- 23 Ocak 2016
- 33.369
- 49.639
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #5.441
Oo gelin şanslı o zamanBiz gelinin tarafındayızkardeşim şuan hem çok buyurgan hemde çok sinirli ve sert
eğer gelin ile kafamız uyuşursa kardeşimin yerini gelin alacak gibi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oo gelin şanslı o zamanBiz gelinin tarafındayızkardeşim şuan hem çok buyurgan hemde çok sinirli ve sert
eğer gelin ile kafamız uyuşursa kardeşimin yerini gelin alacak gibi
2 yaş varOo gelin şanslı o zamankaç yaş var kardeşinle aranda
Kız ne güzel yaşlar yakın daha ne olsun hiç arkadaş aramazsınız mis gibi2 yaş varsanırım bu sebepten anlaşamıyoruz
Haa öyle zaten ondan dolayı ablamlarin ve benim birer tane arkadaşı varKız ne güzel yaşlar yakın daha ne olsun hiç arkadaş aramazsınız mis gibi
Sag ol, 30 gr. oluyor.Geçmiş olsun canım. 1,5 dediğin paxera kaç grama tekabül ediyor.
Maşallah canım ne güzelHaa öyle zaten ondan dolayı ablamlarin ve benim birer tane arkadaşı varen büyük ablam ile aramda 4 yaş var mis gibi geçinip gidiyoruz
İlacın dozu yükseldiği için öyle olmuş olabilir canımSag ol, 30 gr. oluyor.
Bugün yine karnım pır pır pır pırdı.
Alışacağım sanırım. Ama geçecek ins.
Ama erkek kardeşim kafa yapısı olarak bizimle pek uyuşmuyor şey kendisi birazcık ergendeKız ne güzel yaşlar yakın daha ne olsun hiç arkadaş aramazsınız mis gibi
Bizde sürekli görüntülü konuşuruz . Büyük ablam ile benim aram çok iyi gerçi hepsi ile iyi ama büyük ablam ile daha rahat konuşurumMaşallah canım ne güzelkorona gelmeden evvel biz de sık sık buluşuyorduk da şimdi korkuyoruz ya annem kronik hasta
Ay sorma erkek kardeşim ergenken ne zordu yaAma erkek kardeşim kafa yapısı olarak bizimle pek uyuşmuyor şey kendisi birazcık ergende![]()
Ayyy o saç ütüleme ne zordu yaaAy sorma erkek kardeşim ergenken ne zordu yaben saçlarımı ütülerdim okula giderken kardeşime arkasını yapıver derdim yapmazdı
dalga geçiyor şimdi benle ben ona diyorum saçlar falan uzun bi tuhaftın tipe bak derdim eski resimleri görünce senin gibi saç ütülemiyordum en azından diyor
![]()
Ay ne güzel kıvırcık saç ben kıvırcık olmak için perma yaptırmıştımAyyy o saç ütüleme ne zordu yaakaç kez kulağımı yaktım hiç bilmiyorum
benimde saçlarım kıvırcık istediğim gibi düz olmazdı
benim ablamlar liseyi farklı bir şehirde okudu yardım edecek kimsem yoktu
Olmadı yarın kaldığımız yerden devam
Eşim 40 gr kullanıyorda. Bayağı alıştı şimdi pek yan etkisi kalmadıSag ol, 30 gr. oluyor.
Bugün yine karnım pır pır pır pırdı.
Alışacağım sanırım. Ama geçecek ins.
Paxera çok etkili fayda ediyor ben 30 mg da ellerim titreme yaptı diye bıraktım keşke biraz sabretseydim onun gibi pek fayda eden bir ilaç da denk gelmediEşim 40 gr kullanıyorda. Bayağı alıştı şimdi pek yan etkisi kalmadı
GünaydınOlmadı yarın kaldığımız yerden devamsana da iyi geceler
![]()