• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Dizi sonlarina bakamiyom genelde, 00.00'da yatmayayim, erken yatayim diye, ortadakiler neyse de sondaki 20 dk. reklama dayanamayom 😄

Güünnnaaayyydddııınnn😇😇😇😇bugün çok enerjik ve pozitif hissediyorum kendimi dilerim sizlerde öylesinizdir🤩🤩🤩🤩evi toplama ve bulaşık işini hallettim ,şimdi de evi süpüreceğim ve işim bitmiş olacak😎😎😎😎

Güünnnaaayyydddııınnn😇😇😇😇bugün çok enerjik ve pozitif hissediyorum kendimi dilerim sizlerde öylesinizdir🤩🤩🤩🤩evi toplama ve bulaşık işini hallettim ,şimdi de evi süpüreceğim ve işim bitmiş olacak😎😎😎😎
Allahım nasıl güzel bir mesaj için kıpır kıpır oldu kızz😂😂

Tünaydınnnnnn💜💜💜💜

Mutfağı topladım ocağı tezgahı sildim
Yatak daha toplanmadı😂

Yapılacak işler
Pazarlık görülecek
Bugün yemek dışarıdan biraz dışarı çıkacağız kızım tutturdu arabaya binelim diye onu gezdiricez şuan Nescafemi içiyorum kocaya da Türk kahvesi 😁

Eklentiler

• IMG_20210224_125121.jpg
    IMG_20210224_125121.jpg
    203,7 KB · Görüntüleme: 23

Tünaydınnnnnn💜💜💜💜

Yatak daha toplanmadı😂

Yapılacak işler
Pazarlık görülecek
Bugün yemek dışarıdan biraz dışarı çıkacağız kızım tutturdu arabaya binelim diye onu gezdiricez şuan Nescafemi içiyorum kocaya da Türk kahvesi 😁
Afiyetler olsun😍dur bende kahve yapayım kendime😋😋😋

Ben de bir selam verecektim kizlar.
Merhabaaa 😀
* Mutfak temiz.
* Diyete uygun kahvaltı.
* Kararinda su içmek.
* Canlı, enerjik ve erken kalkmış bir ben 💃
* Sabah erken accık yürüyüş yaptım.
* Kitap okudum.
* Hadis okudum.
* Sohbet dinledim.
* Anamgili görüntülü aradım, özledim.
* Kuzunun canlı dersi var.
* Namaz kılıp Kur'an cüzümü okuyacağım.
* Sonra sohbet dinlemeye devam.
* Sonra telefon görüşmeleri.
* Bi ara da kâğıda bir seyler çiziktirecem.
Sizin icin 💖💖💖

Ben de bir selam verecektim kizlar.
Merhabaaa 😀
* Mutfak temiz.
* Diyete uygun kahvaltı.
* Kararinda su içmek.
* Canlı, enerjik ve erken kalkmış bir ben 💃
* Sabah erken accık yürüyüş yaptım.
* Kitap okudum.
* Hadis okudum.
* Sohbet dinledim.
* Anamgili görüntülü aradım, özledim.
* Kuzunun canlı dersi var.
* Namaz kılıp Kur'an cüzümü okuyacağım.
* Sonra sohbet dinlemeye devam.
* Sonra telefon görüşmeleri.
* Bi ara da kâğıda bir seyler çiziktirecem.
Sizin icin 💖💖💖
Elinize dilinize sağlık 😊çok güzel bir gün geçiriyorsunuz inşallah devamı da hep böyle olur🤗🤗🤗🤗

Tünaydınnnnnn💜💜💜💜

Yatak daha toplanmadı😂

Yapılacak işler
Pazarlık görülecek
Zayıflamak için seninde eşinle birlikte Türk kahvesi içmen lazım ,hemde şekersiz😉

Elinize dilinize sağlık 😊çok güzel bir gün geçiriyorsunuz inşallah devamı da hep böyle olur🤗🤗🤗🤗
Çöp atma bahanesiyle accık daha yürüdüm geldim. Hava 10 dereceden fazla, gölgeler rüzgârlı, güneş olan yerler çok hoş ılık ılık. Niloya geziyordur şimdi kızıyla 🙂

Çöp atma bahanesiyle accık daha yürüdüm geldim. Hava 10 dereceden fazla, gölgeler rüzgârlı, güneş olan yerler çok hoş ılık ılık. Niloya geziyordur şimdi kızıyla 🙂
Ah ah gezmem mi metro markete gittik bir güzel sakarlıkla saatlere bakarken saat kırdım şangırrr

Biz alışverişimizi yaptık sonra kırdığım saatle birlikte kasaya gittik kasadaki görevli demez mi ödemenize gerek yok ben bıyık altından gülüyorum aldıklarımızı poşete bir iştahla koyuyorum :KK70: marketten çıktığım anda oynamaya başlasam olur mu dedim eşime :KK70:

Back