- 20 Ekim 2020
- 10.618
- 34.872
- 548
- 25
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #5.941
İğne oyası mı yapıyon bende çok yapmak istiyorum çok güzel olmuşBende bununla bozdum kafayı
Evet iğne oyası yapıyorum teşekkür ederimİğne oyası mı yapıyon bende çok yapmak istiyorum çok güzel olmuş
Her zaman planlı programlı yaşamak insanı yıpratabiliyor. Bazen de içinden geldiği gibi davranmalı insanSadece uyumak istiyorum çünkü en çok o zaman sakin huzurlu birine dönüşüyorum
Eline sağlık. Bişeylerle uğraşmak iyi geliyor.Bende bununla bozdum kafayı
Evet insan birşeyler yaptıkça hem kendini iyi hissediyor hemde vakti boşa gitmediği için mutlu oluyor. Sizinde elinize sağlık ve kolay gelsinEline sağlık. Bişeylerle uğraşmak iyi geliyor.
Ben de sabah beri çalışıyorum. İşler yoğun bu ara. Eve gidicem pilav koyacam daha küçük kuzu müsaade ederse.:))
Çok güzel olmuş canım maşallah ellerine sağlık iğne oyası zordur bu kadar yapıyorsan oooBende bununla bozdum kafayı
Ben de bazen öyle diyorum senin çocuk 2 taneydi galiba dimi canımSadece uyumak istiyorum çünkü en çok o zaman sakin huzurlu birine dönüşüyorum
Teşekkür ederimÇok güzel olmuş canım maşallah ellerine sağlık iğne oyası zordur bu kadar yapıyorsan ooo
Ay geçmiş olsun çok acır bende kaptırırım aradaTeşekkür ederimparmağımı rendeye kaptırmasaydım daha da güzel olabilirdi
Ah o rendeler çok kötü oluyor iyi kesmesi ayrı kesmezse de çok kötüTeşekkür ederimparmağımı rendeye kaptırmasaydım daha da güzel olabilirdi
Bu aralar hep bir yerimi kesiyorum. Geçen günde serçe parmagımı kestim ben böyleyim hep keserim elimiAy geçmiş olsun çok acır bende kaptırırım arada
Aynen yaa hiç ıskalamıyorlarAh o rendeler çok kötü oluyor iyi kesmesi ayrı kesmezse de çok kötü
Üst seviye alt seviye ben pek bilmem deBu çok üst seviye ben daha o kadar yapamıyorum . Ellerine sağlık çok güzel işlemiş
Ben de yapıyorum canım yalnız değilsinBu aralar hep bir yerimi kesiyorum. Geçen günde serçe parmagımı kestim ben böyleyim hep keserim elimiçok sağol
Eline sağlık güzel oluyorBende bununla bozdum kafayı
Neden canım sorun varsa anlatabilirsin dinleriz rahatlarsın. Kadın Doğum Dr u bugün bana pasiflora verdi huzursuzluk için sen bişey kullanıyormusunSadece uyumak istiyorum çünkü en çok o zaman sakin huzurlu birine dönüşüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?