• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
can09e can09e cim burada 50li 60lı yaşlarda hissediyorum diyecektim yanlış olmuş o canım 40lı yaşlar diye 😁
Hah şöyle yaşlanmış olsamm bebem olabilir miydi acabaa😁
Gören 41 demez 41 kere maşallahh banaaa🤪

Ben 15 mayıs kızım 12 mayıs
Partiye ben de katılabilirim🙃
Bayılırım zeytinyağına. Ama çok has olanını kaldırmıyor midem ağır geliyor. Alışmışız kötü şeylere:)
Zerre ye özendim valla maşallahh.
Kızlar hepiniz genceciksiniz harikasınız. Aynen 40lı yaşlarda da 30lu yaşlar aranıyor.
Niloya sana da bravo bu yaşında her şeyi beceriyorsun zeytinine kadar kendin hallediyorsun tu sana 😎

Bayılırım zeytinyağına. Ama çok has olanını kaldırmıyor midem ağır geliyor. Alışmışız kötü şeylere:)
Kızlar hepiniz genceciksiniz harikasınız. Aynen 40lı yaşlarda da 30lu yaşlar aranıyor.
Niloya sana da bravo bu yaşında her şeyi beceriyorsun zeytinine kadar kendin hallediyorsun tu sana 😎
Zerre de anlayacak bu nimetlerin kıymetini inşallah birgun🤲😂Sizin güzel hatrınız için kahvaltıda bal+tereyağı yiyeceğim 😎😎😎

Zeytinyağı benimde burnuma dokunuyor 😂kokusunu almasam bende yerim ama çok şükür sağlıklı bir burnum var 🤲

Sağol canım yapmaya çalışıyoruz işte bişeyler

Bazen ruhumu 50 li 60 lı yaşlarda gibi hissediyorum orada yaş yanlış olmuş 40 ne be öpüp başımıza koyalım 😁merdiveni dayamışım zaten 😂41.5 kere maşallah sana 🥰

Boğa burcu kaynıyor buralar amaninnn😂

Asıl kokusu kızzz ben o kokuyu illa alıcam o koku yoksa zeytinyağı demem 😂
😒😒😒Ben Kasım ayında kaptim bu virüsü 😱tabi o zamanlarda zeytin hasat zamanı ya biz bilemedik virüse yakalandığımızı😂habire zeytin topluyoruz. Sonra bizim tat koku alma bitti gitti😞25 gün boyunca ne tat ne
koku ot gibi yaşadık ,fırsat bu fırsat nasıl olsa yedigimden birşey anlamıyorum sirkeli su içtim kaşık kaşık zeytinyağı içtim hem organik hem sağlıklı 😂😂

😒😒😒Ben Kasım ayında kaptim bu virüsü 😱tabi o zamanlarda zeytin hasat zamanı ya biz bilemedik virüse yakalandığımızı😂habire zeytin topluyoruz. Sonra bizim tat koku alma bitti gitti😞25 gün boyunca ne tat ne
koku ot gibi yaşadık ,fırsat bu fırsat nasıl olsa yedigimden birşey anlamıyorum sirkeli su içtim kaşık kaşık zeytinyağı içtim hem organik hem sağlıklı 😂😂
Ailecek mi korona oldunuz canım çok geçmiş olsun o ara çok yaygındı her yerde virüs teyzem doktora gidip zeytinlerin başına gidecekti sözde nasip olmadı zeytinleri kirazları erikleri incirleri hepsi öksüz kaldı 😔

Tabi kendimiz yapıyoruz, tavuk da var bizde, oda yumurta yapıyor sağolsun 😊😊😊
Aman Allahım tam hayal ettiğim yaşam tarzı oh beee tavuk yumurtlayınca benim yerime de al yumurtayı sıcak sıcak 😂şu şehirden nefret etmeye başladım artık eşim emekli olsun hayalimiz aslında şimdi de yapsak olur ama işte iş güç

Ailecek mi korona oldunuz canım çok geçmiş olsun o ara çok yaygındı her yerde virüs teyzem doktora gidip zeytinlerin başına gidecekti sözde nasip olmadı zeytinleri kirazları erikleri incirleri hepsi öksüz kaldı 😔
Çok teşekkür ederim 😊erkek kardeşim ve babam olmadı çok şükür . Allah rahmet eyleye mekanı cennet olsun inşallah 😞

Aman Allahım tam hayal ettiğim yaşam tarzı oh beee tavuk yumurtlayınca benim yerime de al yumurtayı sıcak sıcak 😂şu şehirden nefret etmeye başladım artık eşim emekli olsun hayalimiz aslında şimdi de yapsak olur ama işte iş güç
Alıyorum alıyorum😂hatta bir tanesi çift sarılı yumurtluyor 😍o tavuğu tespit etsem ayrı besleyeceğim😂😂

Back