• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺2024 HAMİŞLERİ VE HAMİŞ ADAYLARI🌺🌺 UĞURLU TOPİK🌺🌺

Hamilelik belirtilerin neler ?

• Bel Agrisi

OY: 20 45,5%
  • Kasık Ağrısı

OY: 31 70,5%
  • Kremsi ve ya şeffaf akıntı

OY: 22 50,0%
  • Göğüsler de hassasiyet

OY: 29 65,9%
  • Bacaklarda ağrı ve kramp

OY: 16 36,4%
  • Mide bulantısı ve halsizlik

OY: 10 22,7%
  • Baş ağrısı

OY: 10 22,7%
  • Adet gecikmesi

OY: 20 45,5%
  • Yerleşme kanaması( kahverengi ve ya kırmızı ,pembe renk)

OY: 5 11,4%

• Ankete Katılan
    44
Bugün itibariyle beta değerim 1000' i geçmiş, cumartesi kontrole gideceğim bakalım. Sağlıkla gelsin hepimizin bebişleri 🐞♥️😍
Oooowww harika. İnşallah canım bizi de haberdar et inşallah. Kaç günde 1000 değerine ulaştı canım... Ben de şuan 240 hcg değerim. Dün verdim kan gece.

Oooowww harika. İnşallah canım bizi de haberdar et inşallah. Kaç günde 1000 değerine ulaştı canım... Ben de şuan 240 hcg değerim. Dün verdim kan gece.
Ben çok erken yakaladım kuzum, 9 ile öğrendim bugün 1167 çıktı. 10 gün içinde bu değere çıktı canım

Ben çok erken yakaladım kuzum, 9 ile öğrendim bugün 1167 çıktı. 10 gün içinde bu değere çıktı canım
Bende adetten 2 gün önce vermiştim 40 çıkmıştı. 3 gün sonra 240 olmuş çok şükür. Lekelenmem filan var mı senin de ya da ağrın filan 🥰

Bende adetten 2 gün önce vermiştim 40 çıkmıştı. 3 gün sonra 240 olmuş çok şükür. Lekelenmem filan var mı senin de ya da ağrın filan 🥰
Lekelenme olmadı canım, çok şiddetli göğüs ağrım var ve ara ara kasıklarıma sancı giriyor. Onun dışında bir belirti vermedi bende ama göğüs ağrısı anlatamam yani feci 😅😇 Umarım sağlıklıdır bebişler 🤲♥️

Lekelenme olmadı canım, çok şiddetli göğüs ağrım var ve ara ara kasıklarıma sancı giriyor. Onun dışında bir belirti vermedi bende ama göğüs ağrısı anlatamam yani feci 😅😇 Umarım sağlıklıdır bebişler 🤲♥️
Benim de göğüslerim inik sönmüş balon gibi ilk defa . Bu gebeliğim de 🥰🥰 inşallah canım hepimiz kucağımıza alırız. ...

Bende gecen aydan beri bebek istiyorum, evladım var ama tekrar o duyguyu yaşamak istiyorum oyuzden topiğe katıldım. Rabbim isteyen ve hakeden herkesin kucağını evladıyla doldursun 🤲🥰

Bende gecen aydan beri bebek istiyorum, evladım var ama tekrar o duyguyu yaşamak istiyorum oyuzden topiğe katıldım. Rabbim isteyen ve hakeden herkesin kucağını evladıyla doldursun 🤲🥰
Hoşgeldiniz.. rabbim tez zaman da niyetinizle.muamele etsin inşallah 🥰🌺

Kızlar bugün gecikmenin 4.gunu 2.gunu ve bugün idrar testi yaptım net tek çizgi çıktı 7sinde kan vereceğim tam bir hafta oluyor hamilelik varsa kanda çıkar mı ☺️🥺

Kızlar bugün gecikmenin 4.gunu 2.gunu ve bugün idrar testi yaptım net tek çizgi çıktı 7sinde kan vereceğim tam bir hafta oluyor hamilelik varsa kanda çıkar mı ☺️🥺
Ver ver bir an önce canimm . 4 gün gecikmeyle idrar sa çıkması gerek aslında silikde olsa. Bir ver bakalım. Hayırlara çıksın inşallah canım .

Back