• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Bugün Ulucamiye girdim özlemişim çok güzeldi 🥰🌹

Eklentiler

• IMG_20210315_154401.webp
    IMG_20210315_154401.webp
    70 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20210315_130646.webp
    IMG_20210315_130646.webp
    73,4 KB · Görüntüleme: 27
Bunu yaptığında biraz bacakların ağrıyacak bir gün yap bir gün yapma ben bunu yaptım bi ara düzenli popom sıkılaştı 😂😂
Bu egzersizi bende 2 defa yaptım ve yetti😂çok yoruluyorum yaa. Ben en iyisi sadece squat yapayım oda sıkılaştırıyor

Daha şimdi totomun üstüne oturdum
Sabah sadece mutfağı toplamıştım yatak odası darmadağındı
Terapiye gittim ordan Özlüce'deki Özdilekpark Avm ye geçtik kız biraz oyun parkında oynadı biz de oturduk bişeyler içtik. Ordan eve geldik yatak odasını topladım sonra mutfağa geçtim yemeği yaptım yemek sulu köfte şuan kızım kafamızı ütülüyor oyun parkına gidelim oyun parkına geldiğimizden beri oyun parkı da oyun parkı götürsen türlü götürmesen bir türlü 2 saat oynadı eve geleli beri 2 saattir kafamızı ütülüyor Yarabbim

Terapiye gittim ordan Özlüce'deki Özdilekpark Avm ye geçtik kız biraz oyun parkında oynadı biz de oturduk bişeyler içtik. Ordan eve geldik yatak odasını topladım sonra mutfağa geçtim yemeği yaptım yemek sulu köfte şuan kızım kafamızı ütülüyor oyun parkına gidelim oyun parkına geldiğimizden beri oyun parkı da oyun parkı götürsen türlü götürmesen bir türlü 2 saat oynadı eve geleli beri 2 saattir kafamızı ütülüyor Yarabbim
Ayy bende daha az evvel kalktım totomun üstünden🙈bugün hava yağmurlu insanın sadece yatıp uyuyasi geliyor. Yemek pişiyor şuan evide az önce ablam ile ikinci defa toparladik.

Senin kız evde sıkılıyor bence ☹️☹️☹️☹️

Kafelerin dış balkonuna çıkınca gördüğüm Türk bayrağı çok etkiledi beni baya büyüktü rüzgar da var ne güzel dalgalanıyordu resmini çektim

Eklentiler

• IMG_20210316_144701.webp
    IMG_20210316_144701.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20210316_144615.webp
    IMG_20210316_144615.webp
    58,5 KB · Görüntüleme: 38
Ayy bende daha az evvel kalktım totomun üstünden🙈bugün hava yağmurlu insanın sadece yatıp uyuyasi geliyor. Yemek pişiyor şuan evide az önce ablam ile ikinci defa toparladik.
Burda da çok yağdı Uludağın eteklerine kar yağmış öyle soğuk ki anlatamam dışarıdan hemen içeri kaçıyor insan😂

Masumlar Apartmanı başlayana kadar balık tutma belgeseli izlemeyen de ne bileyim :KK70: daha dün balıktaydı yav dün😂

Eklentiler

• IMG_20210316_201402.webp
    IMG_20210316_201402.webp
    26 KB · Görüntüleme: 26
Bulaşık makinası boşaltılacak beni bekliyor hiç şuan yapamıcam yemek tabaklarını da koydum tezgaha oturdum Neskayfemi içiyorum oh be ne bu hep iş hep iş 😂

Back
X