- 20 Ekim 2020
- 10.618
- 34.872
- 548
- 25
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #5.821
Hep mı ağliiimmmNeşeli kız gibi hiç öyle ağlak birşeye benzemiyorsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep mı ağliiimmmNeşeli kız gibi hiç öyle ağlak birşeye benzemiyorsun![]()
İnşAllah daim olsun canım evlenince de daim olur inşallah başlarda bi sömürüyorlar bilgin olsun yaniHep mı ağliiimmmzaten neşeliyim lise de müdür yardımcımız vardı bana hep derdi ki " Zerre kızım sen hiç değişme böyle kal çok güzel enerjinin var bunu sakın yitirme "derdi.
Noldu kız neyi uyarmıyor
Hadi yaİnşAllah daim olsun canım evlenince de daim olur inşallah başlarda bi sömürüyorlar bilgin olsun yani![]()
Annen gitmiş çalışınca bebeler nolcak canım kime bırakacaksın eşin mi silip süpürmeyi yapacak vay beBugün naptım. Teyzemler kızları özlemiş onlar geldi. Annemler 12sinde gittiler. Önümüzdeki hafta bir günlük geri gelcekler.:)
Çamaşırlar yıkandı. Kuruyanlardan bi kısım kaldırıldı. Ispanak makarna tarhana çorbası yapıldı. Tatlı getirmişlerdi onu yedimm
Lavaboyu temizledim. Küçük daha bir düştü ayrılmıyor bacağımdan mememden:)
Sabah akşam egzersizi yapıldı. Mutfak toplandı dağıldı öyle kaldı :) artık yarın gerisini halledip çalıştırırım. Eşim alışveriş yaptı. Yerleştirdi. Silip süpürmeyi de yarın yapar galiba. Bende yarın hafta içine kuru pilav ya da nohut pilav yapıyım diyorum.
Adımı yazmıştımNoldu kız neyi uyarmıyor![]()
İnşAllah canım hep öyle ol kimse bozamasınHadi yaonu da sömürenler düşünsün
ben neşesiz falan olunca çok çekilmez birisi oluyorum böyle beş karış surat çatık kaş falan . Neyse ki ben teee anasınıfından beri hem okul/arkadaş ortamında hemde aile ortamında neşem ile bilinirim insan yedisinde neyse yetmişinde de odur derler inşallah öyle olurum
![]()
Nerde yazıyor kız ben görmedimAdımı yazmıştımsende dün demiştin ya yasak diye hemen düzelttim. Can da gördü birde beğendi ama demedi ki adın yazıyor onu sil demedi
![]()
Ne için uyarmamışım kuzum
Paylaştıktan sonra bir okuyayım dedim baktım ismim yazıyor hemen düzelttimNerde yazıyor kız ben görmedim
Yoo yassak falan değil gııAdımı yazmıştımsende dün demiştin ya yasak diye hemen düzelttim. Can da gördü birde beğendi ama demedi ki adın yazıyor onu sil demedi
![]()
Evet yasak değil sadece kendi kendini ifşa ediyorsun iştePaylaştıktan sonra bir okuyayım dedim baktım ismim yazıyor hemen düzelttim
Ben sanki yasak diye biliyorum . Niloya da dün biraz bahsetti ama ben yanlış anladım sanırımYoo yassak falan değil gıı
Kız öyle değil bak ben mesela senin kim olduğunu bildim dedim ki bu kişi adı soyadı budur şurada oturur diye gerçek kimliğini burada paylaşırsa o yasak sanırımBen sanki yasak diye biliyorum . Niloya da dün biraz bahsetti ama ben yanlış anladım sanırım
5 marttan beri çalışıyorum ya işte hatta çalışınca bizi unuttun dedi flamenko:))Annen gitmiş çalışınca bebeler nolcak canım kime bırakacaksın eşin mi silip süpürmeyi yapacak vay be![]()
Merhaba amann olduğu kadar boşver gitsinMerhabalarr, bugün hep bi kosturmaca içinde gecti gitti. 20 aylık bi oglum var onu gezdirdik parka goturduk geldik elim kolum kalkmiyo :) Bi is yapmamanin dışında hergun kitap okumalıyım düşüncesini aylar sonra benimsemeye karar verdim. Isler artik yarina kaldi![]()
Yok değil bi dönem bende hep adımı kullandım arkadaşlarla da adlarımızla hitap ederdik. Sinem bende canım memnun oldumBen sanki yasak diye biliyorum . Niloya da dün biraz bahsetti ama ben yanlış anladım sanırım