• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Alıyorum alıyorum😂hatta bir tanesi çift sarılı yumurtluyor 😍o tavuğu tespit etsem ayrı besleyeceğim😂😂
Ya gözümde canlandı ne kadar güzel yaa🥰🤩
Ben de her seferinde kararlıyım diyorum, ama bozuyorum n'olcek böyle Niloya? :-(
Ee bana eşlik et o zaman motive edelim birbirimizi bugün 2.günümdü😁

Ya gözümde canlandı ne kadar güzel yaa🥰🤩

Ee bana eşlik et o zaman motive edelim birbirimizi bugün 2.günümdü😁
Yapabilirsem yapalım tamam:)
Önce kocamin eve aldigi abur cuburlari yememeye söz vermem gerek, ama en cok sıkıntıyı bu konuda yaşıyorum, eski kör nefsim yok...
Spor şart, di mi? Geçen evde videodan yaptim (yeni video buldum da), belim acıdı. Tekrar bakam bi.
Çok su olayina da döneyim.
Tamamdir, yeter mi? :)
Menü yazamam, çünkü genelde oruçla, yemeyerek verecem ben 😁 iftarda da sağlıklı proteinler. Karbonhidrat bana dokanıyor, baya kesmem lazım.
Ne cok sey var gibi oldu yazınca, yoruldum 😀

Yapabilirsem yapalım tamam:)
Önce kocamin eve aldigi abur cuburlari yememeye söz vermem gerek, ama en cok sıkıntıyı bu konuda yaşıyorum, eski kör nefsim yok...
Spor şart, di mi? Geçen evde videodan yaptim (yeni video buldum da), belim acıdı. Tekrar bakam bi.
Çok su olayina da döneyim.
Tamamdir, yeter mi? :)
Menü yazamam, çünkü genelde oruçla, yemeyerek verecem ben 😁 iftarda da sağlıklı proteinler. Karbonhidrat bana dokanıyor, baya kesmem lazım.
Ne cok sey var gibi oldu yazınca, yoruldum 😀
Yok menü yazmıyorum ben bugün diyette kaçamak yaptım mı ona bakıyorum bir de spor suyu bir türlü çoğaltamadım ben

Yok menü yazmıyorum ben bugün diyette kaçamak yaptım mı ona bakıyorum bir de spor suyu bir türlü çoğaltamadım ben
su için benim bulduğum çare telefona hatırlatıcı uygulama yüklemek her yarım saatte 1 hatırlatıyor

birde küçük şişeler alıp sık kullandığım yerlere yerleştiriyorum tv karsısına yatak odama mutfağa oğlumun odasına

görünce içesi geliyor insanın

su için benim bulduğum çare telefona hatırlatıcı uygulama yüklemek her yarım saatte 1 hatırlatıyor

birde küçük şişeler alıp sık kullandığım yerlere yerleştiriyorum tv karsısına yatak odama mutfağa oğlumun odasına

Benim telefonumda var o uygulama yaz ayında aktif hale getiriyorum.Ya ben hiç susamıyorum😒günde bir bardak belki içiyorum oda mecburiyetten ,hiç içmemiş olmamak için.

Benim telefonumda var o uygulama yaz ayında aktif hale getiriyorum.Ya ben hiç susamıyorum😒günde bir bardak belki içiyorum oda mecburiyetten ,hiç içmemiş olmamak için.
Keşke alışkanlık haline getirebilsek su içmeyi

iki demlik çay içiyorum onsuz duramam misal su aklıma gelmiyor ama ancak böyle hatırlatırsam

siz de belki çay kahve çok içiyorsanız aklınıza gelmiyordur

Ben de ufak şişeye koyarak ne kadar içtiğimi ölçmeye çalışıyorum kışın çok az içiyorum yazın sorun yok da
Günde 1 bardak çok az onu 1 litreye çıkarmalısın

Ne işler yapıyorsun bugün bakalım 😁

iki demlik çay içiyorum onsuz duramam misal su aklıma gelmiyor ama ancak böyle hatırlatırsam

Çay içiyorsan su yerine geçer herhalde 😁

11 de kalktım kalktığımdan beri hiç durmadım kahvaltı hazırla sonra mutfağı topla kahveleri yap balkonda kızım bisiklet sürdü biz kahve içtik

Sonra yemeğe giriştim 5 te eşim işe gidiyor bu hafta 4 te yemeği hazırlıyorum birlikte yiyoruz. Kemik çorbası yanına etli pilav yaptım. Yanına salata yapıcam yorulmuşum.

1 makina çamaşır dürdüm 1 makina dürülecek bekliyor 1 makina da asılacak
Bulaşık makinası boşaltılmayı bekliyor

Ben de ufak şişeye koyarak ne kadar içtiğimi ölçmeye çalışıyorum kışın çok az içiyorum yazın sorun yok da

Günde 1 bardak çok az onu 1 litreye çıkarmalısın

Ne işler yapıyorsun bugün bakalım 😁

Çay içiyorsan su yerine geçer herhalde 😁
Kan yerine çay akıyor damarlarımdan:kahve:

Evet çay çok içiyorum 💃💃

Taze soğan büyütüyorum :KK70:

Eklentiler

• IMG_20210223_155124.jpg
    IMG_20210223_155124.jpg
    53,9 KB · Görüntüleme: 29
Back