- 23 Ocak 2016
- 33.362
- 49.635
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #5.881
Benim hafizam biraz kuvvetliSağol canım Allah razı olsun nereden hatırladın bahsettiğimi hatırlamıyorum
Sağol canım inşallah ağrı kesici egzersizler fayda eder benim de burnumun üstü kaşlarımın üstü ağrıyıp duruyor ağrı kesici içiyorum kaç gündür KBB bişey yok dedi hapşurunca rahatlıyorum nörolojiye de gidicem sanırımBaşınız sağolsun canım arkadaşının da gözü aydın.
Mutlu pazarlar.
Sabah makineyi çalıştırdım. Kuruyanları katladım. Nemliler vardı onları astım.
Kahvaltı hazırlandı. Bebek uyudu kalktı :)
Egzersizimi yaptım. Bugün de ağrı kesiciyi içme vakti.
Şimdi sofrayı toplayıp yarına yemeğe girişsem güzel olacak.
Sinüzit olabilir . Benimde 3-4 gündür öyleydi grip olacakmisim ondan ağrıyormuş ve evet bende hapşırdığım zaman iyi oluyorSağol canım inşallah ağrı kesici egzersizler fayda eder benim de burnumun üstü kaşlarımın üstü ağrıyıp duruyor ağrı kesici içiyorum kaç gündür KBB bişey yok dedi hapşurunca rahatlıyorum nörolojiye de gidicem sanırım
Doktor film çektirdi sizünit yok dedi amaSinüzit olabilir . Benimde 3-4 gündür öyleydi grip olacakmisim ondan ağrıyormuş ve evet bende hapşırdığım zaman iyi oluyor
Hmm alerjik mi acaba? Farklı bişey yiyip içtin mi?Sağol canım inşallah ağrı kesici egzersizler fayda eder benim de burnumun üstü kaşlarımın üstü ağrıyıp duruyor ağrı kesici içiyorum kaç gündür KBB bişey yok dedi hapşurunca rahatlıyorum nörolojiye de gidicem sanırım
Alerjik sanırım canımHmm alerjik mi acaba? Farklı bişey yiyip içtin mi?
Elinize emeğinize sağlık çok güzel olmuşSelam kızlar. Hastalara şifa diliyorum. Elimdeki bebeği bitirdim bugün nihayet. İşler yarına birikti
Sağol canım yoruldum ama değdiElinize emeğinize sağlık çok güzel olmuş
Sağol teşekkür ederiz.Selam kızlar. Hastalara şifa diliyorum. Elimdeki bebeği bitirdim bugün nihayet. İşler yarına birikti
Ellerine sağlık canım harika ya ben çok seviyorum bu amigurumi bebekleriSelam kızlar. Hastalara şifa diliyorum. Elimdeki bebeği bitirdim bugün nihayet. İşler yarına birikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?