• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Biz alışverişimizi yaptık sonra kırdığım saatle birlikte kasaya gittik kasadaki görevli demez mi ödemenize gerek yok ben bıyık altından gülüyorum aldıklarımızı poşete bir iştahla koyuyorum :KK70: marketten çıktığım anda oynamaya başlasam olur mu dedim eşime :KK70:
Ben züccaciye gezmeyi çok severim ve hemen hemen herşeyi elime alıp incelerim ,çok korkuyorum ya elimden düşürüp de kırarsam diye😱😱😱çok şükür daha başıma böyle bir olay gelmedi🤲🤲

Ben züccaciye gezmeyi çok severim ve hemen hemen herşeyi elime alıp incelerim ,çok korkuyorum ya elimden düşürüyop de kırarsam diye😱😱😱çok şükür daha başıma böyle bir olay gelmedi🤲🤲
Ben de severim saat fincan tabak çanak gezmeyi severim hep de korkarım kıracağım diye güzel saatler vardı nasıl oldu anlamadım çantam çarptı sanırım bir şangır sesi duyuldu 😂heh dedim almadığım saatin parasını ödeyeceğim eşim neyse ne ya cana gelmesin dedi ama ben kendime sinir oldum sakar şey dedim durdum kendime 😂kasada da öyle dediler ohhh be dedim oynayasım geldi orada

Pazara gittim geldim anneme uğradım kızım uyumak istedi uyutuyorum sonra pazarlıkları yerleştirmeye gidicem yorulmuşum yaa

Bu da bizim minnoş kızımla birlikte uyucaktı sözde kaçtı 😂

Eklentiler

• IMG_20210224_181626.jpg
    IMG_20210224_181626.jpg
    90,2 KB · Görüntüleme: 29
Sinan Özenin şarkısı tam kedime göre

Senin ağzını yerim ben bu zamana kadar nerelerdeydin sen kimse inkar etmesin güzel gördüm demesin seni görmeyen :KK70:

Eklentiler

• IMG_20210224_192154.jpg
    IMG_20210224_192154.jpg
    93,9 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_20210224_192138.jpg
    IMG_20210224_192138.jpg
    126,8 KB · Görüntüleme: 21
Bu benim aşkım aşkımmmm :KK200: onu sokaktan aldığımda minnacık ve bitliydi şimdi pampacık yumuşacık :KK200:

Eklentiler

• IMG_20210224_192628.jpg
    IMG_20210224_192628.jpg
    103,5 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_20210224_192553.jpg
    IMG_20210224_192553.jpg
    87,2 KB · Görüntüleme: 23
Yaa çok iyisin🤗iyi ki varsın 😇😇😇😇ben sanırım bir hayvan nın sorumluluğunu alamam😞kendime güvenmiyorum bu konuda.
Sen de iyi ki varsın canım bizde durmuyor ama kedi annemlerde 😁eşimin alerjisi var tüye karşı az önce geldim bi sevdim bi sevdim mıncıkladım büyük sorumluluk evcil hayvan bakımı 😊ama sizin de tavuklarınız var eşime dedim köye yerleşelim tavuk horoz koyalım bahçeye oh mis 😊

Sen de iyi ki varsın canım bizde durmuyor ama kedi annemlerde 😁eşimin alerjisi var tüye karşı az önce geldim bi sevdim bi sevdim mıncıkladım büyük sorumluluk evcil hayvan bakımı 😊ama sizin de tavuklarınız var eşime dedim köye yerleşelim tavuk horoz koyalım bahçeye oh mis 😊
😍😍Aaa sen uyumayı seviyorsun, o horoz ve tavuklar sabahın 6 sında bir ötmeye başlıyorlar ,sonra aynen şöyle diyorsun"taş yok mu taş"🤣🤣🤣🤣

Kedi sevemedim diye çatlayanlar 🖐🏻🙈
Geçen kızın okuluna giderken orda bi kediş gördüm, oranin kedisi, hep orda bahçede durur, cagirdim, geldi sevdim nasil rahatladim, eve mutlu döndüm 😄

Kedi sevemedim diye çatlayanlar 🖐🏻🙈
Geçen kızın okuluna giderken orda bi kediş gördüm, oranin kedisi, hep orda bahçede durur, cagirdim, geldi sevdim nasil rahatladim, eve mutlu döndüm 😄
Kediler aşk ya benim de var kızım gece sarılıp yatarız aşığım ona resmen oda bana tabi

Annemlerın orda da beslediklerim var her gittiğimde hepsini tek tek alıp öpüyorum gerçi ben köpek civciv fılanda öpüyorum sevmediğim hayvan yok hatta böcek bile seviyorum

Mutlu günler :KK200: :KK200::KK200:

Dün pek iş yapmadım market alışverişi ve pazar alışverişi dışında akşam da dizi izledim 2 gündür kitap da okumuyorum.

Bu sabah mutfak savaş alanı gibiydi bulaşık makinası boşaltılacaktı süt tenceresi falan aman Allahım nasıl toplanacak burası derken kızım tutturdu balkona çıkalım balkona çıkalım mutfağı topladıktan sonra balkona çıktık bisiklet sürdü falan daha yatak odası toplanacak duruyor :KK48:topladıktan sonra eşimi de ikna edersem Bernardoda indirim varmış oraya gitmeyi düşünüyorum bakalım çene yapıp ikna edebilecek miyim hadi bakalım kolay gele :KK70:

Mutlu günler :KK200: :KK200::KK200:

Dün pek iş yapmadım market alışverişi ve pazar alışverişi dışında akşam da dizi izledim 2 gündür kitap da okumuyorum.

Bu sabah mutfak savaş alanı gibiydi bulaşık makinası boşaltılacaktı süt tenceresi falan aman Allahım nasıl toplanacak burası derken kızım tutturdu balkona çıkalım balkona çıkalım mutfağı topladıktan sonra balkona çıktık bisiklet sürdü falan daha yatak odası toplanacak duruyor :KK48:topladıktan sonra eşimi de ikna edersem Bernardoda indirim varmış oraya gitmeyi düşünüyorum bakalım çene yapıp ikna edebilecek miyim hadi bakalım kolay gele :KK70:
Hadi bakalım kazasız belasız gidin de gelin insallah💃💃💃💃💃

Back