• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Bugün ne yaptım bir bakalım
Pek ev işi yapmadım. Eşimin tatil günü olduğu için birlikte vakit geçirdik. Odayı süpürdüm ve mutfağı topladım.

Diyetime gelince çok az kaçamağı orta boy güveçte supangle yiyerek yapmış bulundum.
15 dk lık yağ yakıcı video egzersiz yapıldı
100 kez ip atlandı
4 5 kez merdivenler inildi çıkıldı

Yatmadan evvel kitap okuyordum 6 sayfa okundu tamamlayacağım 20 sayfaya
Cilt temizliği yapıldı

Ve hala dışarıda kar yağıyor ❄️❄️❄️

Bugün ne yaptım bir bakalım
Pek ev işi yapmadım. Eşimin tatil günü olduğu için birlikte vakit geçirdik. Odayı süpürdüm ve mutfağı topladım.

Diyetime gelince çok az kaçamağı orta boy güveçte supangle yiyerek yapmış bulundum.
15 dk lık yağ yakıcı video egzersiz yapıldı
100 kez ip atlandı
4 5 kez merdivenler inildi çıkıldı

Yatmadan evvel kitap okuyordum 6 sayfa okundu tamamlayacağım 20 sayfaya
Cilt temizliği yapıldı

Ve hala dışarıda kar yağıyor ❄️❄️❄️
Selaam
Burda da yağıyor kar. Ve hala kızım uyumadı😄

Verimli bir gün mü desem maalesef hayır öğlene kadar yattım öğleden sonra avm ye gittim şimdi de geldim yemek yapacağım diyette de fotoğraftakiyle kaçamak yaptım. 😔100 kez ip atlamam gerekiyor şimdi onu eritmek için 😁

Eklentiler

• IMG_20210118_164624.jpg
    IMG_20210118_164624.jpg
    96,4 KB · Görüntüleme: 41
2 gündür çok verimsiz geçiyor. Bugün WC-lavabo yıkayıp 1 sepet çamaşır katladım. Derslerim vardı bi de. Dün de çocukların nevresimlerini değiştirdim, yıkadım. O kadar.

Niloya iyi dışarı çıkıyorsun. Ben bu süreçten sonra çok üşenir oldum. Çıkmak istesem de çıkamıyorum çıkmak da istemiyorum.
Aşırı hareketsizim bu aralar ve çok yiyorum 😑

2 gündür çok verimsiz geçiyor. Bugün WC-lavabo yıkayıp 1 sepet çamaşır katladım. Derslerim vardı bi de. Dün de çocukların nevresimlerini değiştirdim, yıkadım. O kadar.

Niloya iyi dışarı çıkıyorsun. Ben bu süreçten sonra çok üşenir oldum. Çıkmak istesem de çıkamıyorum çıkmak da istemiyorum.
Aşırı hareketsizim bu aralar ve çok yiyorum 😑
İyi ki verimsiz geçmiş he ders de veriyorsun daha ne olsun 2 de bebe evde bundan iyisi Bursada irmik helvası 😛

2 gündür ben de öyleydim hiç iş yapmıyordum bugün de sadece yemek yaptım

Eh fena sayılmaz. Çamaşır bulaşık yemek çocuklar 3gündür e bide kocam😆
Taze fasulye dünden vardı. Çorba ve pilav yaptım. Şimdi çay koydum. Mutfak toplancak. Bir makine içeri asılacak. Veee daha da önemlisi kocamın gömlekleri var ütülenecek. O arada ezgininkileri de ütüleyip kaldırırım.
Eşimde duvara strofor yaptı. Çok soğuk geliyordu keser inşallah. Bizim bi de aşağı daire boş fena yani.
Bu arada bebeklerin çamaşırlarını ne kadar kendi başına yıkadınız kızlar?

Taze fasulye dünden vardı. Çorba ve pilav yaptım. Şimdi çay koydum. Mutfak toplancak. Bir makine içeri asılacak. Veee daha da önemlisi kocamın gömlekleri var ütülenecek. O arada ezgininkileri de ütüleyip kaldırırım.
Eşimde duvara strofor yaptı. Çok soğuk geliyordu keser inşallah. Bizim bi de aşağı daire boş fena yani.
Ben hala ayrı yıkıyorum 4 yaşında bizim evde ısınmak bilmiyor klimayı da açtık kar soğuğu var

Yanlış hatırlamıyorsam büyüğü yaklaşık 2 yaşına kadar ayrı yıkadım küçük 1 yaşını biraz geçince başladım birlikte yıkamaya

Bugünki rutinlerim
-Günlük 15 dk lık yağ yakıcı spor yapıldı
-100 kez ip atlandı
-Cilt temizliği yapılıp duş alındı
-Kitap okundu
-Ev derli toplu düzenli hala getirildi
Şu sıra yürüyüş yapamıyorum bu eksi ➖
İngilizce'ye ara verdim ona başlamam lazım konsantre olamadım son 2 aydır motivasyonum düştü ona yeniden başlamam lazım o da şuan ➖

