- 23 Ocak 2016
- 33.169
- 49.598
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #4.261
Geçtiğimiz Pazar diyete girdim haftaya pazartesi tartıda en az 65 görürüm inşallah yaPandeminin başında 3-4 kilo vermiştim şimdi geri alıyorum
Kız ondan değil muhabbet olarak diyorum sen deHayatım bunun burçla alakası yok akilliyiz bizama gerçekten boş durulacak zaman değil ,maalesef ülkemiz ekonomik açıdan gelişemeyen bir ülke. Bende kendimi düşünüyorum ne kazanırsam o kâr
Keşke verince geri almasakAma vermişsin bak maşallah ayy darısı bana bu sefer kararlıyım
Haaa tamam o zamanKız ondan değil muhabbet olarak diyorum sen deçenecisin ben gibi
Yükselenden hiç anlamam inan ki ama Yay burcu özelliklerini taşıyorum seni de kendime çok benzettimHaaa tamam o zamanhe akrep burcuyum yükselenim de yengeç oldu mu kızzz
Verirsin inşallah, sen ver de biz de motive olup başlarız belkiGeçtiğimiz Pazar diyete girdim haftaya pazartesi tartıda en az 65 görürüm inşallah ya
Ayy sen ver de dedin ya nasıl motive oldum bilsen bu sefer caymıcam ya şu kürkler var ya onlara özeniyorum geçen giydim 38 beden olarak giysen böyle durur mu bu hiç dedim çok sinirlendimVerirsin inşallah, sen ver de biz de motive olup başlarız belki
Yaz da geliyor vermek lazımAyy sen ver de dedin ya nasıl motive oldum bilsen bu sefer caymıcam ya şu kürkler var ya onlara özeniyorum geçen giydim 38 beden olarak giysen böyle durur mu bu hiç dedim çok sinirlendim
Aynen ya 44 beden halimi pek beğenmiyorum inanamıyorum nasıl oldum böyle yaYaz da geliyor vermek lazım
Yükselen annenin seni doğurduğu saat ile anlaşılıyorYükselenden hiç anlamam inan ki ama Yay burcu özelliklerini taşıyorum seni de kendime çok benzettimyaşından kaynaklı da olabilir fıkır fıkır ayy kıymetini bil o günlerinin evlilik bekarlığa benzemiyor
İğne oyası mı yapıyorsun aman Allahım at bakayım foto ananem yapardı sonra teyzem öğrendi o yapıyor çok beğeniyorum bi pembe yazmam var ananem yapmıştı çok severim onu büyük büyük iğne oyaları bir de havlu kenarı yapmıştı o da ayrı mükemmelYükselen annenin seni doğurduğu saat ile anlaşılıyorama gerek yok ay bilmez miyim kıymetini evde, iğne oyası yapıyorum birde örgü yapmayı öğreneceğim tam yaşımın kızıyım
Evdeyiz hareket etmiyoruz sıkıntıdan mutfağa sarıyoruz ben vereceğine inanıyorumAynen ya 44 beden halimi pek beğenmiyorum inanamıyorum nasıl oldum böyle ya
Şuan yapmıyorum iplerim yokİğne oyası mı yapıyorsun aman Allahım at bakayım foto ananem yapardı sonra teyzem öğrendi o yapıyor çok beğeniyorum bi pembe yazmam var ananem yapmıştı çok severim onu büyük büyük iğne oyaları bir de havlu kenarı yapmıştı o da ayrı mükemmel
Biliyorsun ya yaparsın ne güzelŞuan yapmıyorum iplerim yok
Aynen valla . Ben seviyorum bu tarz şeyler yapmayıBiliyorsun ya yaparsın ne güzel
Ayy ağzından bal damlıyor MikancımEvdeyiz hareket etmiyoruz sıkıntıdan mutfağa sarıyoruz ben vereceğine inanıyorum
Yok hayır tığ ile ilgili birşey bilmiyorum ama örgü biliyorum.Aynen valla . Ben seviyorum bu tarz şeyler yapmayısen biliyor musun peki?
Nereye Masumlar Apartmanı daha bitmediMerhaba. Mutfak temiz. Birazdan yatıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?