• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
İyi akşamlar herkese, açılın topiğin en tembeli geldi😝 Birkaç gündür canım bir şey yapmak istemiyordu söylemiştim zaten, bir de internette çok vakit geçiriyorum ve azaltmaya çalışıyorum bunu da başardım sanırım. Ama bugün biraz hareket etmeye başladım, çamaşır yıkadım, ortalığı topladım, birkaç parça ütü yaptım. Ve topiğin kurallarına uyarak her akşam yatmadan kitap da okumaya başlıyorum. Buralarda hava çok soğuk 🥶 ❄️

İyi akşamlar herkese, açılın topiğin en tembeli geldi😝 Birkaç gündür canım bir şey yapmak istemiyordu söylemiştim zaten, bir de internette çok vakit geçiriyorum ve azaltmaya çalışıyorum bunu da başardım sanırım. Ama bugün biraz hareket etmeye başladım, çamaşır yıkadım, ortalığı topladım, birkaç parça ütü yaptım. Ve topiğin kurallarına uyarak her akşam yatmadan kitap da okumaya başlıyorum. Buralarda hava çok soğuk 🥶 ❄️
Ben de bu akşam seni etiketleyecektim bulaşık makinasını boşalttım dedim nerelerde bu kız 😁ellerine sağlık baya iş yapmışsın tlfla vakit geçirme süresini ben de düşürmeye çalışıyorum

Bu akşam biraz hüzünlü ağlamaklıyım kendi aramızda teyzemin kırkını okuduk. Bu akşam günlük sporumu yapamıcam bugünki yaptıklarımı da yazmak da canım istemedi yatmadan evvel kitap okurum inşallah biraz sağlıklı olalım sevdiklerimiz yanımızda olsun da varsın rutinleri bazen aksatalım 😔

Bende topiğin kurallarına uyarak çayın yanına tatlı yaptım diyeceksin sandım devamında😁
İyi iyi olmana sevindim. Evet buz gibi yahuu kı.ım donuyor balkonda zıkkımlanırken.🤭

Bu akşam biraz hüzünlü ağlamaklıyım kendi aramızda teyzemin kırkını okuduk. Bu akşam günlük sporumu yapamıcam bugünki yaptıklarımı da yazmak da canım istemedi yatmadan evvel kitap okurum inşallah biraz sağlıklı olalım sevdiklerimiz yanımızda olsun da varsın rutinleri bazen aksatalım 😔
Aynen öyle her şeyin başı sağlık canım.
Allah kabul etsin. Ağzınıza yüreğinize sağlık. Tüm kaybettiklerimizin ruhuna inşallah.😔

İnsanın her günü aynı olmuyor ve de zaten bugün hüzünlü bir günmüş, içinden geldiği gibi yap. Allah rahmet eylesin tekrar😔
Bende topiğin kurallarına uyarak çayın yanına tatlı yaptım diyeceksin sandım devamında😁
İyi iyi olmana sevindim. Evet buz gibi yahuu kı.ım donuyor balkonda zıkkımlanırken.🤭
Ay çok güldüm 🤣😂 Doğru diyorsun bi kurabiye patlatmam lazımdı en azından😇

Allah sonsuz merhametiyle muamele etsin teyzene.

Ne güzel işler çıkarıyorsunuz güçlü kadınlar ben yatıyorum sürekli nabzim artacak diye Niloya korkuyorum
Hareket etmek (her zaman değil tabi, bazen) nabzım artacak, kalbim ağzımdan çıkacak gibi çarpacak, başım dönecek korkusuna iyi geliyor. Bazen de hiç bir işe yaramıyor, kendimden biliyorum. Gene de kendinizi iyi hissettiğiniz bir zamanda üzerine giderek kendinizi bir şeyler yapmaya verirseniz bir bakmışsınız geçiyor o his. Allah sağlık versin..