Bugün tartı günümdü en son geçen Salı 68.45 çıkmıştım tartıda şimdi tartıldım 67.70 çıktı önceden girdiğim ciddi diyetlerde haftada 1.9 kiloya kadar vermiştim bu nasıl oldu anlamadım spor yaptığım halde su içmemeye bağlıyorum çok az su içtim bundan sonra dikkat daha edicem inşallah

Merhaba canım nasılsın bugün neler yapıyorsun bakalım
Aslında moralim yok ama iyi olmaya çalışıyorum.
Bütün vücudum tutuk, yürümekte bile zorlaniyordum, yavas yavaş açılıyor, azaliyor sanirim.
Pek bir is yapasim yok. Yemek yapsam kafi, onu da buzluktan yapacağım, kardan dolayı pazara da markete de çıkmadık daha 🙃 Evin önü kar, buz, erimediyse orayi temizlerim belki.
Sohbet dinledim. Kızımla da etkinlikler yapariz biraz. Akşamı buluruz böyle böyle.

Sen neler yapacaksin-yapıyorsun? 💜

Aslında moralim yok ama iyi olmaya çalışıyorum.
Bütün vücudum tutuk, yürümekte bile zorlaniyordum, yavas yavaş açılıyor, azaliyor sanirim.
Pek bir is yapasim yok. Yemek yapsam kafi, onu da buzluktan yapacağım, kardan dolayı pazara da markete de çıkmadık daha 🙃 Evin önü kar, buz, erimediyse orayi temizlerim belki.
Sohbet dinledim. Kızımla da etkinlikler yapariz biraz. Akşamı buluruz böyle böyle.

Sen neler yapacaksin-yapıyorsun? 💜
Kayınvaliden vefat etti bir de misafir ağırladınız korona da var ondan mı kötü oldun canım
Ben de evi süpürdüm mutfağı banyoyu sildim market alışverişi yaptım birazdan yemeğe geçeceğim akşama da teyzemin 40ını okucaz inşallah bakalım 😔

Kayınvaliden vefat etti bir de misafir ağırladınız korona da var ondan mı kötü oldun canım
Ben de evi süpürdüm mutfağı banyoyu sildim market alışverişi yaptım birazdan yemeğe geçeceğim akşama da teyzemin 40ını okucaz inşallah bakalım 😔
Bi düzelemedi şu ruh hâlim.
İyiyim dediğim gün bir şey çıkıyor Allah'a şikayet olmasın ama, durumu söylüyorum.
Esimin kardeşiyle aram iyi degil. K.pederin evine temizliğe gidecegim, kardesle muhatap olmaya çekiniyorum. Bi de tripleri var zaten. Anamız öldü, uslu duralim, kimseye sataşmayalım demiyorlar.
Anksiyete çıktı başıma. Ellerim boşalıyor, nefes daralıyor, kalbim çarpıyor... Beni cok iyi anlarsin Niloya..... :(
Allah selamete çıkarsın şu hallerimizi tez zamanda, şu salgindan kurtarsin bizi.
Yemek pisti, kıza zar zor cizgi calismasi yaptirdim. Butun gün cizgi film, video izlemek istiyor, müsaade etmedim tabii. 🤯🤪

Bi düzelemedi şu ruh hâlim.
İyiyim dediğim gün bir şey çıkıyor Allah'a şikayet olmasın ama, durumu söylüyorum.
Esimin kardeşiyle aram iyi degil. K.pederin evine temizliğe gidecegim, kardesle muhatap olmaya çekiniyorum. Bi de tripleri var zaten. Anamız öldü, uslu duralim, kimseye sataşmayalım demiyorlar.
Anksiyete çıktı başıma. Ellerim boşalıyor, nefes daralıyor, kalbim çarpıyor... Beni cok iyi anlarsin Niloya..... :KK43:
Allah selamete çıkarsın şu hallerimizi tez zamanda, şu salgindan kurtarsin bizi.
Yemek pisti, kıza zar zor cizgi calismasi yaptirdim. Butun gün cizgi film, video izlemek istiyor, müsaade etmedim tabii. 🤯🤪
Görümce mi öyle yapıyor canım bak öyle durumda bir ortamda iken sen yapacağın işi yap yaptığı kötü davranışları dikkate alma eğer seni ezecek davranışlar yaparsa kendini ezdirme cevabını ver bişeye üzülünce işte anksiyete hemen ortaya çıkıyor

Görümce mi öyle yapıyor canım bak öyle durumda bir ortamda iken sen yapacağın işi yap yaptığı kötü davranışları dikkate alma eğer seni ezecek davranışlar yaparsa kendini ezdirme cevabını ver bişeye üzülünce işte anksiyete hemen ortaya çıkıyor
Evet gorumce, tam adını anmak istemedim de 😄 inş.canım ya. Allah kolaylık versin bana ve sıkıntıdakilere bu konuda.
Yemek faslı gecti, kanepede uzandım.

Back