- 20 Eylül 2013
- 7.493
- 16.347
- 448
- 41
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #4.221
Şey ııı "bulmuş da bunuyor" , bi tane daha vardı, hatirlayamadim.Mesela ineğimizde var arımızda var ama hiç tereyağ ve bal ikilisini yemedimbenim gibiler ne deniyor acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şey ııı "bulmuş da bunuyor" , bi tane daha vardı, hatirlayamadim.Mesela ineğimizde var arımızda var ama hiç tereyağ ve bal ikilisini yemedimbenim gibiler ne deniyor acaba
Maşallah zerre her şeyin organiği doğalı, kıymetini bil oralarınTabi kendimiz yapıyoruz, tavuk da var bizde, oda yumurta yapıyor sağolsun
Ben de her seferinde kararlıyım diyorum, ama bozuyorum n'olcek böyle Niloya? :-(Oo maşallah maşallah yesin şeker tansiyon yoksa yesin en güzeli
Yok diyeti bozamam ya bu sefer kararlıyım
İnşallah sizlere de nasip olurMaşallah zerre her şeyin organiği doğalı, kıymetini bil oraların
Biz de Ankara’nın çorağında yaşayıp gidiyoruz işte
Aklınıza gelince onu da yazınŞey ııı "bulmuş da bunuyor" , bi tane daha vardı, hatirlayamadim.
Ya gözümde canlandı ne kadar güzel yaaAlıyorum alıyorumhatta bir tanesi çift sarılı yumurtluyor o tavuğu tespit etsem ayrı besleyeceğim
Ee bana eşlik et o zaman motive edelim birbirimizi bugün 2.günümdüBen de her seferinde kararlıyım diyorum, ama bozuyorum n'olcek böyle Niloya? :-(
Olgun olduğunuz kadar akıllısınız da küçük hanım maşallahhTecrübe ile sabit diyorsunaldım mesajı
Kız saldım kotayı dedim unuttun mu Mikana demiştimSaat 1i geçti hala internet kapanmamış
Yapabilirsem yapalım tamam:)Ya gözümde canlandı ne kadar güzel yaa
Ee bana eşlik et o zaman motive edelim birbirimizi bugün 2.günümdü
Yok menü yazmıyorum ben bugün diyette kaçamak yaptım mı ona bakıyorum bir de spor suyu bir türlü çoğaltamadım benYapabilirsem yapalım tamam:)
Önce kocamin eve aldigi abur cuburlari yememeye söz vermem gerek, ama en cok sıkıntıyı bu konuda yaşıyorum, eski kör nefsim yok...
Spor şart, di mi? Geçen evde videodan yaptim (yeni video buldum da), belim acıdı. Tekrar bakam bi.
Çok su olayina da döneyim.
Tamamdir, yeter mi? :)
Menü yazamam, çünkü genelde oruçla, yemeyerek verecem ben iftarda da sağlıklı proteinler. Karbonhidrat bana dokanıyor, baya kesmem lazım.
Ne cok sey var gibi oldu yazınca, yoruldum
su için benim bulduğum çare telefona hatırlatıcı uygulama yüklemek her yarım saatte 1 hatırlatıyorYok menü yazmıyorum ben bugün diyette kaçamak yaptım mı ona bakıyorum bir de spor suyu bir türlü çoğaltamadım ben
Benim telefonumda var o uygulama yaz ayında aktif hale getiriyorum.Ya ben hiç susamıyorumgünde bir bardak belki içiyorum oda mecburiyetten ,hiç içmemiş olmamak için.su için benim bulduğum çare telefona hatırlatıcı uygulama yüklemek her yarım saatte 1 hatırlatıyor
birde küçük şişeler alıp sık kullandığım yerlere yerleştiriyorum tv karsısına yatak odama mutfağa oğlumun odasına
görünce içesi geliyor insanın
Keşke alışkanlık haline getirebilsek su içmeyiBenim telefonumda var o uygulama yaz ayında aktif hale getiriyorum.Ya ben hiç susamıyorumgünde bir bardak belki içiyorum oda mecburiyetten ,hiç içmemiş olmamak için.
Ben de ufak şişeye koyarak ne kadar içtiğimi ölçmeye çalışıyorum kışın çok az içiyorum yazın sorun yok dasu için benim bulduğum çare telefona hatırlatıcı uygulama yüklemek her yarım saatte 1 hatırlatıyor
birde küçük şişeler alıp sık kullandığım yerlere yerleştiriyorum tv karsısına yatak odama mutfağa oğlumun odasına
görünce içesi geliyor insanın
Günde 1 bardak çok az onu 1 litreye çıkarmalısınBenim telefonumda var o uygulama yaz ayında aktif hale getiriyorum.Ya ben hiç susamıyorumgünde bir bardak belki içiyorum oda mecburiyetten ,hiç içmemiş olmamak için.
Çay içiyorsan su yerine geçer herhaldeKeşke alışkanlık haline getirebilsek su içmeyi
iki demlik çay içiyorum onsuz duramam misal su aklıma gelmiyor ama ancak böyle hatırlatırsam
siz de belki çay kahve çok içiyorsanız aklınıza gelmiyordur
Kan yerine çay akıyor damarlarımdanBen de ufak şişeye koyarak ne kadar içtiğimi ölçmeye çalışıyorum kışın çok az içiyorum yazın sorun yok da
Günde 1 bardak çok az onu 1 litreye çıkarmalısın
Ne işler yapıyorsun bugün bakalım
Çay içiyorsan su yerine geçer herhalde
Evet çay çok içiyorumKeşke alışkanlık haline getirebilsek su içmeyi
iki demlik çay içiyorum onsuz duramam misal su aklıma gelmiyor ama ancak böyle hatırlatırsam
siz de belki çay kahve çok içiyorsanız aklınıza gelmiyordur