- 20 Ekim 2020
- 10.618
- 34.872
- 548
- 25
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #5.861
Hep gülelim inşallahYa Allah seni güldürdün beni
Elif ismini çok severim sülalede olmasaydı kızıma Elif koyacaktık biz de Ahsen koyduk![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep gülelim inşallahYa Allah seni güldürdün beni
Elif ismini çok severim sülalede olmasaydı kızıma Elif koyacaktık biz de Ahsen koyduk![]()
Aa güzel mi o kitabı yeni gördüm ben de ama karar veremedim şuan başka bir kitaba karar verdim yorumlarına bakıpGelistiren anne baba kitabina basladm
Elif değil kız sadece AhsenHep gülelim inşallahbende ismimi seviyorum ileride kızım olursa kendi ismimi koymayı düşünüyorum
kaynana ismi koymaktan iyidir
oy ben yerim Ahsen Elif'i
![]()
Yeni basladm baya guzel gidiyorAa güzel mi o kitabı yeni gördüm ben de ama karar veremedim şuan başka bir kitaba karar verdim yorumlarına bakıp
He biliyom sadece Ahsen olduğunuElif değil kız sadece Ahsen
Kaynana ismi öncedendi![]()
Şirdanci cumalinin oradayızYaaa Gazipasadayim sen neredesn
Neresi oldugunu instagramdan girip baktim smdi :) yakiniz yineŞirdanci cumalinin oradayız![]()
Aa yok kız benim çevremde kaynana ismi koyan yokHe biliyom sadece Ahsen olduğunuyok tarih tekerrür ediyor eskide kaldı dediğin ne varsa şimdi moda oldu
![]()
Oh iyi bariAa yok kız benim çevremde kaynana ismi koyan yok![]()
Gez arkadaşım valla acıma
Günaydın ay mutfağı toplucam daha oturdum kaldım böyleGünaydın gün çoktan başladı ama kahvaltı edildi bulaşık ve mutfak toplandı şimdi 1.sınıfa gidenle ödev yapma vakti çok zor oturuyor yerinde
Aaa hatırladım senin komşun oluyor değil mi Rukiye teyzeBugün bir iyi haberle bir kötü haberle başladım güne
Kötü haber burada çocuğu yok evlenmemiş yaşlı bir teyze vardı benim için ananem yerindeydi o korona olmuştu entübeydi vefat etmiş defnedildi adetli olduğum için ben gidemedim biraz üzgünüm hayat hikayesini dinleseniz romanlara konu olacak cinsten güzel Rukiye teyzem benim
İyi haber de arkadaşım boşanma davası sonrası kaç senedir beklediği temyizi kazanmış mutluyumkocası aldatmıştı
Sağol canım Allah razı olsun nereden hatırladın bahsettiğimi hatırlamıyorumAaa hatırladım senin komşun oluyor değil mi Rukiye teyzeAllah rahmet eylesin
arkadaşın için de çok sevindim inşallah çok güzel bir hayatı olur
![]()
Allah rahmet etsin inşaallah artık yakının gibi hissettiğin üzülmüşsündür bayaBugün bir iyi haberle bir kötü haberle başladım güne
Kötü haber burada çocuğu yok evlenmemiş yaşlı bir teyze vardı benim için ananem yerindeydi o korona olmuştu entübeydi vefat etmiş defnedildi adetli olduğum için ben gidemedim biraz üzgünüm hayat hikayesini dinleseniz romanlara konu olacak cinsten güzel Rukiye teyzem benim
İyi haber de arkadaşım boşanma davası sonrası kaç senedir beklediği temyizi kazanmış mutluyumkocası aldatmıştı
Amin inşallahAllah rahmet etsin inşaallah artık yakının gibi hissettiğin üzülmüşsündür baya