• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Şuan burada lapa lapa kar yağıyor ben bisküvi arası lokum yaptım 🤩çünkü çok açım 😬bir iki taneden diyet bozulmaz
1000046572.jpg

İngilizce kursundan çıktım hava buz gibi ara ara kar yağıyor Uludağ'a bol bol bize emaresi biraz bize yolla yahu 😬
1000046622.jpg

Çamaşır makinesine attığım çoraplar bez poşetten firar etmişler şükürler olsun zayiat yok 😬hepsini çiftleştirdim 😬bir daha poşeti daha iyi bağlayacağım yazık 10 15 çift çorabın teki gitti çöpe attım yeni yeni çoraplar😒

Az önce bir tipi bastırdı 6'da yola çıkacağız ana caddeye kadar bi 6 km var o yolu umarım kolayca aşarız. Ev tam güzelce ısındı biz şimdi betonarme yapıların arasına gideceğiz püfff burayı bırakıp gidesi gelmiyor insanın buradakiler de bıkmış marketçi kız diyor çok soğuk 😄sular soğuk hepsinin bir çaresi var yahu devir değişti.

Geldiğimiz yoldan gidemedik risk almadık kasabaya giden yoldan ana caddeye çıkacağız 30 km hızla yavaş yavaş ilerliyoruz bi 4 çekerimiz yok ki 🤪
1000047232.jpg

Cumartesi günü toptan mağazaya gittim çamaşır makinesi kocamın yeni aldığı çorapların yarısını yutunca paketle çorap aldım 6lı paket atlet aldım 4 lü seri kalın 3 iplik kapşonlu sweat aldım ikimiz de giyeriz inşallah hatta giydik hemen 🤭kendime bi tane triko kazak aldım siyah tayt aldım kendime içi polarlı 12 li siyah opak çorap da aldım toplam 1900 küsür ödedim

Eklentiler

• 1000046963.jpg
    1000046963.jpg
    109,3 KB · Görüntüleme: 18
  • 1000046953.jpg
    1000046953.jpg
    126,3 KB · Görüntüleme: 21
Annemi dişçiye getirdim 15 dk dır arabada bekliyorum keşke kitap alsaydım yanıma😬 anacum ne çekti şu takma dişlerden keşke zamanında implant yaptırsaydık

Orkidemin açtığını farkedince mutfakta cırtlak bir sesle "aaağyhh orkidem açmış" diye çığlık attım 😄 karamsar olduğum bir günde beni çok mutlu etti 🌸

Bir tanıdık influenzadan ölünce benim anksiyetegiller depreşti😒
1000047808.jpg

Back