- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #3.081
Aynen saatler de değişti. Ama az kaldı gibi he. Eski hale dönerler. Bankalar başlamış normal düzene.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama devlet kurumunda oldukları kesinBenimki de bir hafta gidiyor bir hafta gitmiyor demekki aynı devlet kurumunda çalışmıyorlar can09e
Vay sizi memurlar siziiii Ankara memur şehri tabiBenimki de bir hafta gidiyor bir hafta gitmiyor demekki aynı devlet kurumunda çalışmıyorlar can09e
Bizimki de özel Reno da şekerim statüsünü söylemiyimAma devlet kurumunda oldukları kesin
Ama devlet kurumunda oldukları kesin
Evet Ankaralılık bunu gerektirirVay sizi memurlar siziiii Ankara memur şehri tabi
Ben de özeldeyim canım:))Bizimki de özel Reno da şekerim statüsünü söylemiyim
Ben de özeldeyim şekerim ama eve özelBen de özeldeyim canım:))
Sgksız, üç beş güzel lafa çalışıyosun işteBen de özeldeyim şekerim ama eve özel
Aynen züğürdüm benSgksız, üç beş güzel lafa çalışıyosun işte
Biz çalışıyoz gene züğürdüzAynen zühürdüm ben
3 5 güzel lafa derken iltifat da etmez benimki yani gördün doğumgünümde balık getirdi hediye olarakBiz çalışıyoz gene züğürdüz
Otomotiv kentinde oluncaBizimki de özel Reno da şekerim statüsünü söylemiyim
AynenOtomotiv kentinde olunca
Bakalım ne gelecek sadece doğalgaz olsa iyi klimayı da açıyoruz totom çok üşüyor koyacam odun sobası oh mis beeüstünde ekmek de kızartılır kestane de pişirilir bu ne beeBende üşüyorumm ya yanıyo da cayır cayır. Doğalgaz belimizi bükecek mi ne
Verimli bir günden selamlar Bütün ev süpürüldü. Silindi. Bir sepet çamaşır katlandı, yerleştirildi. 1 mak. Yıkandı. WC-lavabo yıkandı. Büyük oğlumu yürüyüşe çıkardım 1 saat. Yeni yerler keşfettik. Burnumuzun dibinde o kadar güzel yerler varki Bahçeli evler, ördekler, tavuklar içim açıldıNeler yapıyorsunuz bakalım bugün? Mesela ben soğuktan üşüyorum fazla mı soğuk ne
Kendi yapsın de mi?Ben ütüyü hiç yapmıyorum
Ayy resim çekseydiniz keşke çok severim ördek tavukVerimli bir günden selamlar Bütün ev süpürüldü. Silindi. Bir sepet çamaşır katlandı, yerleştirildi. 1 mak. Yıkandı. WC-lavabo yıkandı. Büyük oğlumu yürüyüşe çıkardım 1 saat. Yeni yerler keşfettik. Burnumuzun dibinde o kadar güzel yerler varki Bahçeli evler, ördekler, tavuklar içim açıldı
Şimdi keyif zamanı️