- 20 Ekim 2020
- 10.618
- 35.321
- 548
- 25
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #4.241
Bugün çok birşey yapmadım sadece evi süpürdüm ,birde babam tutturdu mangal da mangal diyeGünde 1 bardak çok az onu 1 litreye çıkarmalısın
Ne işler yapıyorsun bugün bakalım
Afiyet olsun.Bugün çok birşey yapmadım sadece evi süpürdüm ,birde babam tutturdu mangal da mangal diyeonlar kebaplarını yerken bende çay yaptım şimdi de namazımı kılıp ,dürülecek çamaşırları halledeceğim. Birde bir iş görüşmesi yaptım telefon üzerinden,bir tekstil fabrikasında eşofman dikecekmişim anan da mı dikişçiydi be Zerre eğer çalışmak istersem bir hafta boyunca gidip işi öğrenecekmişim sonra da istersem çalışacakmışım. Öyle yani
Bence KPSS ye çalış bi muhasebecilik okumuşsun dkişte ne işin varBugün çok birşey yapmadım sadece evi süpürdüm ,birde babam tutturdu mangal da mangal diyeonlar kebaplarını yerken bende çay yaptım şimdi de namazımı kılıp ,dürülecek çamaşırları halledeceğim. Birde bir iş görüşmesi yaptım telefon üzerinden,bir tekstil fabrikasında eşofman dikecekmişim anan da mı dikişçiydi be Zerre eğer çalışmak istersem bir hafta boyunca gidip işi öğrenecekmişim sonra da istersem çalışacakmışım. Öyle yani
Vakit nakittirBence KPSS ye çalış bi muhasebecilik okumuşsun dkişte ne işin var
Sen bu burcusun ZerrecimVakit nakittirhem ben şimdi başlarsam çalışmaya unutur giderim tüm bildiklerimi
Bitki çayı bile olsa suyun yerine geçmiyormuşBen de ufak şişeye koyarak ne kadar içtiğimi ölçmeye çalışıyorum kışın çok az içiyorum yazın sorun yok da
Günde 1 bardak çok az onu 1 litreye çıkarmalısın
Ne işler yapıyorsun bugün bakalım
Çay içiyorsan su yerine geçer herhalde
Öyle mi gerçekten şunu da farkettim eğer su içmeyince diyet bile yapsan kilo iyi verilmiyorBitki çayı bile olsa suyun yerine geçmiyormuş
Sindirimi kolaylaştırdığı için su şart diyette, diyet değil ama ben de daha dengeli beslenmek istiyorum her şeyden yiyim ama az az yiyimÖyle mi gerçekten şunu da farkettim eğer su içmeyince diyet bile yapsan kilo iyi verilmiyor
Ben sağlıklı beslenme konusunda biraz zor abur cubur tüketmesem bile pasta tatlı bunlar çok var hayatımdaSindirimi kolaylaştırdığı için su şart diyette, diyet değil ama ben de daha dengeli beslenmek istiyorum her şeyden yiyim ama az az yiyim
Ben de yiyorum ya az önceBen sağlıklı beslenme konusunda biraz zor abur cubur tüketmesem bile pasta tatlı bunlar çok var hayatımda
Akrep burcuyum ben nilocumSen bu burcusun Zerrecim
Kilo alan kişi olarak yalnız değilsinBen de yiyorum ya az öncecan09e nin kremşantili kurabiyesinden yaptım kilo almışım ben de.. spor neydi unuttum nasıl olcak bilmiyorum
Kendime çok benzettim de acaba Yay burcu olabilir misin ki dedimAkrep burcuyum ben nilocum
Pilav bugün vardı yemekte 2 yemek kaşığı kadar yedim ama yemeği erken yedim yatana kadar erir herhaldeBen diyete girdiğim zamanlar,kesinlikle pilav yemiyorum. Akşam saat 19:00 dan sonra da hiçbir şey yemiyorum. Gözle görülür derece de bir etkisi oluyor Eki Görüntüle 2789023
Ben kilo aldımKilo alan kişi olarak yalnız değilsinpandemide herkes aldı diye duyuyorum
Ama vermişsin bak maşallah ayy darısı bana bu sefer kararlıyımBen kilo aldım55 den 63 e ama şimdi 57 kiloyum
Pandeminin başında 3-4 kilo vermiştim şimdi geri alıyorumKilo alan kişi olarak yalnız değilsinpandemide herkes aldı diye duyuyorum
Hayatım bunun burçla alakası yok akilliyiz bizKendime çok benzettim de acaba Yay burcu olabilir misin ki dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?