- 23 Ocak 2016
- 33.940
- 50.062
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #16.241
Bimiyorum ki canım benim ya teknoloji özürlüsü biriyim benİyiyim kuşum ya seni takip ediyor gözüküyorum ama bildirim gelmiyor hiç

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bimiyorum ki canım benim ya teknoloji özürlüsü biriyim benİyiyim kuşum ya seni takip ediyor gözüküyorum ama bildirim gelmiyor hiç
Ablacım takip ettiğiniz konulara bir süre yorum yazmazsanız bildirim gelmemeye başlıyor, ondan olabilir
Çok teşekkür ederim ablammmAblacım takip ettiğiniz konulara bir süre yorum yazmazsanız bildirim gelmemeye başlıyor, ondan olabilir![]()
Niloya darılma ama bunlar çok çirkin yaaArnavut değilim Romen değilim ama taş tuş tam benlik yaayakkabıcılar çarşısına girdim bir doz aldım bir tane de terlik aldım.
Eki Görüntüle 3571237
Tabii canım model olarak bakmadım zaten taşlı olarak fotoğraf çektim yoksa tarzım bu değilNiloya darılma ama bunlar çok çirkin yaa![]()
Ne çekmişim acaba diye yeniden baktım yakından valla hiç çirkin değiller kuzumNiloya darılma ama bunlar çok çirkin yaa![]()
S sarahconnor bu elbise altına tabii o taşlılar mesela olmaz sade bir elbise altına düğünlerde ayakkabıyı abartırım ben
Her şey pahalı ama yok yaa gerçekten bunları beğenmedimNe çekmişim acaba diye yeniden baktım yakından valla hiç çirkin değiller kuzumbunlar tekli numaralar kaldığı için bu fiyatlar mağazaların önlerinde yoksa 2 bin civarı fiyatları
Evwt sade elbise altına taşlı olabilitS sarahconnor bu elbise altına tabii o taşlılar mesela olmaz sade bir elbise altına düğünlerde ayakkabıyı abartırım ben![]()
Evet modelleri kötü sana katılıyorum ben öylesine taşlı hepsi olduğu için çektim bir daha gittiğimde sana çok güzelleri çekeceğimHer şey pahalı ama yok yaa gerçekten bunları beğenmedim
Taş tuş ben de severim ama hem model hem renkleri kötü geldi
Amin canım çok sağolEvwt sade elbise altına taşlı olabilit
Ama taşlı elbiseye olmaz
Allah mutlu mesut etsin inşallah
İlk görümce oluşun mu
Allah yardımcın olsunAmin canım çok sağolevet ilk görümce oluşum
![]()
Ben görümcelerimi seviyorum hiç gelinlik yapmadım inşallah beni de sever abla olurumAllah yardımcın olsun
Ne yapsan yaranılmıyor
Kıymet bilenler olsun etrafınds
Ben de severimBen görümcelerimi seviyorum hiç gelinlik yapmadım inşallah beni de sever abla olurum![]()
Ay bende görümcemi seviyorum inşallah gelecekteki gelinimiz de beni sever kızlarBen de severim
Ama sevilmiyorum görümce olarak![]()
Görümce görmeyeyim ömrümce demişlerBen de severim
Ama sevilmiyorum görümce olarak![]()