- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #3.021
Ben de bu akşam seni etiketleyecektim bulaşık makinasını boşalttım dedim nerelerde bu kızİyi akşamlar herkese, açılın topiğin en tembeli geldiBirkaç gündür canım bir şey yapmak istemiyordu söylemiştim zaten, bir de internette çok vakit geçiriyorum ve azaltmaya çalışıyorum bunu da başardım sanırım. Ama bugün biraz hareket etmeye başladım, çamaşır yıkadım, ortalığı topladım, birkaç parça ütü yaptım. Ve topiğin kurallarına uyarak her akşam yatmadan kitap da okumaya başlıyorum. Buralarda hava çok soğuk
Oh mis uzan kanepede değmez canım hiç kafaya takmayaEvet gorumce, tam adını anmak istemedim deinş.canım ya. Allah kolaylık versin bana ve sıkıntıdakilere bu konuda.
Yemek faslı gecti, kanepede uzandım.
Bende de korona korkusu var canım napalım işte böyle idare edicezNe güzel işler çıkarıyorsunuz güçlü kadınlar ben yatıyorum sürekli nabzim artacak diye Niloya korkuyorum
Bende topiğin kurallarına uyarak çayın yanına tatlı yaptım diyeceksin sandım devamındaİyi akşamlar herkese, açılın topiğin en tembeli geldiBirkaç gündür canım bir şey yapmak istemiyordu söylemiştim zaten, bir de internette çok vakit geçiriyorum ve azaltmaya çalışıyorum bunu da başardım sanırım. Ama bugün biraz hareket etmeye başladım, çamaşır yıkadım, ortalığı topladım, birkaç parça ütü yaptım. Ve topiğin kurallarına uyarak her akşam yatmadan kitap da okumaya başlıyorum. Buralarda hava çok soğuk
Aynen öyle her şeyin başı sağlık canım.Bu akşam biraz hüzünlü ağlamaklıyım kendi aramızda teyzemin kırkını okuduk. Bu akşam günlük sporumu yapamıcam bugünki yaptıklarımı da yazmak da canım istemedi yatmadan evvel kitap okurum inşallah biraz sağlıklı olalım sevdiklerimiz yanımızda olsun da varsın rutinleri bazen aksatalım
İnsanın her günü aynı olmuyor ve de zaten bugün hüzünlü bir günmüş, içinden geldiği gibi yap. Allah rahmet eylesin tekrarBu akşam biraz hüzünlü ağlamaklıyım kendi aramızda teyzemin kırkını okuduk. Bu akşam günlük sporumu yapamıcam bugünki yaptıklarımı da yazmak da canım istemedi yatmadan evvel kitap okurum inşallah biraz sağlıklı olalım sevdiklerimiz yanımızda olsun da varsın rutinleri bazen aksatalım
Ay çok güldümBende topiğin kurallarına uyarak çayın yanına tatlı yaptım diyeceksin sandım devamında
İyi iyi olmana sevindim. Evet buz gibi yahuu kı.ım donuyor balkonda zıkkımlanırken.
Allah sonsuz merhametiyle muamele etsin teyzene.Bu akşam biraz hüzünlü ağlamaklıyım kendi aramızda teyzemin kırkını okuduk. Bu akşam günlük sporumu yapamıcam bugünki yaptıklarımı da yazmak da canım istemedi yatmadan evvel kitap okurum inşallah biraz sağlıklı olalım sevdiklerimiz yanımızda olsun da varsın rutinleri bazen aksatalım
Hareket etmek (her zaman değil tabi, bazen) nabzım artacak, kalbim ağzımdan çıkacak gibi çarpacak, başım dönecek korkusuna iyi geliyor. Bazen de hiç bir işe yaramıyor, kendimden biliyorum. Gene de kendinizi iyi hissettiğiniz bir zamanda üzerine giderek kendinizi bir şeyler yapmaya verirseniz bir bakmışsınız geçiyor o his. Allah sağlık versin..Ne güzel işler çıkarıyorsunuz güçlü kadınlar ben yatıyorum sürekli nabzim artacak diye Niloya korkuyorum
Haklısın cnm yarın inşallah yaparım biseylerHareket etmek (her zaman değil tabi, bazen) nabzım artacak, kalbim ağzımdan çıkacak gibi çarpacak, başım dönecek korkusuna iyi geliyor. Bazen de hiç bir işe yaramıyor, kendimden biliyorum. Gene de kendinizi iyi hissettiğiniz bir zamanda üzerine giderek kendinizi bir şeyler yapmaya verirseniz bir bakmışsınız geçiyor o his. Allah sağlık versin..
