Dedikleriniz de haklısınız yardım da aldım bir yıl boyunca ama maddi durumum el vermediği için bırakmak zorunda kaldım, tek derdim bu değil bu söylediklerim şu an gün yüzüne çıkanlar, herkesin derdi var biliyorum, herkes neler neler yaşıyor, ben bu günlere nasıl geldim, ailem neler çekti annem neler çekti elbette biliyorum.
"Abartıyosun" diyosunuz, bu söylediklerinizi bende düşünüyorum ama şu beynime söz geçiremiyorum ki, başka türlü düşündürtemiyorum bunu ne yapcam bilmiyorum.
Bana bir akıl verin yol gösterin teselli edin allah aşkına, 1986 doğumluyum ve hala okuyorum iş yok güç yok yaşıtlarım okullarını bitirdi iş güç sahibi oldu evlendi. Allahım diyorum neden ben herşeye geç kalıyorum.
Lise de bir yer kazandım hazırlık zorunluydu 1 yıl kaybettim ordan.
Lise bitti üniversiteyi kazanamadım 1 yıl dershaneye gittim oldu 2 yıllık kayıp, dedim bi hayır vardır.
Sonra kazandım üniversiteyi hazırlık sınavını geçemedim ettimi 3 yıllık kayıp. Hala okuyorum hala okuyorum bıktım ve bir yılım daha var.
ısyan etmek istemiyorum üniversiteyi kazanamasam ne yapcaktım ki diyorum teselli etmeye çalışıyorum kendimi olmuyor. Saçlarım beyazlıyor utanıyorum, yaşımı söylemekten utanıyorum. Kendi yaşıtlarım işlerine gidipte benim hala okula gitmemden utanıyorum.
Okadar bıktım ki herşeyden, okadar bakımsız geziyorum ki aynlara bile bakamıyorum artık. Yanlışla kendimi gördüğüm aynadan kaçıyorum, gözler kıpkırmızı, saçlar dağınık, üste öylesine birşeyler geçirilmiş. Psikolojim altüst oldu.
23 yaşında evlenme hayali kuran bir zihniyette olman ilginç geldi doğrusu:uhm:Cevaplarınız için teşekkür ederim bunları kendime bende söylüyorum ama olmuyo kendime söz geçiremiyorum benim yerimde olmak isteyen insanlarda vardır belki diyorum ama şu kalınkafam anlamıyo, sürekli bunalımlardayım, yaşlanıyorum, uzun süredir birisiyle aramızda mesafeler var yüzünü göremiyorum 4 yıldır çalışıyor evlenmek için benim okulumu bekliyoruz, herşeye geç başladığım için bir koşuşturma halinde yaşıyorum. O bitsin, sonra şu bitsin, bıktım. Benimde işim olsun istiyorum artık. Sizce çok mu şey istiyorum.
BENDE seksenaltı dogumluyum ınan bende cok mutsuzum.mutsuzum demek bıle az kalır yanında benım okul devam edıyobi işimde var ama hıc sevmedıgım bır ıs.çok mutsuzum.bı ılıskım var ıı gıden ama askımın yolunu gozlemek zorunda oldugu ıcın heran bıtme tehlıkesı yasıyan..Bana bir akıl verin yol gösterin teselli edin allah aşkına, 1986 doğumluyum ve hala okuyorum iş yok güç yok yaşıtlarım okullarını bitirdi iş güç sahibi oldu evlendi. Allahım diyorum neden ben herşeye geç kalıyorum.
Lise bitti üniversiteyi kazanamadım 1 yıl dershaneye gittim oldu 2 yıllık kayıp, dedim bi hayır vardır.
Sonra kazandım üniversiteyi hazırlık sınavını geçemedim ettimi 3 yıllık kayıp. Hala okuyorum hala okuyorum bıktım ve bir yılım daha var.
İsyan etmek istemiyorum üniversiteyi kazanamasam ne yapcaktım ki diyorum teselli etmeye çalışıyorum kendimi olmuyor. Saçlarım beyazlıyor utanıyorum, yaşımı söylemekten utanıyorum. Kendi yaşıtlarım işlerine gidipte benim hala okula gitmemden utanıyorum.
Okadar bıktım ki herşeyden, okadar bakımsız geziyorum ki aynlara bile bakamıyorum artık. Yanlışla kendimi gördüğüm aynadan kaçıyorum, gözler kıpkırmızı, saçlar dağınık, üste öylesine birşeyler geçirilmiş. Psikolojim altüst oldu.
22 yaşındasın ve yaşlandım diyorsunBana bir akıl verin yol gösterin teselli edin allah aşkına, 1986 doğumluyum ve hala okuyorum iş yok güç yok yaşıtlarım okullarını bitirdi iş güç sahibi oldu evlendi. Allahım diyorum neden ben herşeye geç kalıyorum.
ısyan etmek istemiyorum üniversiteyi kazanamasam ne yapcaktım ki diyorum teselli etmeye çalışıyorum kendimi olmuyor. Saçlarım beyazlıyor utanıyorum, yaşımı söylemekten utanıyorum. Kendi yaşıtlarım işlerine gidipte benim hala okula gitmemden utanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?