• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Günde 1 bardak çok az onu 1 litreye çıkarmalısın

Ne işler yapıyorsun bugün bakalım 😁
Bugün çok birşey yapmadım sadece evi süpürdüm ,birde babam tutturdu mangal da mangal diye😒onlar kebaplarını yerken bende çay yaptım😍şimdi de namazımı kılıp ,dürülecek çamaşırları halledeceğim. Birde bir iş görüşmesi yaptım telefon üzerinden,bir tekstil fabrikasında eşofman dikecekmişim😂😂anan da mı dikişçiydi be Zerre😎😎😎eğer çalışmak istersem bir hafta boyunca gidip işi öğrenecekmişim sonra da istersem çalışacakmışım. Öyle yani😊😊😊😊

Bugün çok birşey yapmadım sadece evi süpürdüm ,birde babam tutturdu mangal da mangal diye😒onlar kebaplarını yerken bende çay yaptım😍şimdi de namazımı kılıp ,dürülecek çamaşırları halledeceğim. Birde bir iş görüşmesi yaptım telefon üzerinden,bir tekstil fabrikasında eşofman dikecekmişim😂😂anan da mı dikişçiydi be Zerre😎😎😎eğer çalışmak istersem bir hafta boyunca gidip işi öğrenecekmişim sonra da istersem çalışacakmışım. Öyle yani😊😊😊😊
Afiyet olsun.

ne düşünüyorsunuz gidecek misiniz bence gecici bi süre deneyebilirsiniz ama hem kpss hem iş zor yorucu olur derseniz düşünmeyin

Mangal benım oğlumunda en sevdiği şikayet ediyor ot çöp yemekten bıkmş öyle diyor yazın hergün babamla mangal yaktılar:işsiz:

geçen diyor ki düşündüm kebapçı olacam:110:

Bence KPSS ye çalış bi muhasebecilik okumuşsun dkişte ne işin var 😁

Ben de ufak şişeye koyarak ne kadar içtiğimi ölçmeye çalışıyorum kışın çok az içiyorum yazın sorun yok da

Günde 1 bardak çok az onu 1 litreye çıkarmalısın

Ne işler yapıyorsun bugün bakalım 😁

Çay içiyorsan su yerine geçer herhalde 😁
Bitki çayı bile olsa suyun yerine geçmiyormuş

Ben diyete girdiğim zamanlar,kesinlikle pilav yemiyorum. Akşam saat 19:00 dan sonra da hiçbir şey yemiyorum. Gözle görülür derece de bir etkisi oluyor
1614100816636.png

Kendime çok benzettim de acaba Yay burcu olabilir misin ki dedim 😁
Hayatım bunun burçla alakası yok akilliyiz biz😂😂 ama gerçekten boş durulacak zaman değil ,maalesef ülkemiz ekonomik açıdan gelişemeyen bir ülke. Bende kendimi düşünüyorum ne kazanırsam o kâr😉😉😉

Back