- 20 Ekim 2020
- 10.618
- 34.872
- 548
- 25
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #5.801
Çok teşekkür ederimBenim de kardeşimin belinde düzleşme var sana da geçmiş olsun canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederimBenim de kardeşimin belinde düzleşme var sana da geçmiş olsun canım
Allah'im sifa versin canim.Selam canım.
Herkese merhaba. Okuyodum ama bıraktım çok sayfa vardıherkes iyidir umarım.
Bilmediğim şeyler vardır. Özet alırım yazmak isteyenden
Yok unutmadım tabi ama yoğunuz hep. Koşturmaca gidiyor. Hastalığım da ciddiymiş biraz. Tedavisi yokmuş tam olarak. Kalça ekleminde ve omurgada görülmüş diğer yerleri de tutmuş. Egzersiz ve ağrı kesici iltihap düşürücü ilaç verdi. Daha güçlü ilaçlar varmış fakat bağışıklık baskılayıcı olduğundan şu an düşünmüyorum vermeyi dedi, 6 ay sonra kontrol bakalım.
İnşallahh şifalandım.![]()
Sana da geçmiş olsun. O neden olurmuş. Daha genç yaşta.Benim de boynumda düzleşme var. Doktorun verdiği egzersizler işe yarayacaktır diye düşünüyorum.
Uyucam zatenBence uyumalısın![]()
Amin amin canım inşallah.Allah'im sifa versin canim.![]()
Duruş bozukluğundan kaynaklı oluyormuş. Teşekkür ederimSana da geçmiş olsun. O neden olurmuş. Daha genç yaşta.
Aynen yapıyorum bakalım egzersizleri. Ağrı kesiciyi de haftada 2 yi geçme dedi. Yan etkileri çok fazla olan bir ilaçmış.
Hmm gördüm fotosunu, mâşâallah, Allah saglik versin hepsine4 tane bak daha bugün doğdular![]()
Bugün yoğun geçti senin. Doğuma katıldın teee Uludağ'da gittin . Uyu sen uyuUyucam zatenyatağa geçtim bile hiç böyle erken yattığım yoktu
![]()
Kız yapışıktılar gündüz öyle resimleri atmadımHmm gördüm fotosunu, mâşâallah, Allah saglik versin hepsineİyi mâşâallah tüylü bunlar, böyle tüysüz yapışık yapışık dogmuyor muydu kediler?
Hepsini yiyebilir miyim.
Allahim ne güzel ince ince viyaklıyordur miyavlayamiyordur onlar simdi minnak minnak aaagecen gun icimden geldi, yeni dogmus kedi videosuna baktım
youtube'da veteriner videolari izliyorum deli gibiii
![]()
Duruşun düzelmiştir inşallah:)Duruş bozukluğundan kaynaklı oluyormuş. Teşekkür ederim![]()
Uludağ uzak değil kız 30 km bize sorma doğum zaten beni baya etkiledi çok duygulandımBugün yoğun geçti senin. Doğuma katıldın teee Uludağ'da gittin . Uyu sen uyu![]()
Hmm gördüm fotosunu, mâşâallah, Allah saglik versin hepsine4 tane bak daha bugün doğdular![]()
Allah sifa versin canim, gecmis olsunÇok teşekkür ederimbenim liseye başladığım zamandan beridir var maalesef
size de geçmiş olsun
Amin inşallahAllah sifa versin canim, gecmis olsun
Aman olsun sonuçta gün boyu hareket halindeydinUludağ uzak değil kız 30 km bize sorma doğum zaten beni baya etkiledi çok duygulandım![]()
Hiç öyle durmuyorsun ama burdaAman olsun sonuçta gün boyu hareket halindeydinevet bende duygulanırım bu tarz olaylarda
hatta ben tamda bu
emoji gibi ağlarım
Oo sende 2 kilo vermişsinn. Ben gidince tatlılar da gitti galibaaa:))) sen beni okuma bariHiç öyle durmuyorsun ama burda![]()
Ben sana dedim dimi cimcime dediğin kızı gerçek hayatta gör birde diyeHiç öyle durmuyorsun ama burda![]()
He he gitti gittiğin ertesi yarım kilo tulumba tatlısı yedim olan oldu yineOo sende 2 kilo vermişsinn. Ben gidince tatlılar da gitti galibaaa:))) sen beni okuma bari![]()
Neşeli kız gibi hiç öyle ağlak birşeye benzemiyorsunBen sana dedim dimi cimcime dediğin kızı gerçek hayatta gör birde diyeettin bir laf sonunuda getir
burda nasıl duruyorum ki
![]()