🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Hayatım bunun burçla alakası yok akilliyiz biz ama gerçekten boş durulacak zaman değil ,maalesef ülkemiz ekonomik açıdan gelişemeyen bir ülke. Bende kendimi düşünüyorum ne kazanırsam o kâr
Kız ondan değil muhabbet olarak diyorum sen de çenecisin ben gibi

Haaa tamam o zamanhe akrep burcuyum yükselenim de yengeçoldu mu kızzz
Yükselenden hiç anlamam inan ki ama Yay burcu özelliklerini taşıyorum seni de kendime çok benzettim yaşından kaynaklı da olabilir fıkır fıkır ayy kıymetini bil o günlerinin evlilik bekarlığa benzemiyor

Yükselen annenin seni doğurduğu saat ile anlaşılıyorama gerek yokay bilmez miyim kıymetini evde, iğne oyası yapıyorum birde örgü yapmayı öğreneceğim tam yaşımın kızıyım

Yükselen annenin seni doğurduğu saat ile anlaşılıyorama gerek yokay bilmez miyim kıymetini evde, iğne oyası yapıyorum birde örgü yapmayı öğreneceğim tam yaşımın kızıyım
İğne oyası mı yapıyorsun aman Allahım at bakayım foto ananem yapardı sonra teyzem öğrendi o yapıyor çok beğeniyorum bi pembe yazmam var ananem yapmıştı çok severim onu büyük büyük iğne oyaları bir de havlu kenarı yapmıştı o da ayrı mükemmel

Şuan yapmıyorum iplerim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…