• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Hayatım bunun burçla alakası yok akilliyiz biz😂😂 ama gerçekten boş durulacak zaman değil ,maalesef ülkemiz ekonomik açıdan gelişemeyen bir ülke. Bende kendimi düşünüyorum ne kazanırsam o kâr😉😉😉
Kız ondan değil muhabbet olarak diyorum sen de 😂çenecisin ben gibi 😂

Haaa tamam o zaman😂😂he akrep burcuyum yükselenim de yengeç😂😂oldu mu kızzz😉😉
Yükselenden hiç anlamam inan ki ama Yay burcu özelliklerini taşıyorum seni de kendime çok benzettim 😂yaşından kaynaklı da olabilir fıkır fıkır 😁ayy kıymetini bil o günlerinin evlilik bekarlığa benzemiyor 😁

Yükselenden hiç anlamam inan ki ama Yay burcu özelliklerini taşıyorum seni de kendime çok benzettim 😂yaşından kaynaklı da olabilir fıkır fıkır 😁ayy kıymetini bil o günlerinin evlilik bekarlığa benzemiyor 😁
Yükselen annenin seni doğurduğu saat ile anlaşılıyor😂ama gerek yok😎ay bilmez miyim kıymetini evde, iğne oyası yapıyorum birde örgü yapmayı öğreneceğim tam yaşımın kızıyım💃💃

Yükselen annenin seni doğurduğu saat ile anlaşılıyor😂ama gerek yok😎ay bilmez miyim kıymetini evde, iğne oyası yapıyorum birde örgü yapmayı öğreneceğim tam yaşımın kızıyım💃💃
İğne oyası mı yapıyorsun aman Allahım at bakayım foto ananem yapardı sonra teyzem öğrendi o yapıyor çok beğeniyorum bi pembe yazmam var ananem yapmıştı çok severim onu büyük büyük iğne oyaları bir de havlu kenarı yapmıştı o da ayrı mükemmel

İğne oyası mı yapıyorsun aman Allahım at bakayım foto ananem yapardı sonra teyzem öğrendi o yapıyor çok beğeniyorum bi pembe yazmam var ananem yapmıştı çok severim onu büyük büyük iğne oyaları bir de havlu kenarı yapmıştı o da ayrı mükemmel
Şuan yapmıyorum iplerim yok😞

Günde az da olsa kitap okumak hedefe hergün ulaşmasak da 1 yaprak bile okusak bu çok önemli

Eklentiler

• IMG_20210223_224921.jpg
    IMG_20210223_224921.jpg
    101,7 KB · Görüntüleme: 29
Back