Hareket etmek (her zaman değil tabi, bazen) nabzım artacak, kalbim ağzımdan çıkacak gibi çarpacak, başım dönecek korkusuna iyi geliyor. Bazen de hiç bir işe yaramıyor, kendimden biliyorum. Gene de kendinizi iyi hissettiğiniz bir zamanda üzerine giderek kendinizi bir şeyler yapmaya verirseniz bir bakmışsınız geçiyor o his. Allah sağlık versin..
Haklısın cnm yarın inşallah yaparım biseyler

Sen neler yapıyorsun güldürdün beni sağol😂Ankara fena soğuk diyorlar ama burası da çok fena totomuz donuyor😂
Aynen öyle her şeyin başı sağlık canım.
Allah kabul etsin. Ağzınıza yüreğinize sağlık. Tüm kaybettiklerimizin ruhuna inşallah.😔
Amin canım çok sağol😊
İnsanın her günü aynı olmuyor ve de zaten bugün hüzünlü bir günmüş, içinden geldiği gibi yap. Allah rahmet eylesin tekrar😔

Ay çok güldüm 🤣😂 Doğru diyorsun bi kurabiye patlatmam lazımdı en azından😇
Amin canım topik kurabiyesiz gidiyor bu ara😀
Allah sonsuz merhametiyle muamele etsin teyzene.
Amin canım çok sağol

Sen neler yapıyorsun güldürdün beni sağol😂Ankara fena soğuk diyorlar ama burası da çok fena totomuz donuyor😂

Amin canım çok sağol😊

Amin canım topik kurabiyesiz gidiyor bu ara😀

Amin canım çok sağol
Hiiç napayım ya. Aslında kızım uyudu ben yatamadım alıştım geç yatmasına bi değişik geldi😃
Çamaşır bulaşık yemek üçgeni arasındaydım yine. 😄
Yarın umarım daha verimli geçsin.

Hiiç napayım ya. Aslında kızım uyudu ben yatamadım alıştım geç yatmasına bi değişik geldi😃
Çamaşır bulaşık yemek üçgeni arasındaydım yine. 😄
Yarın umarım daha verimli geçsin.
Ha ha benim de aynıydı bugün çamaşır bulaşık yemek he bir de süpürge 😬

Birçok kaçak var burada birçok:işsiz:
Nerede bu millet nerede bu devlet:110:
Bugün iş yapmayanlara, yapıp da yazmayanlara sıra sopası :sopa::KK70:
➕ Sündüklük Kupası

Hadi bakalım yatanlar, yattığı yerden kalkmayanlar, okuyup da yazmayanlar, soğukta donanlar, kombiyi açmaya korkanlar:KK70:

Birçok kaçak var burada birçok:işsiz:
Nerede bu millet nerede bu devlet:110:
Bugün iş yapmayanlara, yapıp da yazmayanlara sıra sopası :sopa::KK70:
➕ Sündüklük Kupası

Hadi bakalım yatanlar, yattığı yerden kalkmayanlar, okuyup da yazmayanlar, soğukta donanlar, kombiyi açmaya korkanlar:KK70:
Bak mutfağımı topladim da geldim azicik uzanmaya 🙂 az ütü de yapicam bugün söz ✌️😁 bi de accık bi seyler okusam diyorum da kitaplığa bi bakayim.
Corba ve pilav yapmam gerek, bunlar kolay çok şükür.
Akşam da dizi var, çarşamba bugün.

Mesajın süper olmus, tekrar tekrar okuyasim var 😄
Sen ne işler gordün, anlat bakem.

Bak mutfağımı topladim da geldim azicik uzanmaya 🙂 az ütü de yapicam bugün söz ✌️😁 bi de accık bi seyler okusam diyorum da kitaplığa bi bakayim.
Corba ve pilav yapmam gerek, bunlar kolay çok şükür.
Akşam da dizi var, çarşamba bugün.

Mesajın süper olmus, tekrar tekrar okuyasim var 😄
Sen ne işler gordün, anlat bakem.
Ellerine sağlık canım ben ne yaptım odayı süpürdüm dipköşe sildim salonu ve mutfağı da sildim pazara gidip geldim baya insan vardı çift maske taktım umarım korona olmam şimdi de yemeğe geçicem hergün az da olsa okumak iyi
Hangi dizi bizim de doğduğun ev kaderindir var 😁

Ellerine sağlık canım ben ne yaptım odayı süpürdüm dipköşe sildim salonu ve mutfağı da sildim pazara gidip geldim baya insan vardı çift maske taktım umarım korona olmam şimdi de yemeğe geçicem hergün az da olsa okumak iyi
Hangi dizi bizim de doğduğun ev kaderindir var 😁
Allah saglik versin. İşlerinde kolaylik versin.
Benim de ayni dizi 😄

Back