• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Çok masum duruyor😬 içeride tezgahlarda balık var 😄dalmıyor içeri kıyamam ya gir kap bi tane işte ne olacak🥹öyle saygılılar ki keşke insanlar da böyle olsa kovada balık görseler almazlar verilsin diye beklerler.
1000048718.jpg

Kimi kınadım da böyle kedi manyağı olduk bilemiyorum çevreme de benden bulaştı sanırım üşümüş dışarıda getirmişler 😬çok tatlı sevdiriyor mırlıyor pardon kedi dediğin mırlar.

Kimi kınadığımı aslında biliyorum ilkokuldaydım 5.sınıfta falanım bir arkadaşımın evine gitmiştim Allah'ım evde bir sürü kedi var koltuklarda her yerde yani rahat 6 tane vardı çok şaşırmıştım çünkü bizim evimizde öyle bir şey yoktu o zamanlar ama bizim de evimiz bahçeliydi ördeklerim birkaç da tavuğumuz vardı ama kedi bambaşka bir şeydi çok şaşırmıştım sanırım kınamaya giriyor bu kedici olduk çıktık bazen "ama yeter hee" desem de işte nasıl bir şey ise çekiyorlar😬kedi tüyünden irkilen eşim de kedici oldu 😄ailesi de kedi tüyünü hiç sevmez evet artık onlar da bir kedici😂
1000048746.jpg

Annemle kız kardeşim bugün nişan için kıyafetlerini aldılar ben şimdi gidecek olduğum mağazaların internet sitelerine baktım biraz fikir yürüttüm geçen gün kapalı çarşıda da biraz gezdim tahmini 7 en fazla 9 bin abiye tutar diye düşünüyorum.

Back