• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Ben de bugün evi silip süpürdüm sonra da akşam yemeği yaptım, şimdi de çay içiyorum🙃 sadakatsizi izliyordum ama sıkıldım. Dün kızım genç uyudu, ben de yatınca ancak 2-3 sayfa kitap okuyabildim, o yüzden dün okudum sayılmaz, bugün daha çok okurum herhalde can09e can09e ne güzel gün tabağıymış o😍

Ben de bugün evi silip süpürdüm sonra da akşam yemeği yaptım, şimdi de çay içiyorum🙃 sadakatsizi izliyordum ama sıkıldım. Dün kızım genç uyudu, ben de yatınca ancak 2-3 sayfa kitap okuyabildim, o yüzden dün okudum sayılmaz, bugün daha çok okurum herhalde can09e can09e ne güzel gün tabağıymış o😍
Ekler hariç hepsi ev yapımı canım. Bir gün beraber olur inşallah:))
Biz de sadakatsize bakıyoruz ama açık öylesine:)

Ellerine sağlık canım senin de olsun 2 3 sayfa da olsa okumuşsun🥰

Ütü bitmez. Ütü kısır döngü gibi. Hic bitmiyor. Ama bir süre yapmamayi tercih ediyorum. Baktim, adamin giyecek kiyafeti kalmayacak gibi, hepsini banyoya atmis,
temiz bekleyenleri ütüleyeyim bari ayıp olmasın diyorum 😄 bir günde cok cok yapamam gücüm yetmedigi icin, her gün 2-3 parça şeklinde yapıyorum ütüyü 🙃👍🏻

Back