- 23 Ocak 2016
- 33.362
- 49.635
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #5.841
Ay sevindim canım o konuda için rahat en azından5 marttan beri çalışıyorum ya işte hatta çalışınca bizi unuttun dedi flamenko:))
Annemin arkadaşının kızı bakıyor. Rahatım şükür o konuda.
Ben o kısmı anladım artı birde kendi ismimi paylaşmak yasak diye de anladım böyle de zekiyimdirKız öyle değil bak ben mesela senin kim olduğunu bildim dedim ki bu kişi adı soyadı budur şurada oturur diye gerçek kimliğini burada paylaşırsa o yasak sanırım
İsmin çok güzelYok değil bi dönem bende hep adımı kullandım arkadaşlarla da adlarımızla hitap ederdik. Sinem bende canım memnun oldum
İstersen kan grubunu bile paylaş senin kendinle ilgili paylaştığın bilgiye karışmazlar herhalde başkası paylaşırsa sıkıntıBen o kısmı anladım artı birde kendi ismimi paylaşmak yasak diye de anladım böyle de zekiyimdir
Bende bi 35 sayfa okumusum. Aa birde camasir katladim bak cok is yapmisim :)Merhaba amann olduğu kadar boşver gitsinkitap okuyordum sözde bugün 10 sayfa cezalı okuyacaktım bir uyku bastırdı bıraktım yatağa geçtim yarın 20 sayfa ceza bugün okuduğum sayfa 7 sayfa olsun az da olsa okudum
Senin ne bakimmmİsmin çok güzelbende memnun oldum
Ay 35 sayfa maşallah ya 1 haftadır bir günde o kadar sayfa okumadım anlayarak geçiyorum sayfaları kişisel gelişim kitabı olduğu için roman olunca sayfalar daha hızlı geçiyorBende bi 35 sayfa okumusum. Aa birde camasir katladim bak cok is yapmisim :)
Yok o kadar bilgiyi paylaşmam korkuyorumİstersen kan grubunu bile paylaş senin kendinle ilgili paylaştığın bilgiye karışmazlar herhalde başkası paylaşırsa sıkıntı
Aynen öyle. 1 saat yol sürüyor zaten. Sabah da yarım saat gitmesi. Eve gel direk memeye zaten kuzu:)) ayrılmıyor baba gelince yemek hazırlanıyor. Erken de kalktığım için hemen uykum geliyor. :) bazen giriyorum öyle bakınıp çıkıyorum.Ay sevindim canım o konuda için rahat en azından
Evet çalışınca unuttun ama çalışınca eve gel yemek derken fırsat olmaz hak veriyorum
Bende Doğan Cüceloğlu kitabı okuyordum.Ay 35 sayfa maşallah ya 1 haftadır bir günde o kadar sayfa okumadım anlayarak geçiyorum sayfaları kişisel gelişim kitabı olduğu için roman olunca sayfalar daha hızlı geçiyor
Aa seni hatırlıyorummBende Doğan Cüceloğlu kitabı okuyordum.
Bu arada bende Sinem :) 32 yaşındayim adanada yaşıyorum. Gelin gelenlerdenim
Hemşehrim ben de adanadayim.neresinden?Bende Doğan Cüceloğlu kitabı okuyordum.
Bu çok ani olduBende Doğan Cüceloğlu kitabı okuyordum.
Bendeee :)Aa seni hatırlıyorumm
Memnun oldum Doğan Cüceloğlu şuan Savaşçı kitabı yarım var elimde sen hangi kitabını okuyorsun yaşlarımız yakınmış ben de 31Bende Doğan Cüceloğlu kitabı okuyordum.
Gelirsen bize kesin uğra bak bozuşuruz sonraMemnun oldum Doğan Cüceloğlu şuan Savaşçı kitabı yarım var elimde sen hangi kitabını okuyorsun yaşlarımız yakınmış ben de 31ayrıca Adanada eşimin akrabaları oturuyor hep çağırıyorlar ama bi nasip olmadı ziyaret etmek
Yaaa Gazipasadayim sen neredesnHemşehrim ben de adanadayim.neresinden?
Ya Allah seni güldürdün beniBu çok ani oldumadem herkes yazıyor ismini bende yazayım . Benim ismim deeeee Elif bende 22 yaşındayım Osmaniye'liyim Osmaniye de yaşıyorum gelin gelmedim baba evinde yaşıyorum
Sen de mi AdanadasınGelirsen bize kesin uğra bak bozuşuruz sonra
Gelistiren anne baba kitabina basladmMemnun oldum Doğan Cüceloğlu şuan Savaşçı kitabı yarım var elimde sen hangi kitabını okuyorsun yaşlarımız yakınmış ben de 31ayrıca Adanada eşimin akrabaları oturuyor hep çağırıyorlar ama bi nasip olmadı ziyaret etmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?