- 20 Eylül 2013
- 7.493
- 16.347
- 448
- 41
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #4.301
Ooovv gecmis olsun.Ah ah gezmem mi metro markete gittik bir güzel sakarlıkla saatlere bakarken saat kırdım şangırrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooovv gecmis olsun.Ah ah gezmem mi metro markete gittik bir güzel sakarlıkla saatlere bakarken saat kırdım şangırrr
Ben züccaciye gezmeyi çok severim ve hemen hemen herşeyi elime alıp incelerim ,çok korkuyorum ya elimden düşürüp de kırarsam diyeçok şükür daha başıma böyle bir olay gelmediBiz alışverişimizi yaptık sonra kırdığım saatle birlikte kasaya gittik kasadaki görevli demez mi ödemenize gerek yok ben bıyık altından gülüyorum aldıklarımızı poşete bir iştahla koyuyorum marketten çıktığım anda oynamaya başlasam olur mu dedim eşime
Ben de severim saat fincan tabak çanak gezmeyi severim hep de korkarım kıracağım diye güzel saatler vardı nasıl oldu anlamadım çantam çarptı sanırım bir şangır sesi duyuldu heh dedim almadığım saatin parasını ödeyeceğim eşim neyse ne ya cana gelmesin dedi ama ben kendime sinir oldum sakar şey dedim durdum kendime kasada da öyle dediler ohhh be dedim oynayasım geldi oradaBen züccaciye gezmeyi çok severim ve hemen hemen herşeyi elime alıp incelerim ,çok korkuyorum ya elimden düşürüyop de kırarsam diyeçok şükür daha başıma böyle bir olay gelmedi
Ne zamandır sizinleBu benim aşkım aşkımmmm onu sokaktan aldığımda minnacık ve bitliydi şimdi pampacık yumuşacık
5 ay anca olmuştur canımNe zamandır sizinle
Yaa çok iyisiniyi ki varsın ben sanırım bir hayvan nın sorumluluğunu alamamkendime güvenmiyorum bu konuda.5 ay anca olmuştur canım
Sen de iyi ki varsın canım bizde durmuyor ama kedi annemlerde eşimin alerjisi var tüye karşı az önce geldim bi sevdim bi sevdim mıncıkladım büyük sorumluluk evcil hayvan bakımı ama sizin de tavuklarınız var eşime dedim köye yerleşelim tavuk horoz koyalım bahçeye oh misYaa çok iyisiniyi ki varsın ben sanırım bir hayvan nın sorumluluğunu alamamkendime güvenmiyorum bu konuda.
Aaa sen uyumayı seviyorsun, o horoz ve tavuklar sabahın 6 sında bir ötmeye başlıyorlar ,sonra aynen şöyle diyorsun"taş yok mu taş"Sen de iyi ki varsın canım bizde durmuyor ama kedi annemlerde eşimin alerjisi var tüye karşı az önce geldim bi sevdim bi sevdim mıncıkladım büyük sorumluluk evcil hayvan bakımı ama sizin de tavuklarınız var eşime dedim köye yerleşelim tavuk horoz koyalım bahçeye oh mis
Kız benim uyumayı sevdiğimi nerden bildin horoz tavuk sesi severim ben takılmam ne güzel onların sesiyle uyumakAaa sen uyumayı seviyorsun, o horoz ve tavuklar sabahın 6 sında bir ötmeye başlıyorlar ,sonra aynen şöyle diyorsun"taş yok mu taş"
Ben bilirimKız benim uyumayı sevdiğimi nerden bildin horoz tavuk sesi severim ben takılmam ne güzel onların sesiyle uyumak
Kediler aşk ya benim de var kızım gece sarılıp yatarız aşığım ona resmen oda bana tabiKedi sevemedim diye çatlayanlar
Geçen kızın okuluna giderken orda bi kediş gördüm, oranin kedisi, hep orda bahçede durur, cagirdim, geldi sevdim nasil rahatladim, eve mutlu döndüm
Hadi bakalım kazasız belasız gidin de gelin insallahMutlu günler
Dün pek iş yapmadım market alışverişi ve pazar alışverişi dışında akşam da dizi izledim 2 gündür kitap da okumuyorum.
Bu sabah mutfak savaş alanı gibiydi bulaşık makinası boşaltılacaktı süt tenceresi falan aman Allahım nasıl toplanacak burası derken kızım tutturdu balkona çıkalım balkona çıkalım mutfağı topladıktan sonra balkona çıktık bisiklet sürdü falan daha yatak odası toplanacak duruyor topladıktan sonra eşimi de ikna edersem Bernardoda indirim varmış oraya gitmeyi düşünüyorum bakalım çene yapıp ikna edebilecek miyim hadi bakalım kolay gele