- 23 Ocak 2016
- 33.127
- 49.570
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #3.061
Tabii senin tuzun kuruTatlısız olmuyor yaaa. Vücudun elbette karbonhidrata da ihtiyacı var
Biz daha kilo alırız gülümÖyle aslında da işte çocuklara yapınca ben de yiyorum maalesefkuruyemiş kuru meyve sen yiyorum ama kesmiyor
Ekler hariç hepsi ev yapımı canım. Bir gün beraber olur inşallah:))Ben de bugün evi silip süpürdüm sonra da akşam yemeği yaptım, şimdi de çay içiyorumsadakatsizi izliyordum ama sıkıldım. Dün kızım genç uyudu, ben de yatınca ancak 2-3 sayfa kitap okuyabildim, o yüzden dün okudum sayılmaz, bugün daha çok okurum herhalde can09e ne güzel gün tabağıymış o
Ellerine sağlık canım senin de olsun 2 3 sayfa da olsa okumuşsunBen de bugün evi silip süpürdüm sonra da akşam yemeği yaptım, şimdi de çay içiyorumsadakatsizi izliyordum ama sıkıldım. Dün kızım genç uyudu, ben de yatınca ancak 2-3 sayfa kitap okuyabildim, o yüzden dün okudum sayılmaz, bugün daha çok okurum herhalde can09e ne güzel gün tabağıymış o
Ellerine sağlık ütü bittiyse bütün işler bitmiş gibi geliyor insanaSöz verdigim azcık ütümü de yapmistim ama kitaba dokunamadim, vakit kalmadi, tv karsisindayimNiloyatospikk
Evden çalışıyor dedin evde de mi giyiyor resmi kıyafetResmi bizimki mecbur
Yok ya bir gün gidiyor bir gün gitmiyor. Bir hafta pazartesi çarşamba cuma evde bir hafta salı perşembe.Evden çalışıyor dedin evde de mi giyiyor resmi kıyafet
Yok gülüm devreler yandıYok ya bir gün gidiyor bir gün gitmiyor. Bir hafta pazartesi çarşamba cuma evde bir hafta salı perşembe.
Peki bu adam pazartesi evdeydiyse yarın nerde bil bakalım:)))
Yarın işteYok ya bir gün gidiyor bir gün gitmiyor. Bir hafta pazartesi çarşamba cuma evde bir hafta salı perşembe.
Peki bu adam pazartesi evdeydiyse yarın nerde bil bakalım:)))
Esine böyle sorular sormaktan hep bunlarYarın işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?