gezme,alisveris gibi.arayamamasi normal.sonuc itibariyle nerde oldugu ve ne yaptigini bilip,o guvenle aramadignda skinti yapmamaniz lazim.yapiyorsaniz iliskinizi sorgulayin,gercekten guveniyormuyum,inaniyormuyum diye.
yani sürekli konuşmak sesini duymak istiyorum ben normalde her sabah onu ararım ggünaydın demek için bu sabahta çalışmıyor nede olsa çocuklarda yanında değil diye bekledim ama boşuna aradım kahvaltı yapıyormus cocukları akşam 5 de bıraktı annelerine o saatten beri benim zorlamamla sadece 1 defa konuştuk

Back
X