🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Günde 1 bardak çok az onu 1 litreye çıkarmalısın

Ne işler yapıyorsun bugün bakalım
Bugün çok birşey yapmadım sadece evi süpürdüm ,birde babam tutturdu mangal da mangal diyeonlar kebaplarını yerken bende çay yaptımşimdi de namazımı kılıp ,dürülecek çamaşırları halledeceğim. Birde bir iş görüşmesi yaptım telefon üzerinden,bir tekstil fabrikasında eşofman dikecekmişimanan da mı dikişçiydi be Zerreeğer çalışmak istersem bir hafta boyunca gidip işi öğrenecekmişim sonra da istersem çalışacakmışım. Öyle yani

Afiyet olsun.

ne düşünüyorsunuz gidecek misiniz bence gecici bi süre deneyebilirsiniz ama hem kpss hem iş zor yorucu olur derseniz düşünmeyin

Mangal benım oğlumunda en sevdiği şikayet ediyor ot çöp yemekten bıkmş öyle diyor yazın hergün babamla mangal yaktılar

geçen diyor ki düşündüm kebapçı olacam

Bence KPSS ye çalış bi muhasebecilik okumuşsun dkişte ne işin var

Bitki çayı bile olsa suyun yerine geçmiyormuş

Ben diyete girdiğim zamanlar,kesinlikle pilav yemiyorum. Akşam saat 19:00 dan sonra da hiçbir şey yemiyorum. Gözle görülür derece de bir etkisi oluyor

Kendime çok benzettim de acaba Yay burcu olabilir misin ki dedim
Hayatım bunun burçla alakası yok akilliyiz biz ama gerçekten boş durulacak zaman değil ,maalesef ülkemiz ekonomik açıdan gelişemeyen bir ülke. Bende kendimi düşünüyorum ne kazanırsam o kâr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…