• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Slmlar bugün hiç ev işi yapmadım. Öğlene kadar 6 dersim vardı. Öğleden sonra okul günümdü. Dönüşte markete uğradım. Niloya şoka bizimkilere uygun boyamalı yapıştırmalı bir etkinlik kitabı gelmiş bi bak istersen. Oğlumla onu yaptık biraz. Yarın ciddi bir temizliğe girişmem lazım ama çok soğuk 🥶

Eklentiler

• AB46F8BE-EFF2-4812-89A2-3A7E2A6C8551.jpeg
    AB46F8BE-EFF2-4812-89A2-3A7E2A6C8551.jpeg
    120,4 KB · Görüntüleme: 23
Yemeğe oturuyoruz yazıcam kızçeler yarım kaldı tlf da donuyor napıcam bilmiyorum 4bin küsür resimden midir nedir

Biz de kahvaltı yaptık akşam yemeği olarak😊
Çamaşırları dürdüm😄
Ütü var hala alamadım elime. Gündüz teyzem uğradı. Öğleden sonra kv ve görümcem geldi gün tabağı yaptık🙃
Mutfak topla falan bu saat ettik.

Bende bugün biseyler yaptım çamaşır yıkadım balık yaptık akşam yemeğine doktorluk işlerimi hallettim.simdide çay Faslı var kizlar benimde dizim sadakatsiz
Ellerine sağlık keyifli izlemeler 🥰
Bizde de balık vardı bu akşam şimdi çay saati 😁
Slmlar bugün hiç ev işi yapmadım. Öğlene kadar 6 dersim vardı. Öğleden sonra okul günümdü. Dönüşte markete uğradım. Niloya şoka bizimkilere uygun boyamalı yapıştırmalı bir etkinlik kitabı gelmiş bi bak istersen. Oğlumla onu yaptık biraz. Yarın ciddi bir temizliğe girişmem lazım ama çok soğuk 🥶
Bakarım canım kitaba sağol Şok biraz bize uzakta var 15 dk yürümem gerekiyor hava da baya soğuk 😁
Biz de kahvaltı yaptık akşam yemeği olarak😊
Çamaşırları dürdüm😄
Ütü var hala alamadım elime. Gündüz teyzem uğradı. Öğleden sonra kv ve görümcem geldi gün tabağı yaptık🙃
Mutfak topla falan bu saat ettik.
Oo senin bugün süper geçmiş gün tabağında neler vardı bakalım 😁

Bende aslında tv8 izliyordum 2 3 bölümdür kanal d bakıyoruz.
Şimdi tv 8 özete bakıyordum da. Barışla niye küstüler bunlar, en son barış demişti yine sizli bizli olmuşlar😆😁

Bi kaç gün kek kurabiye ile uğraşmak istemediğin için marketten stok yaptım 🤣
Ben hamur işinden oldukça kaçıyorum depresyonu tetikliyor abur cubur yerine kuruyemiş kuru meyvelerden tüketiyorum.Annem yanımda o yapayım diyor ben hayır diyorum.Vucuda hiçbir faydası yok karbonhidratin

Bende aslında tv8 izliyordum 2 3 bölümdür kanal d bakıyoruz.
Şimdi tv 8 özete bakıyordum da. Barışla niye küstüler bunlar, en son barış demişti yine sizli bizli olmuşlar😆😁
Ben de bikaç bölüm kaçırmışım o Karadenizli konuşan adam nereden geldi bi cacık anlamadım 😂

Ellerine sağlık keyifli izlemeler 🥰
Bizde de balık vardı bu akşam şimdi çay saati 😁

Bakarım canım kitaba sağol Şok biraz bize uzakta var 15 dk yürümem gerekiyor hava da baya soğuk 😁

Oo senin bugün süper geçmiş gün tabağında neler vardı bakalım 😁
😄
Sayıyım mı bak :)
Pizza kısır sigara böreği turşu ekler🙃

Ben hamur işinden oldukça kaçıyorum depresyonu tetikliyor abur cubur yerine kuruyemiş kuru meyvelerden tüketiyorum.Annem yanımda o yapayım diyor ben hayır diyorum.Vucuda hiçbir faydası yok karbonhidratin
Öyle aslında da işte çocuklara yapınca ben de yiyorum maalesef 🤭 kuruyemiş kuru meyve sen yiyorum ama kesmiyor 😅

Back