🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Kocamı yatağı iade etmemesi için ikna ettim şimdi de sosyete pazarından yatak alezi alacaktım ki kocam internetten alırız markalar ucuz deyip aldırmadı durur muyum hemen lastikli çarşaf aldım 150 TL 😄

Kocamı yatağı iade etmemesi için ikna ettim şimdi de sosyete pazarından yatak alezi alacaktım ki kocam internetten alırız markalar ucuz deyip aldırmadı durur muyum hemen lastikli çarşaf aldım 150 TL 😄
nevrsimimin çarşafı yırtılmaya başladı, internetten %100pamuk çarşaf-yastık seti aldım 250liraya, yorumlar iyiydi ama dokusunu sevmedim yaa. dediğin pazar nerde niloyacım oraya bakayım

sana mesaj atamadım, senin için sorun olmayacaksa elbisenle boydan fotonu özelden atabilir msn merak ettim, benim de görümce düğünüm oldu da ben de lacivert abiye çok baktım

nevrsimimin çarşafı yırtılmaya başladı, internetten %100pamuk çarşaf-yastık seti aldım 250liraya, yorumlar iyiydi ama dokusunu sevmedim yaa. dediğin pazar nerde niloyacım oraya bakayım
Gökdere pazarı var ya metronun yanında nevresimi ben Özdilekten alıyorum benim bu aldığım yatak koruyucu olarak alta yayılan tüm pazarlarda var rulo şeklinde olanlar var ya her yerde var bunlar

Cumartesi günü kumaşçıya uğradım bu büyük parçayı 70 TL'ye aldım henüz ne yapacağıma karar vermedim kızıma şort etek olabilir kendime kalem etek olabilir diktiredebilirim
1000055338.webp

Pazara gittiğim yolda bir evin önünde kulübede bir kedi yatıyor burnu akıyor hapşuruyor 🥹onu bugün veterinere götüreceğim inşallah bir şey olmamıştır hayvana o ev de kedileri beslediği belli kapılarında hep mama var kulübe var ben de kediye mama koyuyorum ürkerek çıkıyor içinden yiyor bakalım bugün gidip bakıcam taşıma kutusuna sokabilecek miyim?

Haftalık harcamalarımı artık yazıyorum.
Geçen hafta kapanışı 6.613.5 TL nakit ve kredi kartı 877 TL ile birlikte toplam 7.490.5 TL harcama yapmışım.

Sokak canlarımızın maması geldi 🥳 çuvalın dibi kalmıştı dört gözle bekliyordum.

Bunun adı Vefalı niye adı Vefalı evlatlarına çok güzel annelik yapıyor çünkü mamadan çok salamı seviyor 🥳kapımıza da sürekli geldiği için adını Vefalı koyduk 😂
1000055448.webp

Eklentiler

• 1000055469.webp
    1000055469.webp
    60,3 KB · Görüntüleme: 10
Kızım tırnaklarını yemeye başladı uyarılarımız pek işe yaramadı hatta ödül bile koyduk kendine ait kamp çadırı istiyordu onu da almayı kabul ettik yeter ki yemesin biraz büyüdüğünü göster alacağız dedik nafile ben de ne yaptım tabii yine Chat Gptye sordum 🤭yav onu da mı sordun sordum ne de güzel çözüm buldum 😂tırnaklara bakım yapacağız az önce evde olan bir dudak balmını buldum tırnaklara bir güzel sürdük "bak annecim tırnaklarımızı besleyecek ve güzelleşecek" dedim kendime de ona da sürdüm törpüyü anlattım ona "yarın sana da kendime de özel törpü alacağım bundan sonra tırnaklarımızı törpüleyeceğiz harika olacaklar" dedim çok heyecanlandı aa oje de sürerim anne dedi bakalım neler olacak 🥳

Back
X