- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #3.041
Sağol canım keyifli izlemelerAllah saglik versin. İşlerinde kolaylik versin.
Benim de ayni dizi
Ellerine sağlık keyifli izlemelerBende bugün biseyler yaptım çamaşır yıkadım balık yaptık akşam yemeğine doktorluk işlerimi hallettim.simdide çay Faslı var kizlar benimde dizim sadakatsiz
Bakarım canım kitaba sağol Şok biraz bize uzakta var 15 dk yürümem gerekiyor hava da baya soğukSlmlar bugün hiç ev işi yapmadım. Öğlene kadar 6 dersim vardı. Öğleden sonra okul günümdü. Dönüşte markete uğradım. Niloya şoka bizimkilere uygun boyamalı yapıştırmalı bir etkinlik kitabı gelmiş bi bak istersen. Oğlumla onu yaptık biraz. Yarın ciddi bir temizliğe girişmem lazım ama çok soğuk
Oo senin bugün süper geçmiş gün tabağında neler vardı bakalımBiz de kahvaltı yaptık akşam yemeği olarak
Çamaşırları dürdüm
Ütü var hala alamadım elime. Gündüz teyzem uğradı. Öğleden sonra kv ve görümcem geldi gün tabağı yaptık
Mutfak topla falan bu saat ettik.
Ben hamur işinden oldukça kaçıyorum depresyonu tetikliyor abur cubur yerine kuruyemiş kuru meyvelerden tüketiyorum.Annem yanımda o yapayım diyor ben hayır diyorum.Vucuda hiçbir faydası yok karbonhidratinBi kaç gün kek kurabiye ile uğraşmak istemediğin için marketten stok yaptım
Ben de bikaç bölüm kaçırmışım o Karadenizli konuşan adam nereden geldi bi cacık anlamadımBende aslında tv8 izliyordum 2 3 bölümdür kanal d bakıyoruz.
Şimdi tv 8 özete bakıyordum da. Barışla niye küstüler bunlar, en son barış demişti yine sizli bizli olmuşlar
Ellerine sağlık keyifli izlemeler
Bizde de balık vardı bu akşam şimdi çay saati
Bakarım canım kitaba sağol Şok biraz bize uzakta var 15 dk yürümem gerekiyor hava da baya soğuk
Oo senin bugün süper geçmiş gün tabağında neler vardı bakalım
Dayı diyor. Barışın erkek kardeşi de mi zeynebi seviyor ya.Ben de bikaç bölüm kaçırmışım o Karadenizli konuşan adam nereden geldi bi cacık anlamadım
Sigara böreği buzlukta var istemem ı ıh turşu da var kısır da kaç gündür aklımda yapıcam diye
Sayıyım mı bak :)
Pizza kısır sigara böreği turşu ekler
Evet Zeynebi seviyor ama o diğer kızla iyi anlaşıyor adını unuttum onla olcak galibaDayı diyor. Barışın erkek kardeşi de mi zeynebi seviyor ya.
Ay yarın benim de çamaşır dürme işi var inşallah
EmineeeEvet Zeynebi seviyor ama o diğer kızla iyi anlaşıyor adını unuttum onla olcak galiba
Evet EmineeeEmineee
Tatlısız olmuyor yaaa. Vücudun elbette karbonhidrata da ihtiyacı varSigara böreği buzlukta var istemem ı ıh turşu da var kısır da kaç gündür aklımda yapıcam diyeama ekler nem nem nem tulumba vardı bizde de bitti eşim tatlı yok mu bu akşam diyor
Öyle aslında da işte çocuklara yapınca ben de yiyorum maalesefBen hamur işinden oldukça kaçıyorum depresyonu tetikliyor abur cubur yerine kuruyemiş kuru meyvelerden tüketiyorum.Annem yanımda o yapayım diyor ben hayır diyorum.Vucuda hiçbir faydası yok karbonhidratin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?