- 23 Ocak 2016
- 33.362
- 49.635
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #5.881
Bugün karmakarışık duygular içindeyim korona hayatımıza girdiğinden beri kaç tane sevdiğim insan hayatını kaybetti korkuyorum gelecek adına korkuyorum kaygım azalmıyor
annem kronik hasta kendim için de korkuyorum kızım var hayallerim var hayallerimi yarım bırakma Allahım nolur
bazen de düşünüyorum korkunun ecele faydası yok vakti saati geldiğinde ne yaşanacaksa yaşanacak bu yaşlı teyze korona geldiğinden beri pek bir yere gitmiyordu normal hayat standartlarında geçmişteki iş arkadaşlarıyla kaplıcalara birlikte gider kalırlardı sosyal biriydi yani hatta annemi tembihliyordum anne gitme bak Rukiye teyzeye korona falan taşımayalım annem gitmiyordu ama başka bir gelenden bulaşmış sonuç takdiri ilahi
Allahım yerinde dinlendirsin mutfağımda kaç tane bana hediye aldığı kaselerim var şuanda kızımın günlük giydiği terliklerini o almıştı öylesine iyi biriydi ki mekanı Cennet olsun hayatta yaşadığı zorluklar öbür dünyada karşısına çıksın bir de öyle yetenekliydi ki neler neler dikiyordu kardeşimin işlenmiş seccadelerinin astarlarını o dikecekti