- 23 Ocak 2016
- 33.362
- 49.633
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #5.901
Ay iyi olmuş canım çocuklar mutlu hepimiz mutlu olalımGeldim geldim çocuklar evde dur dur nasıl da bunalmislar çok iyi geldi gezmek tabi maske mesafe dikkat ettik her şeye.
şimdi okumam gereken duam var onu okuyayım sonra film Izlicem çocuklar uyudular.
Senin de yoğun geçmiş canım maşallahbugün sabah kahvaltı sonrası koştur koştur yürüyüşe çıktık ortalık kalabalıklaşmadan 1 saat kadar yürüdük geldık mutfağı derınlemesıne temızledım (şımdı gıt gör hıç o temızlenmış mutak değıl) çocuk uyuyunca alacaklarım ıçın bı daha dışarı çıktım yemek hazırla ye sonra kayınvalıdeye koş. oradan koş gel çocuk yıka şımdı oturdum. eşım kahve yapıyorsonrayıne mutffak toplayıp kıtap okumayı düşünüyorum. okuyunca koşturmacalı bır gün olmuş yahu:)
Geçmiş olsun canım bende de şu sıra baş ağrısı var ağrı kesici içiyorumSlmlar, baya olmuş yazmayalı, sayfalar birikmiş okuyamadım hepsini. Umarım herkes iyidir.
Bugün neler yaptım?
2 gecedir oğlumun gece emmesini kesmeye çalışıyorum. Defalarca uyandığı için uykumu alamıyorum ve başım çok ağırdı bugün.
WC lavabo yıkadım.
1 sepet Çamaşır katlayıp yerleştirdim.
Bi de örgü ördüm.
Oğlumla dikkat güçlendirme seti çözdük.
Sabah ekmek almaya giderken kısa bir yürüyüş yaptım iyi geldi.
Oğlumun battaniyesini yıkadım kurudu kaldırdım. Burası bugün çok sıcaktı. Başka da bir şey yapmadım. Modum düşüktü.
Ayy bende gece emme isini kesmeyi düşünüyorum nasi yapiyorsunuz. Biz 21 aylik olucazSlmlar, baya olmuş yazmayalı, sayfalar birikmiş okuyamadım hepsini. Umarım herkes iyidir.
Bugün neler yaptım?
2 gecedir oğlumun gece emmesini kesmeye çalışıyorum. Defalarca uyandığı için uykumu alamıyorum ve başım çok ağırdı bugün.
WC lavabo yıkadım.
1 sepet Çamaşır katlayıp yerleştirdim.
Bi de örgü ördüm.
Oğlumla dikkat güçlendirme seti çözdük.
Sabah ekmek almaya giderken kısa bir yürüyüş yaptım iyi geldi.
Oğlumun battaniyesini yıkadım kurudu kaldırdım. Burası bugün çok sıcaktı. Başka da bir şey yapmadım. Modum düşüktü.
Devam canım okumaya. Ben elime kitap aldımmi bitirmeden bırakamıyorum. Tavsiye kitabın var mı.Kızımı babası uyuttu bu gece ben de şuan kitabımı okuyorum hedef 50 sayfa 2 günlük cezam var malum
Ben kişisel gelişim okuyorum genelde amaDevam canım okumaya. Ben elime kitap aldımmi bitirmeden bırakamıyorum. Tavsiye kitabın var mı.
Araya romanlar da katıcam artık okumaya teşvik etmesi için kişisel gelişim anlayarak okuduğum için biraz yavaş ilerliyorumDevam canım okumaya. Ben elime kitap aldımmi bitirmeden bırakamıyorum. Tavsiye kitabın var mı.
Ben kişisel gelişim okuyorum genelde ama
Anladım onlar sıkıyor beni, sefillere devam edeyim o zamanAraya romanlar da katıcam artık okumaya teşvik etmesi için kişisel gelişim anlayarak okuduğum için biraz yavaş ilerliyorum
Sefilleri mi okuyorsun sen de o da yanımda şuanAnladım onlar sıkıyor beni, sefillere devam edeyim o zaman
Bitirdim de tarz olarak yani o tür kitaplar. Yedektemi duruyor yazık ya önce onu okumalısınnnSefilleri mi okuyorsun sen de o da yanımda şuan
Aha da burdaAnladım onlar sıkıyor beni, sefillere devam edeyim o zaman
Yok hayır kitaplıkta görsen kaç tane yarım kitap var dayanamayıp şunu da alayım şunu da şunu daBitirdim de tarz olarak yani o tür kitaplar. Yedektemi duruyor yazık ya önce onu okumalısınnn
Çok iyi ya. Hadi bitir kişiselliğini Bi an önce başla buna. Küser yoksa yedekteAha da burdabak yanımda
Yarımları yolla ben tamamlar anlatırımYok hayır kitaplıkta görsen kaç tane yarım kitap var dayanamayıp şunu da alayım şunu da şunu dakitaplıktan 2 kitap aldım yatak odasına geçtim elimdekinden biraz okuyim sonra Sefillere geçicem daha başındayım ona anca sıra geldi
Ha ha ha kişisel gelişim daha çok seviyorum ama biraz romanlara da geçmeye başlıcam daha kenarda bir kişisel gelişim kitabı daha var 630 sayfa daha 300ünü okudumÇok iyi ya. Hadi bitir kişiselliğini Bi an önce başla buna. Küser yoksa yedektezaten sefil özgüveni yerine gelsin
Sevmezsin ki onlar da kişisel gelişimYarımları yolla ben tamamlar anlatırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?