- 20 Eylül 2013
- 7.493
- 16.347
- 448
- 41
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #4.281
İyi geceler canımDizi sonlarina bakamiyom genelde, 00.00'da yatmayayim, erken yatayim diye, ortadakiler neyse de sondaki 20 dk. reklama dayanamayom
Allahım nasıl güzel bir mesaj için kıpır kıpır oldu kızzGüünnnaaayyydddııınnnbugün çok enerjik ve pozitif hissediyorum kendimi dilerim sizlerde öylesinizdir evi toplama ve bulaşık işini hallettim ,şimdi de evi süpüreceğim ve işim bitmiş olacak
Afiyetler olsunAllahım nasıl güzel bir mesaj için kıpır kıpır oldu kızz
Tünaydınnnnnn
Mutfağı topladım ocağı tezgahı sildim
Yatak daha toplanmadı
Yapılacak işler
Pazarlık görülecek
Bugün yemek dışarıdan biraz dışarı çıkacağız kızım tutturdu arabaya binelim diye onu gezdiricez şuan Nescafemi içiyorum kocaya da Türk kahvesi
Sağol canım ya ne kadar çok seni kendime benzetiyorum ben yaAfiyetler olsundur bende kahve yapayım kendime
Amin amin eksik olmaSağol canım ya ne kadar çok seni kendime benzetiyorum ben yabenim 20li yaşlarım gibisin neşe dolu hep daim olsun inşallah böyle canım
Elinize dilinize sağlıkBen de bir selam verecektim kizlar.
Merhabaaa
* Mutfak temiz.
* Diyete uygun kahvaltı.
* Kararinda su içmek.
* Canlı, enerjik ve erken kalkmış bir ben
* Sabah erken accık yürüyüş yaptım.
* Kitap okudum.
* Hadis okudum.
* Sohbet dinledim.
* Anamgili görüntülü aradım, özledim.
* Kuzunun canlı dersi var.
* Namaz kılıp Kur'an cüzümü okuyacağım.
* Sonra sohbet dinlemeye devam.
* Sonra telefon görüşmeleri.
* Bi ara da kâğıda bir seyler çiziktirecem.
Sizin icin
Zayıflamak için seninde eşinle birlikte Türk kahvesi içmen lazım ,hemde şekersizAllahım nasıl güzel bir mesaj için kıpır kıpır oldu kızz
Tünaydınnnnnn
Mutfağı topladım ocağı tezgahı sildim
Yatak daha toplanmadı
Yapılacak işler
Pazarlık görülecek
Bugün yemek dışarıdan biraz dışarı çıkacağız kızım tutturdu arabaya binelim diye onu gezdiricez şuan Nescafemi içiyorum kocaya da Türk kahvesi
Çöp atma bahanesiyle accık daha yürüdüm geldim. Hava 10 dereceden fazla, gölgeler rüzgârlı, güneş olan yerler çok hoş ılık ılık. Niloya geziyordur şimdi kızıylaElinize dilinize sağlıkçok güzel bir gün geçiriyorsunuz inşallah devamı da hep böyle olur
Ben NescafeciZayıflamak için seninde eşinle birlikte Türk kahvesi içmen lazım ,hemde şekersiz
Ah ah gezmem mi metro markete gittik bir güzel sakarlıkla saatlere bakarken saat kırdım şangırrrÇöp atma bahanesiyle accık daha yürüdüm geldim. Hava 10 dereceden fazla, gölgeler rüzgârlı, güneş olan yerler çok hoş ılık ılık. Niloya geziyordur şimdi kızıyla
Reyonu devirmedin inşallah bir tane kirmissindirAh ah gezmem mi metro markete gittik bir güzel sakarlıkla saatlere bakarken saat kırdım şangırrr
Umarım ucuz bir saat kırmışsındırAh ah gezmem mi metro markete gittik bir güzel sakarlıkla saatlere bakarken saat kırdım şangırrr
Elinize sağlıkSelamlar
Ben de bugün camları sildim ve salonu süpürdüm. Şimdi de yemek yapıyorum, çorba karıştırırken buraya yazayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?