- 12 Ocak 2017
- 3.302
- 4.632
- 133
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #5.621
Camlarınızı silin sizdeSen bilirsin canım nasıl bir maraton sabah 10 gibi kalkıyorum ama etiket falan kimseyi zorlamak istemem ille de şunu yapın diye evimizin temizlik tertip ve düzenine dikkat edip yemeğimizi mümkün olduğunca yapıp yatarken cilt temizliği hergün az da olsa kitap okuma gibi bunları yaparsak yeter sanki sen nasıl düşünüyorsun canım fikirlerinize açığım
Döviz derken borsa mı canımYok o döviz falan takip ediyor kapatmasinsayesinde 2 tane çeyrek aldım
Sen ellerini gözüne koyup güüzeelcee bir ovala bakimm gözünüGündüz giydiğim kıyafetleri daha şimdi çıkardım polar pijamalarımı giydimdaha gözümde likit rimel duruyor
Yağmurlu burası ya siliyorum yine batıyor havalar bi ısınsın da azcık güneş açsın o zamana bekletiyorumCamlarınızı silin sizde
O var ya müthiş oluyor geçen öyle üşendim ki silmeye uykum geldi eşim sabah görmüş bi aynaya bakar mısın Allahını seversen dediSen ellerini gözüne koyup güüzeelcee bir ovala bakimm gözünü
Telde yüklüydü zaten otomatik yedekleniyor foto çekince yoksa indir Uğraşma pc ile. Yollar öncesinin tarihini yazıyorum ne var ne yok çıkarıyorOnu nasıl yapıyorsun canım duydum ama hiç yapmadım
Evet evetDöviz derken borsa mı canım
Aa ne güzel ben pek teknoloji ile ilgili değilim telefonumun bile bir sürü özelliğini 1 sene sonra öğrendim aa bu özellik de varmış demiştimTelde yüklüydü zaten otomatik yedekleniyor foto çekince yoksa indir Uğraşma pc ile. Yollar öncesinin tarihini yazıyorum ne var ne yok çıkarıyor
Burda hava yağmurlu bu hafta zor benim cam silmemCamlarınızı silin sizde
Ben lise zamanımda rimelimi silmeden uyurdum sonrası korku filmi tadındaO var ya müthiş oluyor geçen öyle üşendim ki silmeye uykum geldi eşim sabah görmüş bi aynaya bakar mısın Allahını seversen dedi
Herkesin temizlenmesi ya da düzenlenmesi gereken yer farklı oluyor zaten çoğunlukla .Sen bilirsin canım nasıl bir maraton sabah 10 gibi kalkıyorum ama etiket falan kimseyi zorlamak istemem ille de şunu yapın diye evimizin temizlik tertip ve düzenine dikkat edip yemeğimizi mümkün olduğunca yapıp yatarken cilt temizliği hergün az da olsa kitap okuma gibi bunları yaparsak yeter sanki sen nasıl düşünüyorsun canım fikirlerinize açığım
O biraz tehlikeli canım bizim bir arkadaşımız yapıyor o işi geçen 100bin tl sini zor kurtardı ama hala devam ediyor yakın bir arkadaşımız inan onun adına ben bile korkuyorum paranın hepsi gidecek diye az bir meblağ da değil konuştuk ettik ama olmadı yine döviz aldıEvet evet
Bende geç keşfettim bunu ama şimdi oraya yedekleyince iyi oluyo tTelde yüklüydü zaten otomatik yedekleniyor foto çekince yoksa indir Uğraşma pc ile. Yollar öncesinin tarihini yazıyorum ne var ne yok çıkarıyor
İzmirliymişin hemşehrim nasılsın, bu yıl iyi yağdı oraya ben yine gurbetteyimBen lise zamanımda rimelimi silmeden uyurdum sonrası korku filmi tadında
Yok ya öyle değilO biraz tehlikeli canım bizim bir arkadaşımız yapıyor o işi geçen 100bin tl sini zor kurtardı ama hala devam ediyor yakın bir arkadaşımız inan onun adına ben bile korkuyorum paranın hepsi gidecek diye az bir meblağ da değil konuştuk ettik ama olmadı yine döviz aldı
Kim dedi İzmirli olduğumuİzmirliymişin hemşehrim nasılsın, bu yıl iyi yağdı oraya ben yine gurbetteyim
Evet güzel yağdı Bi hemşehri buldumİzmirliymişin hemşehrim nasılsın, bu yıl iyi yağdı oraya ben yine gurbetteyim
31 yaşındayım canım senHerkesin temizlenmesi ya da düzenlenmesi gereken yer farklı oluyor zaten çoğunlukla .
Dediğin çok mantıklı herkesi hadi şunu yapın diye çağırmak abes kaçıyor.
Ama bir etiket gorunce insan bir hevesleniyor.
Buranın farklı güzel bir sohbet havası var. Cok samimi geldi bana topigin.
Kendime has açtığım topigim yazıp rahatlamak amaçlıydi. Burası tam sohbet eşliğinde insanı güzel işlere motive eden bir topik.
Yaş kaç niloya?
Yok kızİzmirliymişin hemşehrim nasılsın, bu yıl iyi yağdı oraya ben yine gurbetteyim
Zerre bana dedi galiba arkadaşKim dedi İzmirli olduğumuama iyi de oldu havan değişti biranda yok ben İzmirli değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?