- 20 Ekim 2020
- 10.618
- 34.872
- 548
- 25
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #5.781
Niloya kızın kedilerin bir tanesini eve götürmek istemedi mi 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha fazla meme sayısı ama yine de acayip yoruluyorlarZaten kedilerin 4 tane memesi var hepsi bir taneye yapışıp emer![]()
Yok daha o kadar götüreyim gibi yapmıyor ama anne olanı için benim minnoşum o diye kavga ediyor teyzesiyleNiloya kızın kedilerin bir tanesini eve götürmek istemedi mi![]()
Evet onun minnoşuYok daha o kadar götüreyim gibi yapmıyor ama anne olanı için benim minnoşum o diye kavga ediyor teyzesiyle![]()
Kız bi kere eve getirdik bizim yok durmuyor kapılara koşuyor evini arayıp duruyor geri götürdüm biraz küçükken duruyordu bizde büyüyünce tutamadık bizde evini biliyorEvet onun minnoşuminnoşu onun annesi buldu teyzoşu değil
ben kızını tutuyorum
yakında eve götürelim diyebilir
![]()
Spondilit teşhisi kondu. Çok sağol canım.Rahatsızlığınız tam olarak nedir? Çok büyük geçmiş olsun
Profil yazilarinda sohbete daldım.Ben de mutfağı toplu bıraktım ama süt kaynattım onu şişelere koymam lazım akşamdan derli toplu bırakınca sabah iyi oluyor kahvaltı hazırlarken
Sorma ya sabah mutfağa girdiğinde dağınıksa berbat bir his arada oluyor benim de ama sabah pişmanlık duygusu ile kahvaltı hazırlamakProfil yazilarinda sohbete daldım.
Mutfağa temiz girmeye bayılıyorum.
Eşim bile temiz görünce kendisi kahvaltı hazırlamak istiyor.
Bazen 10 günde bir diyelim bulaşık sabaha kaldığı oluyor Mutfağa girdigimle geri kaçasım geliyor ⛷
Çok geçmiş olsunSpondilit teşhisi kondu. Çok sağol canım.
Ay demeee minnaktir simdi o nasil tatlidir bebekler yaa. Kac tane dogurdu arkadas?
4 tane bak daha bugün doğdularAy demeee minnaktir simdi o nasil tatlidir bebekler yaa. Kac tane dogurdu arkadas?![]()
Benim de boynumda düzleşme var. Doktorun verdiği egzersizler işe yarayacaktır diye düşünüyorum.Spondilit teşhisi kondu. Çok sağol canım.
Çok sağolÇok geçmiş olsun
Benim de kardeşimin belinde düzleşme var sana da geçmiş olsun canımBenim de boynumda düzleşme var. Doktorun verdiği egzersizler işe yarayacaktır diye düşünüyorum.
Çok teşekkürler.can09e geçmiş olsun .
Bence uyumalısınBu akşam erkenden uykum geldi kitap okuyayım dedim 7 8 sayfa anca oldu gözlerim gidiyor![]()