- 18 Kasım 2020
- 20.710
- 49.800
- 548
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #5.661
Günaydın canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım
Nasılsın canımmmSana da günaydın![]()
İyiyim çok şükürNasılsın canımmm
Cumartesi günü öğlene kadar çalışıyorum canımİyiyim çok şükürama biraz halsizim grip oluyorum herhalde
sen nasılsın hafta içi zaten erken uyanıyorsun bari izin günlerinde biraz daha uyu
YaaaCumartesi günü öğlene kadar çalışıyorum canım
Ben de grip gibiydim ama geçti biraz
Muhteşem teşekkürler uykum açıldı
Alıştım canım gelip birşey de yapmıyoruz yani boşuna geliyoruz adliye kapalı banka kapalı oturuyoruz kahvaltı öğle yemeği sonra eve gidiyoruz patronun kesmesine zarar sadece ama adam anlamıyor gelin diyorYaaabende yaz ayında 2 ay kadar çalıştım ve cumartesi de tam gün çalışıyordum o kadar zoruma gidiyordu ki
![]()
GünaydınGünaydınlar herkese hayırlı sabahlar![]()
Ne iş yapıyorsun. Adliyeye gitti eşim bugünde çalışıyor, tabi vatandaşa kapalı da. Bu ara en çok adliye iş yapıyor boşanmalar icralıklar pandemi bitirdi dünyayıAlıştım canım gelip birşey de yapmıyoruz yani boşuna geliyoruz adliye kapalı banka kapalı oturuyoruz kahvaltı öğle yemeği sonra eve gidiyoruz patronun kesmesine zarar sadece ama adam anlamıyor gelin diyor
Sağlık olsunAlıştım canım gelip birşey de yapmıyoruz yani boşuna geliyoruz adliye kapalı banka kapalı oturuyoruz kahvaltı öğle yemeği sonra eve gidiyoruz patronun kesmesine zarar sadece ama adam anlamıyor gelin diyor
Avukat katibiyim canım ben aynen öyle bende icraya bakıyorum İşbankasınınNe iş yapıyorsun. Adliyeye gitti eşim bugünde çalışıyor, tabi vatandaşa kapalı da. Bu ara en çok adliye iş yapıyor boşanmalar icralıklar pandemi bitirdi dünyayı
Nasılsın?Günaydınlar herkese hayırlı sabahlar![]()
Günaydın kahvaltı bitti 35 ben yaşlı sayılırım artık