Sen neler yapıyorsun güldürdün beni sağolBende topiğin kurallarına uyarak çayın yanına tatlı yaptım diyeceksin sandım devamında
İyi iyi olmana sevindim. Evet buz gibi yahuu kı.ım donuyor balkonda zıkkımlanırken.
Amin canım çok sağolAynen öyle her şeyin başı sağlık canım.
Allah kabul etsin. Ağzınıza yüreğinize sağlık. Tüm kaybettiklerimizin ruhuna inşallah.
Amin canım topik kurabiyesiz gidiyor bu araİnsanın her günü aynı olmuyor ve de zaten bugün hüzünlü bir günmüş, içinden geldiği gibi yap. Allah rahmet eylesin tekrar
Ay çok güldümDoğru diyorsun bi kurabiye patlatmam lazımdı en azından
Amin canım çok sağolAllah sonsuz merhametiyle muamele etsin teyzene.
Hiiç napayım ya. Aslında kızım uyudu ben yatamadım alıştım geç yatmasına bi değişik geldiSen neler yapıyorsun güldürdün beni sağolAnkara fena soğuk diyorlar ama burası da çok fena totomuz donuyor
Amin canım çok sağol
Amin canım topik kurabiyesiz gidiyor bu ara
Amin canım çok sağol
Ha ha benim de aynıydı bugün çamaşır bulaşık yemek he bir de süpürgeHiiç napayım ya. Aslında kızım uyudu ben yatamadım alıştım geç yatmasına bi değişik geldi
Çamaşır bulaşık yemek üçgeni arasındaydım yine.
Yarın umarım daha verimli geçsin.
Bak mutfağımı topladim da geldim azicik uzanmayaBirçok kaçak var burada birçok
Nerede bu millet nerede bu devlet
Bugün iş yapmayanlara, yapıp da yazmayanlara sıra sopası
Sündüklük Kupası
Hadi bakalım yatanlar, yattığı yerden kalkmayanlar, okuyup da yazmayanlar, soğukta donanlar, kombiyi açmaya korkanlar
Ellerine sağlık canım ben ne yaptım odayı süpürdüm dipköşe sildim salonu ve mutfağı da sildim pazara gidip geldim baya insan vardı çift maske taktım umarım korona olmam şimdi de yemeğe geçicem hergün az da olsa okumak iyiBak mutfağımı topladim da geldim azicik uzanmayaaz ütü de yapicam bugün söz bi de accık bi seyler okusam diyorum da kitaplığa bi bakayim.
Corba ve pilav yapmam gerek, bunlar kolay çok şükür.
Akşam da dizi var, çarşamba bugün.
Mesajın süper olmus, tekrar tekrar okuyasim var
Sen ne işler gordün, anlat bakem.
Allah saglik versin. İşlerinde kolaylik versin.Ellerine sağlık canım ben ne yaptım odayı süpürdüm dipköşe sildim salonu ve mutfağı da sildim pazara gidip geldim baya insan vardı çift maske taktım umarım korona olmam şimdi de yemeğe geçicem hergün az da olsa okumak iyi
Hangi dizi bizim de doğduğun ev kaderindir var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?